Cause even when I'm looking back into your eyes, i can't say i'm sorry.

You´re out of my life.

Ibland saknas det ord.

07.00

Exakt så står klockan på imorgon bitti. Ännu ett Danny-äventyr blir det. Blir borta från morgon till natt men det ska nog bli kul. Hoppas bara jag får någon timmes sömn.. Aja ingen har väl dött av för lite sömn. (Så hade någon det kolon pepepe. ) Äh skitsamma. In the cluuuuuuub.

SNYGGING.

flyger och far.

Har flygit och farit med bussar dom senaste dagarna. Till Anna som fyllt 20, grattis! Och till Mikaela och sovit över där, långt in i skogen! Haha. Den här veckan som kommer väntar det två Danny-dagar, en shopping dag och en Erik2 dag. Fullt upp med andra ord. Min dator är väldigt seg också. Piss på det. Den har nog gjort sitt snart.

snygg kille på bussen.

Jag sätter mej på sätet längst in i bussen med min väska i knäet, för att inte vara så töntig och lägga den på sätet bredvid mej som betyder "här får ingen sitta". Rätt som det var kommer en person och sätter sej bredvid mej. En helt okänd såklart. En kille, en väldigt snygg sådan. Då slår det mej, varför i helvete finns det någon oskriven regel att man måste sitta och kolla ut genom fönstret hela bussresan? Varför inte liksom bara, "Nej men hej! Vart ska du då?" Nej man bara sitter där. I sina egna tankar. Kollar ut genom fönstret. Och tänker på varför Sverige är så osocialt.

omg omg what a wonderful suprice!


Den här bilden hittade jag nyss på The monikers blogg. Fett nice haha!

uppe före tuppen.

Har endast sovit i fyra timmar och kan omöjligt somna om på grund av min hemska hosta. Har som tur är inga planer idag så jag kanske får sova någon liten blund under dagen. Jobbigt det här.

mitt sociala liv är på topp - spåkulan.

HEJHEJHEJ. Nu är jag påväg tillbaka till mitt "normala" liv igen efter en hemsk feber och hosta (har hosta fortfarande men ändå, write it down please.) Idag har jag faktiskt struntat i att jag varit sjuk och varit och sett på snygga killar med Mikaela och Camilla. Heeeeeeeelt ok så att säga.
Vadå snygg?
vadå lite småsnygg?

du är nog bäst.

sjuk.

Har legat och skakat, frysit och svettas om vartannat hela natten. Feber alltså. Känner mej dålig idag också. Jäla skit. Tur att det inte är fint väder ute för då hade jag gtåtit nu.

jag lyfte på min stjärt.

Yes. Jag lyfte på min stjärt och tog med Sofie till min farmor och färgade farmors hår och åt pizza. Helt ok med andra ord. Det hade ni också tyckt. Eller kanske inte att färga hår men det älskar jag!

mår bra/inte.

Huvudet gör ont, magen gör ont och jag är trött. Då lägger jag mej i sängen och slår på en film. Visst lät det bra? Speciellt med sånt här gott:

tråksöndag - lite äventyr med mommiiie.

idioter. dom finns. på riktigt.

Ifall ni skulle ha missat det eller något sånt. Bara en påminnelse alltså.

borttappad bilnyckel.

Jimmy: Jag slår vad att bilnyckeln ligger under bilen.
Linn: Varför flyttar ni inte på den och kollar då?
Jimmy: -.-
'
Jag vet. Jag är smart. Jävligt smart. Ja, nu började jag fyra meningar med J. Kul. Där sprack det..

cousins.

Today are my lovely cousins going to  my house and party like rockstars!!! Skämt åsido. Så här ser dom ut. Mina lovley cousins alltså. Så här ser dom ut. Alltså, såhär:
'

det brinner i mitt huvud. och mina fingrar.

Just nu skulle jag kunna skriva hur mycket som helst om det här med utseende, poularitet osv. Det är så mycket jag vill få sagt om det. Men det skulle ta en evighet att skriva så att människorna i världen faktiskt förstår helt vad jag menar. Bara för att jag inte har en platt mage, lår som inte går ihop och hår utav guld, skulle jag vara mindre värd för det? Svaret är Ja. I dagens samhälle är det så vi tydligen lever. Jag vill inte leva så.

Jag har hur många komplex som helst över min kropp och allt detta tack vare alla idioter som påpekat dessa saker genom hela min uppväxt. Det har fastnat i hjärnan och jag kan inte få bort det. Nej jag kan inte banta ner mej och bli "perfekt" men jag önskar att jag kunde älska mej själv precis som jag är född. Precis som jag är. Och slippa alla dessa jobbiga och elaka tankar om mej själv. Det önskar jag verkligen.
'

saknade vän.

