mamma och jag på affären.

Jag tar två risifrutti och lägger ned i vagnen. Mamma går och ska hämta några till..

Jag: - Men ta vanliga risifrutti för det är väl fem för nåt..
Mamma:  Mmm..
Jag: Men det där är ju ICAs?!
Mamma: *Stoppar ned dom i vagnen* - Men nu är det våra!
true talent.

Haha helt ok eller vad man ska säga.

"Den lite större"

Jag har länge gått och funderat över varför man säger "den lite kraftigare, den lite mulligare eller den lite större" när man ska beskriva hur ja "en större person ser ut". Smala människor, eller så kallade "normala" beskrivs med blont eller brunt hår, blå eller gröna ögon, lång eller kort osv. Men varför i helvete säger man inte så till dom som ja, har något kilo för mycket?! Jag kan säga att det inte är så jävla kul att ens bästa kännetecken är "den lite större". Man tror att man förskönar genom att säga just så, den lite större. Men tro mej, det är lika illa som att säga "den där tjocka eller den där feta".

Man sminkar sej, målar naglarna, fixar håret osv. så noga man kan för att någon ska lägga märke till det. Men det enda som fäster sej i dom idiotiska människorna är "den lite större". Som jag sagt förut, så är man fan inte mindre värd för det! 


 Tänk efter före innan ni beskriver en person. De kan, lika som för mej få många ärr i hjärtat.

jag saknar dej.

Saknar ni mej också? Jag förstår det, det hade jag också gjort.

Som rubriken även lyder så var jag och såg filmen "jag saknar dej". Väldigt bra och sevärd film. Grät mej igenom hella rullen. Mikaela var min gråtkÅmpis. 


pendla.

Nu har jag gått två dagar i min nya skola. Är så sugen på att börja jobba med frisörutbildningen alltså! En nackdel är ju mitt pendlande.. Lite drygt men jag hoppas jag vänjer mej. Sen hade jag inget mera att tillägga eller bjuda på för stunden men ni klarar er. Så gjorde ni inte det kolon pepepe.  


Gymnasiet?

Gymnasiet? Jag? Imorgon? Shit my goood. Imorgon. Imorgon tar jag mina första kliv in i ett nytt liv. Är så nervös man kan bli men samtidigt ska det bli sjukt spännande. Jag ska utbilda mej till en frisör. Som jag har velat så länge. Jag har ju hela tiden vetat vad jag vill. Men jag är endå nervös. Tänk om jag valt fel? Ja ingen vet. Det är bara att vänta och se helt enkelt. 


        

visste ni...

att jag vill - öppna en frisörsalong i sthlm
att jag har - panikångest
att min senaste kyss - aldrig har varit
att jag lyssnar mycket på - svenska låtar som berör
att jag funderar på - att jag funderar på så mycket
att jag pratar – mycket när jag mår bra
att jag inte gillar – "hej jag är snygg" människor
att min första riktiga kyss – aldrig har varit
att jag avskyr när folk snackar - för mycket skit om andra
att kärlek är – en jävla skit farlig underbar grej
att jag gillar – att vara annorlunda men ändå en i mängden
att jag alltid kommer att - minnas mina "EMD år"
att jag är förälskad i – choklad
att sist jag grät var – någon dag sen
att min mobiltelefon är - bredvid mej
att när jag vaknar på morgonen – så är det första jag gör att kolla på klockan 
att innan jag går och lägger mig – borstar jag tänderna, tvättar bort sminket och eventuellt rengör ansiktet
att idag har jag – haft besök av Mikaela och hennes syster
att jag just nu tänker på - hur det skulle vara att få prata helt ostört med Danny men kom på att jag redan gjort det
att i kväll ska jag - försöka sova
att i morgon kommer jag – vara nervös som fan
att jag hoppas – att min dröm slår in
att jag verkligen vill- flytta till Stockholm

wooops. hehe.

Everybody's going crazy, screamin' out for more.

Två b-rudar, en klubb. En Danny, en tävling. Let´s go have some fun in the club in the cluub!McDonalds åter igen.

Men lite McDonalds frukost sitter ju aldrig fel.


guess what?

Efter inlägget jag skrev så fick jag sådant sug så jag sprang ut till hallen, satt på mej skorna och cyklade fort som tusan till älskade donken. Kunde bara inte låta bli. Imorgon står städning och duschning på schemat. Fast, jag har ju inget schema men på era "carepåalltlinngör scheman" så står det nog det. Ja det gör det. Eller, det borde i alla fall göra det. Ja, det borde det.                HEJ stor röv med mera i Dannys spegel liksom.

vaknade nu?

