mitt lite nyttigare jag.

Det går faktiskt helt ok. Småäter i princip ingenting och om jag gör det så är det nötter. Äter minst en frukt om dagen och det känns bra. Helgen är svårast då resten av familjen köper lite gotta. I helgen som var så åt jag sammanlagt sju godisar och drack tre väldigt små glas coola. Godkänt anser jag.

Ikväll ska jag hoppa iväg på näst sista dansträningen och den sista är imorgon. Vi ska ha uppvisning i helgen och det känns mindre bra.. Fett pinit eftersom jag endast dansat två terminer. Får se hur det går.

elva saker som i pluggandes stund är betydligt roligare.

När man verkligen måste plugga så är ALLT roligare än att slå upp boken. till och med att slicka sig på armbågen.. Jag vet att man inte kan det och det är det som är poängen. (HAHA det det det) Så att försöka med armbågsprincipen är roligare.


Att skrapa bort nagellack från naglarna är också roligare
Att sitta och bokstavligt talat bita ihop och känna tänderna mot varandra är roligare.
Att slicka sej om läpparna enda tills dom spricker är roligare.
Att i tankarna lådsas att Danny är min terapeut är roligare.
Att kolla vilket år boken producerades är roligare.
Att dricka tio glas vatten som redan efter två glas smakar äckligt är roligare.
Att kolla på klockan för att sedan glömma bort vad den visade med flit är roligare.
Att lura sej själv att man redan pluggat och kan allt är roligare.
Att slita sej själv i håret är roligare.
Att gå och kissa är roligare.
Att ja, gå och göra nummer två är roligare.

Ja, listan kan göras lång på vad som är roligare i just den stunden när man sitter där hjälplös med sina pluggböcker.




det är så synd att alla vet vilken av dom som kommer komma på bästa placering.

http://starlounge.se.msn.com/photopage.aspx?cp-documentid=159941380

'
Mattiaaaaas. Älskar att han gör en låt på svenska, som jag har längtat!

första kunden hemma.

Min första kund här hemma blev såklart min kära mamma! Klippte bara någon centimenter men jag är nöjd. Det är så kul när man märker att man faktiskt kan!

Före


Efter


Nu börjar min frisör karriär!

Om du slitna toppar vill slippa
så kan jag snart dej klippa
Då vi känner att det är dags, så tar jag fram min lilla sax!



söndag.

Mina armar är döda tror jag. Stackars dom. Resten av dagen blir det plugg och film. Ingen Chris Medina för min del då jag kände att det inte var värt att stå i spöregn för att se honom. Har en väldig söndagsångest... Fett depp.

ingen liten promenad.

Det blev absolut ingen liten promenad utan en stor! Jag gick ganka långt faktiskt. Var ute ungefär 1h och 20 min så jag blev väldigt fryssen utav blåsten. Det har ju inte blivit nå snö än så måste ju passa på :) Efter en efterlängtad dusch sitter jag här och ska försöka orka klä på mej. Senare ska jag och bror min laga middag tills mamma och pappa kommer hem från spa. Inte ett dugg avundsjuk.

ont. i. hela. kroppen.

Har ont allt ifrån tumme till lilltå och känner att jag knappt kan stå upp. Hatar det häääär. Ska försöka ta mej ut på en liten promenad innan jag börjar plugga lite smått... Rolig helg, knappast. Den kanske kan bli rolig imorgon om jag pallrar iväg mej till Uppsala och ser Chris Medina. Det återstår nu att se!

chris-medina

med nötter och äpplen försöker jag överleva.

Jag tror inte ni förstår hur jobbigt det är att hela tiden förbjuda sej själv att äta saker som är gott. Har inte ätit sååå onyttigt dom senaste dagarna. Försöker ju som sagt låta bli godis, chips, kakor och sådana småsaker som är onödiga men ack så goda. Det är idag och imorgon som kommer bli som värst. Godisdagarna ju! Ska försöka så gott det går så får vi se vart det leder.

två dagar.

