med kusiner!

Sitter just nu hos mormor och morfar med mina kusiner. Så här gulliga var vi för många år sen!

tävlar på bobbys blogg!

Jag är med och tävlar om Bobbys iphone på hans blogg http://blogg.bobbysharstudio.se/vem-vill-vinna-min-gamla-iphone/ och skalet http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Wild-Cat-Case-Vit.html

Han har även sparat privata bilder på hans mobil, vilket skulle vara väldigt intressant att se då jag ser honom som en förebild (inom frisörbranchen) och han verkar enormt trevlig.
Hade ju för ett tag sen en dröm om honom som ni kan läsa här, med en nypa salt såklart eftersom det var en dröm. En helt fantastisk dröm!
Ha en fantastisk sommar Bobby!

så skönt.

Solen skiner som aldrig förr och Linn är glad. Perfekt!

inte alltid som man tänkt sej.

Det var planerat att jag skulle åka och kolla på Allsång på skansen idag men det sket sej. Istället kommer Mikaela hit och kollar på snygga Danny on the tv. Kommer nog bli mysigt! Solen skiner idag också, så jäkla härligt! Nu ska jag ut och njuta!

bio.

Igår var Sofie och jag och såg Baksmällan 2. Lite småkul sådär.
'
En grej jag tänkt på när jag är på bio är stolarnas armstöd. Hur tokigt är det inte att man liksom bara får ett armstöd? Som igår så satt jag bredvid en jag inte kände, hur kul är det då när vi båda tänker samma sak och lägger våra armbågar exakt samtidigt på armstödet? Okej då, det är ganska kul men lite pinsamt (speciellt igår när det dessutom var en snygg kille) måste jag erkänna. Lite jobbigt också. Men vad gör det om hundra år. Shit vilken osamhängande text men skitsamma. 
Såhär ser jag ut när jag sitter vid datorn. Visst är jag snygg?

molnigt.

Snart har det gått tre veckor på sommarlovet och det har varit lika tråkigt väder varenda dag. Känner smått hur paniken stegras inom mej. Det måste ju bli sommar någon gång! Liksom, RIKTIG sommar. Fast jag kan ju inte göra så mycket mer än att bara hålla ut. Så jag får väl göra det. Antar jag.
Rosa moln skulle ju inte vara helt fel.

midsommar.

tur att något piggar upp i regnvädret.

dannys sommarturné.


HAHAHHAHAH.

att bero på att mammor ska stressa ned.

Efter många långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och 
grillsäsongen är här. 
Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till, eftersom 
det är den enda matlagningen som en riktig man gör. 
Förmodligen eftersom det medför vissa risker ( tändvätska, eld osv ). 

När en man erbjuder sej att grilla händer följande:

/ Rutin:/ 
1. Kvinnan handlar all mat 
2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser 
och förbereder efterrätten. 
3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de 
nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det 
till mannen som sitter bredvid grillen - med en öl i handen. 

*Här kommer det viktiga:* 

4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN. 

/ Mera rutiner:/ 
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så 
vidare? 
6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. 
Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan 
han försöker att rädda köttet! 

* Viktigt igen:* 

7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN. 

/ Ännu mera rutiner:/ 
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, 
potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon har lagt på en ren 
duk. 
9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar. 

* Och viktigast av allt:* 

10. Allihopa tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer 
honom för hans färdigheter . 
11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlagningslediga 
dag??? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till ( det han har 
misstänkt länge ) att det går aldrig att göra en kvinna nöjd!

midsommarstress.

Jag följde med min mamma och handlade till midsommar idag. Det är sjukt hur alla människor är stressade just inför midsommar. HELVTE, DET ÄR SLUT PÅ DILLEN!!! Varför har dom inte fler jordgubbar för!!?? Come on? Allt behöver inte vara perfekt. Det duger som det är. Snälla pappor men framför allt mammor, TAGGA NER! Vi älskar er ändå.

lägesrapport från gårdagen.

Jag och Sofie åkte iväg och klippte oss hos Moa som gått ett år på frisörprogrammet. Längtar så mycket tills jag får börja! (Men först vill jag ha sommarlov, såklart.) Sen så fikade vi, cyklade en sväng, fikade igen, gick ut igen och ja, vi gjorde det vi är bra på helt enkelt!


På förmiddagen idag har det varit klarblå himmel och sol, så har suttit ute och njutit av det underbara vädret. Nu blev det tyvärr lite molnligt, men det har ju ingen dött av.



alla är lika mycket värda. nästan.

För några månader sedan var jag på student. När vi satt i kyrkan så säger prästen hur bra hur alla människor är och att alla är precis lika mycket värda. För så är det ju. Nästan. För efter ett tag så tar dom såklart fram stipendium och delar ut till vissa personer. Snacka om dubbelmoral. Nu vet jag ju självklart att inte prästen är orsaken till detta men jag vill dela med mej av det här för att jag tycker det är fel. När man står och säger en sak och sedan gör en annan. Världen är konstig.

johan falk.

Snart ska jag titta på Johan Falk - Gruppen För Särskilda Insatser. Har sett den typ tusen gånger men den är faktiskt helt okej så det gör inget. Linn, ska vi poppa popcorn också? Ja, varför inte?!

det bara regnar och regnar.

Det har i princip regnat konstant sen jag fick mitt sommarlov (8 juni) så någon direkt sommarlovs-känsla har jag inte. Inte nog med att det regnar så är det sjukt kallt också. Försöker att inte bli irriterad över saker jag inte kan göra något åt, men nu är det svårt att låta bli. Ge mej sol, riktig sommar och bad, tack!

ajaj.

det låter väldigt underligt för jag har bara regn hos mej.