Idag ska jag träffa Camilla! Det var hur längesen som helst! Blir säkert en massa snack och mys. Ikväll beger vi oss in till storstaden för att skaka roompaah med Sean Banan, springa för livet med Sara Varga och kanske spela lite Dota med Basshunter. Helt ok alltså.

porsche?

När vi var på Öland så sa min bror åt mej att man måste göra såhär mot en sån här bil. Jaha tänkte jag, varför inte liksom. Måste erkänna att det ser lite coolt ut. Alltså jag, inte bilen. I'm f1 cool.

gilla min profilbild.

Det är en sak som tynger ned mej väldigt mycket. Facebook. Hela facebook egentligen men mest  "gilla min profilbild" grejen. Jag kan inte påstå att jag skiter i hur många som gillar min profilbild, även om jag skulle verka som en sån person. Jag blir arg på mej själv. Dag in och dag ut sitter jag och jämför en massa profilbilder med hur många gillningar dom har och blir så fruktansvärt ledsen. Där görs allt så mycket tydligare. Vilka som är populära och inte. Jag strävar inte efter att vara populär men det skulle ju underlätta en del grejer, men skit i det. Det värsta med allt det här är att jag jämför till och med, med mina vänner. Mina vackra vänner. Som har allt. " Och här står jag med inget" typ. Den känslan. Så jävla jobbig. Jag vill inte bry mej om hur många som gillar andras, eller mina bilder men jag kan inte låta bli. Som om man blir mindre värd ju mindre gillningar man har? Helt sjukt. Men så känns det. Det här hittade jag på en annan blogg:

"Alla dessa jävla profilbilder framför spegeln eller webkameran.

Det nya sättet att ranka hur eftertraktat en person är har blivit att kolla hur många ”gillningar” en person är att kolla hur många det är som gillar din photoshopade profilbild.

Men har ni inte tänkt att fula brudar som lägger upp bilder på när dom ser billiga ut också får många ”gillningar”."

'

Kom nu inte och säg att "så är det inte alls det" om du nu själv har 180 gillningar. För du har fått så mycket bekfräftelse på att du duger som du är. Men jag då, hur ska jag kunna känna att jag duger som jag är? Ja det är frågan.

öland/nyköping.

Ölandsbron
Där bodde vi - FärjestadenTurister vid kungaslottet på SollidenKungens glass var godBorgholm var fintSyskonen höll sams (när bilden togs iaf)

Fantastisk mat på Kaj 4
Tripp trapp trull

Det var Öland det! På hemvägen övernattade vi på hotell i nyköping.Den enda bilden från Nyköping som är värd att visas.


__________________________________________________________________Kan inte säga annat att dom här fem dagarna varit väldigt härliga. Har massa mer bilder på saker vi gjort, men det skulle ta en evighet att förklara allting, så jag nöjer mej såhär och hoppas att ni gör det också!

borta bäst men hemma bra.

Nu har jag anlänt at home så att säga. Trevliga dagar har det varit! Nu packar jag upp lite lätt och försöker städa mitt fuck så stökiga rum. Måste fortsätta imorgon! Imorgon kanske jag även kan bjuda på någon bild från våran resa. Det återstår att se.

öland!

Nu har jag varit på Öland i några timmar. Väldigt fint måste jag säga. Öland alltså. Inte att vi varit här i några timmar. Solen skiner med lite moln emellanåt. Sov en timme inatt, en halvtimme i bilden och en timme i stugan här, så ingen nöd på mej inte. Ha det gött för det ska jag!

packar.

Packar, packar och packar. Det är vad jag gör just nu för inatt åker jag till Öland! Ska bli världsskönt att bara komma ifrån den här staden och möta lite nya ansikten. Jag tycker även det är mysigt att åka bil, så det ska bli toppen! Sommarens semesterresa kort och gott.

allsång på skansen.

Allsång på skansen blir faktiskt många procent bättre när mums-Måns är med! Så nu ska jag vända min blick till teven och dregla lite. Gör det ni också.

en sak jag gillar starkt.

dom bästa biofilmerna.

 

- Den bästa filmen jag sett på bio måste nog vara "Se upp för dårarna" eller "I rymden finns inga känslor". Jag älskar svenska filmer. Sience ficion filmer och liknande går absolut inte hem hos mej.

 

 

 

hur gammal hette du ifrån då?

Så kan det låta när man är med min släkt. Så jävla klockrent "hur gammal hette du ifrån då?". Liksom får in alla frågor om en person som man aldrig mött, i en mening. Jag tyckte det var skitroligt. Det tycker ni också. Jo, det gör ni visst. Joho. Erkänn.

Linn - den blivande frisören!

Jag har nu fått reda på att jag kommit in. Jag har kommit in på frisörlinjen. Vilken lycka alltså! Det blir början på något stort. Nu är det min tur att få glänsa. Nu är det min tur att ha roligt. Sådeså!
RSS 2.0