Nu har jag klarat mej i två dagar utan godis, kakor, glass osv. Det som är onyttigast just nu är obo'y:en om mornarna men den tänker jag låta mej dricka faktiskt. Jag hoppas jag klarar mej en vecka. Alltså till tisdag nästa vecka. Om jag gör det kommer jag vara stolt över mej själv! Nu ska jag verkligen försöka.

nationellt prov.

Läraren kom tillslut och då hade vi ett testprov inför nationella provet i engelska i vår. Jag lovade Linnéa 20 rikstaler om jag klarade det men det är nog ingen risk.

in tha school tha school, plugg plugg.

Notera att jag försökte få er att förstå att det var melodin till Dannys "In the club" jag försökte spegla med rubriken. Nu sitter jag i alla fall i skolan och pluggar. Eller inte. Läraren har inte ens kommit än. Har träningsvärk idag och det måste varit från idrotten eftersom dansträningen igår inte var jobbig fysiskt. Yes. Så måste det vara.

zumba och pardans.

På idrotts schemat idag stod det som rubriken lyder. Jag kan meddela att pardansen var lite pinig för många frisörbrudar eftersom vi dansade med IT-klassen. Zumban var något bättre men det här med att skaka på rumpan är långt ifrån min grej. Nu ska jag småplugga lite och senare blir det dans. Är inte så taggad för min hals och mitt öra strejkar men det får gå.

min just nu sköna säng.

Just nu är min säng skön. Det är inte alltid den är det förstår ni, men nu är den det. Därför ska jag krypa ned under täcket och läsa lite frisörteori om permanent. Farliga ämnen det där! haha. Med det säger jag gonatt!

något slags sockerberoende.

Sedan i mitten på åttan har jag tänkt "imorgon ska jag sluta" VARJE dag. Jag har alltså känt att jag viljat sluta att äta först och främst en oändlig mängd socker men också onyttig mat. Inte enbart för att man "vill bli smalare" utan för att min mage och hela min kropp mår dåligt utav allt socker. Det har fungerat fyra dagar varje gång jag har försökt. "På måndag ska jag börja" och då gör jag verkligen det. I fyra dagar är det onyttigaste jag äter en macka men sen kommer fredagen. Jag bokstavligt talat vräker i mej godis, chips, popcorn och ja, you name it and i eat it. Likaså resten av helgen. Sedan börjar allting om igen. Sedan kommer det en perios igen när det fungerar fyra dagar men mer än så är det inte. Min mage mår inte alls bra av allt socker. Jag får ont i magen så fort jag äter något onyttigt, jag vet inte om det är psykiskt eller fysiskt men jag tror det är en blandning. Jag kan bara inte sluta. Jag tränar inte så mycket just nu heller, så det här känns verkligen inte bra. Får tårar i ögonen varje dag bara utav att jag tänker på det. Hur ska jag göra? Verkligen ingenting funkar. Hur gör man? Från grunden?
What to do liksom?





Den enda lektionen jag har idag är chill.

Cool rubrik va? Javisst. Chill var ordet. Nu fram till rasten har den varit det i alla fall. Slutar tidigt idag och det känns skönt. Fast istället måste jag väl plugga röven av mej.... Åh orkar inte. Vill bara bli färdigutbildad och springa ut i världen! Vill inte vara tvungen att göra alla tråkiga prov. Nu ska jag försöka rycka upp mej lite. Hörs.

uppsättning på kusins härliga hår.

helt ärligt så vet jag inte hur man shoppar länge.