Vaknade nu. Känner att jag inte kommer hinna med så mycket idag. Men gud så sugen jag är på Mcdonalds mat. Usch. Nästan så att jag tänker ta cykeln och åka dit. Kul liksom. Helt ensam. Dom flesta har börjat skolan nu men inte jag. Skönt iof. Men jag skojar inte. Gud så sugen jag är! 


                               
                              

         Okej, kalla mej wierd men jag känner strips lukten i mina näsborrar nu...

min danny-sommar.

Startade i Uppsala den 10 Juni. En väldigt varm dag. Första gången jag fick se den grymma konserten och vad mer? Berömde honom och han uppskattade och visade det med en smekning på min arm, trodde han, men i själva verket var det Annas haha. Lite komiskt sådär. Väntade utanför osv. och var inte så taggad på det så tog några kliv bakåt men fick en kram i alla fall.


Sedan blev det ett rejält uppehåll tills det blev den 26 Juli i Söderhamn. Vi är där tidigt och träffar Danny när han anländer till spelplatsen. Jag dissar Dannys high five (don't ask why) men säger någon minut efter att "tomten inte alls är blå" som han tidigare hävdat och skrivit i ett meddelande. Han går några steg mot mej ger mej en kram och håller om ett bra tag och viskar "jag skiter i vilken färg den är.." sen lite soundcheck osv. sen börjar konserten och jag får Danny att sjunga Öppna din dörr och *pekar på mej* och typ "du fick mej att sjunga den". Sen är det signering och vi sitter på en stenmur och väntar, Danny närmar sej oss och vi sjunger "looking good from tip toe what you waiting for, let's go!" och han fattar nog inte och svänger runt min hästsvans. Mikaela tycker att han ska tacka, så då gör han det haha.

Sen väntar vi i hundra år på att signeringen ska bli klar och tillslut kommer han ut till oss. Alla tar kort osv. sen kommer Danny till mej och börjar kramas men jag ryggar tillbaka för att säga att någon annan skulle ta kort före. Då blir han lite trött på mej och säger "men gud vilken svårflörtat tjej!" och ger mej en puss på kinden. Sen tar Mikaela kort och Danny trycker ihop min kind -.-

Sen var allting slut, trodde vi. Så vi gick och satt oss på en gräsmatta nedanför "logerna" och bara sitter där, då det plötsligt kommer massa morötter flygande. Vilka är det inte om inte Danny och Henrik som står och kastar på oss då? Vi börjar kasta tillbaka och kriget är igång. Vi smiter även upp till dom, men det skulle vi inte ha gjort hehe....

Sen vinkar vi hejdå. Dagen var super.


Sedan dröjer det exakt en vecka till den 2 Augusti då Anna, jag och Mikaela åker till Stockholm på True talent inspelning. Ganska så segt men bättre sen när man får träffa den fina. Vi träffar han alldeles själva, så jäkla skönt. Pratar om programmet osvosv. Sen vill jag ta kort men innan vi gör det säger jag att han alltid blir bra när vi tar kort och att jag alltid ser ut som en mupp. Till svar får jag "sluta spela så svår jämt..." och en massa mer som jag inte kommer ihåg.

Okej, jag erkänner. Lite svår är jag. Jag håller inte ens om honom?!


'


Sen går det exakt en vecka igen 9 Augusti så är det ännu en True talent inspelning. Huuuur segt som helst. Danny gjorde bara massa grimaser (?) och var bara så hollywood. Mikaela och jag var verkligen rädda för att inte få träffa honom. Men vi smet ifrån läkteren fast vi inte fick och ställde oss så att Danny såg oss. Och gissa vad? Han går fram till oss och vi ba: Vi satt där i flera timmar och trodde aldrig vi skulle få träffa dej!!!
Han omfamnar oss och pussar på våra pannor, inte en, inte två utan ´hur många gånger som helst. "Myyysigt". Sen efter lite prat ger jag honom dikten i en ram som jag skickat förut. Han läser den. Nähäää? Och ger mej en kram och pussar mej på kinden och säger "Den här ska jag hänga upp" Vart då? "I studion!".'
Där står vi tre. Alla tittar på oss. Resten av publiken får nu gå och många kommer gående mot Danny, han försöker skynda sej bort, men Mikaela säger att han måste skriva sin autograf till hennes lillasyster! "Neeej då kommer jag få stå här i en timme!" men vi tvingar honom till slut och gör alla andra fans en stor tjänst. Sen frågar vi vad som händer om vi missar våran buss där i från "Ja, då är det kört, då får ni sova ute i vattnet". Jaha men tack för den då.  "Vi ses nån gång" Ja på söndag, i Furuvik! "JAAAAA furuvik! Sista stoppet!" Ja, du måste göra något speciellt då. "Jag kan inte dansa, jag har så ont i mitt knä.." :(((((  "Nej nu måste jag hämta mina grejer.. Och min tavla." Naaaww. "Tack för att ni kom."