I förmiddags när jag skulle åka hem från Mikela så var jag en sväng på stan. Det slog mej då att jag inte visste hur man shoppade längre. Jag köper näst intill aldrig kläder längre. Det finns liksom bara fula kläder. Inga kläder som passar. Jag vet inte heller hur man matchar kläder, smycken osv. För något år sen köpte jag en massa onödiga kläder så fort jag fick pengar. Idag har jag fortfarande lite pengar till kläder, men köper aldrig några. Jag  har också börjat tycka att det är huuur jobbigt som helst att prova kläder. Jag står i provhytten och bara "jo men den här var väl fin, men varför ska jag köpa den?" sen så står jag så med varje plagg. Köper inget. Jag känner hur mycket jag skulle behöva en stylist och en som handlar kläder åt mej. Mamma och pappa svimmar nästan när jag berättar om detta då jag förut var en riktig shopaholic. Jag trivs verkligen inte med vilka kläder jag har nu men jag ser inte heller någon anledning till att kolla på nya?
Jag tror jag har blivit galen.



"Big things are happening!!!!!! ö.Ö"

Jag älskar min humor. Danny med.

teater.

Just nu i denna stund sitter jag med Linnéa i klassrummet. Vi båda sitter vid våra datorer, ytterst ovanligt. Snart ska vi lyfta på rumporna och färdas ned till staden för att se en teater. Hoppas den är okej så att jag inte somnar. Den risken finns faktiskt. Nu ska jag snart kissa. Skriiiiv upp på stjärten.

strö lite socker på mej som bara du kan.


homies.

Nu blir Mickan fett lack på mej. Men kunde inte låta bli. Kram

tack för att ni (knappt) står ut med mej.

två skitdagar.

Har haft två riktiga skitdagar. Ingen bra start på veckan med andra ord. Morgondagen ska bli bättre i alla fall. Hoppas jag. Kvällen kan ju ta sej då jag ska på dans fast jag inte vill längre. Kan ingenting. Usch & fy & blä. Nu ska jag.... Don't know. Försöka plugga till någonting, men vet inte till vad? Asså åhhh allt är så rörigt just nu. Stackars personerna i min omgivning. Bitchblickade hur många männiksor som helst på bussen idag utan att märka det. Det värsta var att jag gjorde det mot tre tjejer som sedan visade sej skulle börja i våran klass idag, stackars. Lite pinsamt men dom kanske inte såg. Hoppas jag. Somsagt jag får skylla på min skitdag. Haha.

mysiga dagar i huvudstaden.

Vad Mikaela och jag i stora drag gjorde dom här dagarna:
  • käkade donken
  • försökte få biljetter till TT
  • åt godis
  • drack monster
  • pantade flaskor
  • köpte bröd
  • tog en "powernap" och somnade
  • gick upp mitt i natten och åkte utan skor ned i hissen
  • gick på stan
  • såg Molly från idol
  • såg Gonza från TT
  • såg Dann... näää det gjorde vi inte
  • betalade mycket pengar för inte allt för god mat på Wayne´s
  • fick preciiiiiis plats på bussen hem, dock inte bredvid varandra
  • satt och fikade på bussgolvet
Mysig helg som avslutades med True talent finalen, dock i tv soffan.

mot stockholm.

Hörs.



ny hårfärg.

Igår fick jag mitt hår färgat. En färg som var lite röd skimrande. Mucho nöjd, mucho nöjd. Senare kanske jag vågar mej på en lite rödare färg. Vi får väl se.

jag älskar livet.

Jag älskar livet. Även fast det är skit. Även fast det är topp. Även fast det är något mellanting. Ibland har jag svårt att tro att det är möjligt att vara kär i livet men det kan nog faktiskt vara så. Jag kanske rent av sitter här och ljuger när jag säger att jag älskar det, men så är känslan just nu. Just nu vill jag leva, just nu.

(publicerad tidigare) Jag önskar att jag någon gång kunde le mot spegeln och säga jag älskar mej.

Varenda dag går jag och tänker på hur jag ser ut. Jag har fått höra så mycket skit i hela mitt liv. Det sitter som ärr i mitt hjärta. När ska jag lägga allt bakom mej och inte ta åt mej? Allt kretsar runt man ser ut. Hur många som gillar ens profilbild på facebook och hur många vänner man har. Så jäkla dumt, men med ett knapptryck kan hela dagen vara förstörd. "Gilla detta så skriver jag hur snygg du är på en skala 1-10" "gilla detta så betygsätter jag ditt utséende med IG, G, VG eller MVG. Så jävla dumt, och så jävla fel. Ändå trycker jag på dom där "gilla-knapparna" varenda gång. För att ett litet hopp inom mej säger "-jag kanske duger den här gången". Självklart blir jag lika ledsen varje gång. Varför "gillar" jag det för då? Jo, för jag hoppas så in åt helvete att jag någon gång ska få någon slags bekräftelse.

Facebook är den absolut dummaste undebaraste uppfinningen som kommit på fråga. Vissa kan ju bara skriva "bajs" på ens status och så vips! Så har 50 pers gillat. En annan skriver om hur duktig den har varit med det och det, är det någon som gillar dens status? Nä. Visst, så här är det i verkliga livet också att det finns populära och så kallade töntar. Men allt blir tydligare på facebook. Den populära skriver vad den ska äta till middag och 50 pers är där och gillar medans "tönten" skriver "hoppas armen läker bra så att jag slipper operera den igen" och ingen bryr sej.

Den klokaste statusen som någonsin blivit publiserad såg jag idag.



Varför ser man inte mer sånt här i verkliga livet än statusuppdateringar på facebook i dagens samhälle?

Jag vet att andra inte tycker att jag är perfekt. Ingen är perfekt. Ändå så ska vi lådsas att vissa människor är perfektare än andra?

Här sitter jag och har ångest över allt jag ätit idag. Över hur jag ser ut och att jag behöver göra någonting åt det. Varför måste man vara smal och ha ett modellansikte för att bli accepterad?

Här sitter jag med min mage hängandes över mina jeans, med mina lår som går ihop och med mitt dystra ansikte. Vem har kommit på att man inte kan se ut så? Jag vill vara stark men då måste jag kunna visa mej svag. Jag önskar att jag någon gång kunde le mot spegeln och säga jag älskar mej.

kladd to the kaka.

Eftersom det var typ världens bästa dag igår (kladdkakans dag) så bakade jag självklart en. Har tagit en bit nu också. Mumma.

jag får liksom ingen ordning.

Då var den vardagliga vardagen igång igen. På förmiddagen idag rullade vi permanent och för första gången gick det faktiskt helt ok! På eftermiddagen skulle vi göra en uppsättning som var så svår så att jag nästan gav upp. Körde mitt egna race i stället och flätade lite. "Gör vilken uppsättning som helst men gör inte flätor". Haha yääääh roligt. Det är så jäkla kul allting men samtidigt så jäkla svårt. Precis som själva livet. Det kan vara så besvärligt, det kan vara så bra.



dagen före.

Har en ångestfylld känsla tillsammans med glädje att skolan börjar igen imorgon. Allt känns så svårt och så långt borta. Lär jag mej någonting? Jag lär mej en hel del, säger dom. Jag tycker bara allt känns svårt. Som att jag inte har lärt mej någonting alls. Jag tänker för mycket. Nu kommer Camilla och jag hoppas hon har med sej en påse glädje och en ask lycka. Gör som grodan, lev på hoppet.




några saker från stockholmsshoppingen.

gårdagens mini äventyr.

Var som sagt och träffa idolerna igår. Ruuuligt. Drygade med André och stod och härmade hans putläppar. Han utstrålar en typisk "hej jag är så jäkla snygg" attityd men till min förvåning var han väääääldigt blyg och faktiskt lite små gullig. Han hade INGEN kontakt med sina fans under hela signeringen vad vi såg och hörde men när jag och Mikaela träffade honom så fick vi honom att prata ;) "fett med nice" haha. "Ha en bra dag :)))))" Åsså Moa då, världens coolaste. Jag tog autografer till Mikaelas lillasyster som brytit armen och då skriver hon "krya på dej i armen" haha gulligt. Så måste André ta kort på det också. Sen skulle dom gå och jag ba: MOOOOA!! Jag vill ha ett kort med dej! men en artistansvarig ba: Nej det går inte. Moa försöker övertala henne "snälla ett kort?!" Sen drar dom iväg med henne :z och hon kollar bak hela tiden :'(((( haha.

fyfan.