Sen blir det söndag 14 Augusti och sista riktiga Turné-stoppet i Furuvik. "Jag vill tacka speciellt er här längst fram.." "The picture is drawn you´re not even on, because you´re gone gone gone" Sääällan han sjunger det till mej säger jag bara.

jag: du är så grymt duktig!
Danny: jag är full och trött.. *skriver sin autograf på min arm*
jag: ja, jag märker det...

wohoo jag har Dannys autograf på armen, hur många femåringar är avundsjuka liksom?!
- spänn dina muskler! *håller i armen*
- *spänner allt vad han har*
- säg till när du spänner.
...- åhhh....


- spänn dudå!!! *känner på mitt gäddhäng*
- HEHEHHEHEEH. jag.kan.inte.Sen är vi lite sociala med HAJ (Henrik, Aron och Jonah.) Såklart så klantar jag mej och ramlar också så att alla asgarvar. Men aja. Vad gör man inte för människors goda skratt. Bjuder väl på det jag. Sätter oss där en stund. Sen kommer Danny och vinkar hejdå till oss. Och aa. Där var den Danny-sommaren slut. Men det kommer ju en liten Danny-höst också.... ;)


Det här skrev jag alltså nu för att ha kvar som några fina minnen. Inget annat.

du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill.

sommaren är slut. danny likaså.

Nu var den här sommaren över. Vädret har inte varit det bästa men den har varit grym endå. Jag har knytit en hel del nya kontakter och verkligen haft skitroliga dagar, mest tack vare Danny. Utan honom skulle jag ha suttit hemma i princip hela sommaren och inte alls testat mina vingar. Nu ska jag inte vara en sån här "utan Danny hade jag inte kunnat leva" men faktiskt, utan honom hade min sommar sett helt annorlunda ut. Jag har lärt mej så mycket. I förrgår hade han sin sista riktiga konsert. Den var grym. Eller nej. Den var grymmast.

Jag är inte som alla andra fans som sitter och skriver i detalj vad Danny har sagt och inte sagt när jag träffat honom. Men bara för att jag någonstans ska kunna blicka tillbaka på sommaren som varit så tänker jag göra ett inlägg om min Danny-sommar. Jag vet att jag bara är en i mängden för honom, men av hans små ord som blir så stora mår jag bra av. Han är inte "bara" en grym artist med en jävlans massa utstrålning och en röst som slår det mesta. Han är också en människa. En människa med ett väldigt stort hjärta. Han hade aldrig tex. behövt skaffa en bilddagbok där han delar med sej av sitt liv och svarar fans i privata meddelanden. För vilken annan artist gör egentligen sånt? Först tänkt jag att "jaja, han får väl säkert hur mycket betalt som helst" men sen när det visade sej att det inte alls var så, så förstod jag verkligen hur stort hjärta han har. Han gör det för våran skull. För hans fans skull. För DIN skull. För MIN skull. På signeringar och liknande skulle han egentligen bara skriva hans auotograf för miljonte gången och hålla munnen stängd. För det är hans jobb. Men med det där lilla extra. Dom små orden som jag sa förut, som blir så stora. Det slår allt. Dom gör att jag tänker fortsätta lyssna på hans musik, ta in hans texter och le åt orden han säger. Det tänker jag göra så länge jag mår bra utav det.

taggad av en ica-kasse.

Jag undrar och kommer kanske alltid att undra varför det är "taggar" på alla papperspåsar? Jag kommer inte på vad dom skulle vara bra för. Man gör sej ju bara illa när man plockar upp varor ifrån den. Man blir liksom taggad av en ica-kasse. Onödiga taggar, ni gör ont!!!

gårdagen.

Gårdagen började lite segt med försening av tåg osv. Men det gick bra tillsut endå. Inspelningen var rolig men skitseg men framför allt, SVETTIG. Vi var rädda att inte alls få träffa DDDanny för han gick bara förbi oss hela tiden som någon jäkla "hej jag är coolast i världen och vill inte träffa mina fans". Men sen efter allt kom han till oss :)
Fråga inte varför jag skriver såhär? Inte min stil liskom men aja. Drygt inlägg. Läs inte.. typ.
"Sluta spela så svår jämt..."05.00.

Jag som tyckte att 07.00 var tidigt.. Nejdå, imorgon står klockan alltså på 05.00 för att väcka mej för att bege mej mot huvudstaden. Det som står på schemat då är nämligen True talent där jag, Anna och Mikalea ska vara någon slags publikjury. Ska bli väldigt spännande.
RSS 2.0