Jag orkar inte. Jävla äckeln. Fattar inte hur ni har samvete till att göra såhär. Fyfan.

tack gubben.

dagens planer.

  • Promenad till farmor igen.
  • duscha
  • Träffa idolerna (Moa!!!!)
  • Träffa gummzan
  • Ha kul.

hur kan man vara så jäkla bra?!

dagens aktiviteter:

  • Handlat
  • Smsat
  • Tagit en promenad till farmor
  • Blivit tvingad skjuts hem från farmor "Du får inte gå hem själv i mörkret" Det är lugnt farmor, det gör jag i princip varje dag.
  • Ätit.
  • Ätit.
  • Ätit.
  • Pluggat.
Nu gör jag det här

och väntar på det här


mysig dag.

Hade en mysig shoppingdag igår. Tur det, för idag är jag absolut inte på topp. Känns som jag har för många måsten som springer ikapp mej. Typ som att jag inte ska sitta vid datorn på grund av min smärta eller att faktiskt sitta vid datorn för att plugga. Vad är bäst? Ja det är frågan som står ensam kvar.

the huvudstad.

Ännu en gång ska jag ge mej ut på vägarna till huvudstaden, den här gången för shopping. Mamma, bror & jag. Klockan står på 06.10 imorgon bitti. Härligt.

dåligt minne eller något.

Jag har aldrig haft tandläkarskräck men idag var det inge kul alls. Det var som att jag had glömt bort hur obehagligt det var. Även fast jag inte gjorde något stort ingrepp eller så. Jag fattar inte hur jag har kunnat stått ut i alla dessa år med en radda okända föremål i matintaget. Men nu är det gjort och ska förhoppningsvis inte sätta min fot där igen förens om ett och ett halvt år. Wiihoo.

sometimes, i feel love.

Jag sökte till ett program jag inte visste om.

Jo, såhär var det. Sofie, Micis och jag bestämde oss att gå på en audition för ett sångprogram som kommer att sändas på tv3 i höst. Jag tog det dock inte så seriöst. Men nervös var jag såklart ändå. Dom skulle höra av sej om man gått vidare annars -inte. Känns som att jag inte behöver vänta på ett telefonsamtal, men man vet ju aldrig. Det var i alla fall en liten kul grej sådär i vardagen.


HAHAHAHA JAG DÖR LITE. Det där skrev jag efter att jag hade sökt det jag då inte visste True talent. Herregud, jag visste inte ens vilka som skulle sitta i juryn. Helt sjukt. Jag visste ingenting. Det jag kommer ihåg är att Sara som tyvärr åkte ut i söndags satt i samma typ "väntrum" som oss. Feting coolt.



tandläkaren.

Idag ska jag till tandläkaren. På en vanlig kontroll. För något år sen var jag där var sjätte vecka för att spänna åt min räls och nu var det nog nästan ett år sen jag var där sist. Det är typ dagens planer. Skulle ju behöva plugga som vanligt men jag orkar inte. Det är för krångligt, för svårt. Så svårt så att jag inte ens orkar försöka. Näe, där tog jag i. Men det känns väldigt motigt.

true talent godis.

Förutom mitt ögongodis (Danny) på True talent inspelningarna så får man goodibags med bland annat godis i. Just det här godiset har varit min höjdpunkt! Idag hade dom äntligen fått in den oranga färgen på affären så jag kände att jag var i behov av att köpa dom. Lyx med en stor påse, i goodiebagsen har det bara varit små :) Muuums.

ny design!

(Tryck F5)
Som ni nu ser så har jag fått en ny design av ingen mindre än min lovley kusinvitamin Linnea! Det tackar vi alldeles extra för. Puss & kram.
-

hatar.

Skrev ett långt depp inlägg som försvann så nu är jag ännu mer deppig. Hate it. Blääääääää.

RSS 2.0