Det regnar, regnar och regnar. Pigg som man är (haha) så tog jag mej ut på en kall promenad ändå. Nu kollar jag på en spännade film, som snart är slut! Kände att jag ville skriva en liten lägesrapport, så då gjorde jag det. Eller, nu har jag gjort det, rättare sagt.

dåligt mumsig.

Inte blev det någon fika igår inte!

När mamma och jag åkt en ganska lång stund i våran bil så stannar plötsligt mamma och säger att jag måste ta på mej en ögonbindel. Jag får lite smått panik och undrar varför. Mamma börjar köra vidare och jag har såklart ingen aning om vart jag är. Vi stannar någon stans och jag kliver ur bilen och någon tar tag i min arm och börjar leda mej. När jag äntligen får ta av ögonbindeln så ser jag Mikaela och Anna stå och småskratta. Dom filurerna. Dom överraskade mej rejält och bjöd på tacos. Sedan kollade vi på film och åt massor av godis! Sen hade mamma packat en väska med kläder i smyg eftersom jag också skulle sova där. Allt detta för att lilla jag nyss fyllt år. TACK TJEJER ♥

(Att jag somnade klockan fyra och skulle upp halv nio idag kan vi ju ignorera.)







Snyggast.








fika.

Snart åker mamma och jag iväg och fikar på något mysigt ställe! Vill ni se hur jag ser ut just nu?
Nähä men det fick ni ändå.

morgonpromenad, igen.

Begav mej ut i regnet idag igen på en promenad med musik såklart. Blir extra taggad när Dannys "in the club" spelas när jag går! Hur bra som helst. Nu väntar varmt bröd och dusch. Vissa har det bra ibland.

vet ni vad jag gjorde nyss?

Jag gillade min egna profilbild, med mej själv på. Fast jag bor i Sverige. Jo det är sant, jag lovar.

snygga människor som blir fula när dom vet om det.

I.HATE. IT. Om det är en jättesnygg kille som ger minsta lilla tecken på "att han vet att han är snygg" så blir han genast ful i mina ögon. Det är lika som att de flesta männikor som är snygga har en hemsk insida medans alla lite mindre snygga har en fin insida. Alla som hela tiden får bekräftat att dom är snygga blir bara så djävulskt dryga. Och bitchiga. Och diviga. Och osociala. Och... ja, ni förstår nog vad jag menar. Ta tex. Martin Granetoft som var med i denna omgången av BigBrother, världens drömkille -på utsidan och världens diva -på insidan. Det första han säger när han går in i huset är "jag tror faktiskt jag blev vald på grund av mitt utséende." Sedan sitter han och diskuterar just detta, att han vet om det, men att han inte ska nedvärdera fula människor för det. Nähä okej, vad bra Martin, braaaa. Nej men allvarligt talat, hur fan ska man hitta en kille som både är snygg och har en fin insida? Går det ens, vad tror ni?

Ja jag erkänner, jag smälter. Vem gör inte liksom.

glamorös lunch.

fel sida.

Idag har jag vaknat på hel fel sida efter hela 12 timmars sömn. Blääää på allt! Skit på er.

fotorunda.

Såhär på kvällskvisten tog Sofie och jag en av våra berömda fotorundor. Trevligt tycker jag.

blött nytvättat hår.

Om det är någonting som jag hatar så är det blött nytvättat hår. Dels för att tar tar ca. 3 timmar för mitt hår att självtorka och för att det är så tjockt. Sen tycker jag inte heller om mina fjångar som också kallas självfall. Om jag hade haft längre hår hade det säkert varit fint. Men inte nu. Jag vill alltså att mitt hår ska torka på en gång så jag kan börja fixa det direkt, det är min önskan. Någon som hörde den?
Gulligt va????

morgonpromenad.

Nu är min första promenad tagen som 16-åring. Ja, jag ville dela med mej av det. Nu ska jag hoppa (nej inte bokstavligt talat) in i duschen och sen ut på en liten shoppingsväng! Dagens planer alltså.

födelsedagsfirande.

Min dag idag, har haft kalas med släkten och mina fina vänner Sofie och Camilla. Helt okej dag.

saker som ska fixas.

Städa lite på rummet mitt

Diska

Klä på mej

Sluta ha ont i magen

Svara på ännu fler gratulationer på facebook (ja, det är en tvångtanke)

Göra tårta


Jag tror jag börjar nu!

grattis till mej!

lite kul att veta.

När jag publicerar nästa inlägg så är det den dag som jag firar varje år. Min födelsedag alltså.

saknaden som ligger kvar.



Spåren efter saknad den kalla natten
långt bort från det ljusa och dom glada skratten
månen så vackert lyser
på fönsterbrädan sitter jag och fryser
saknaden är enorm
det bubblar i magen, som om det skulle vara storm
men vad saknar jag egentligen, som jag inte har?
jag kommer inte på något men saknaden ligger fortfarande långt i hjärtat kvar.



Linn

på inköpslistan står det:

TÅRTBOTTEN + TILLBEHÖR.

Yes, för imorgon ska det bakas tårta. Gissa varför? Jo, för jag själv fyller 16 år. Glöm inte att gratta mej! Tänkte först säga att 16 inte är en speciell ålder, men kom snabbt på att det är ju då man får börja övningsköra! Det tycker jag är väldigt läskigt. Jag vill inte egentligen, för jag vet hur det kommer gå men hela släkten nästan tvingar mej så jag antar att jag inte har något val. Jag ska försöka se till att jag har en bra dag imorgon i alla fall (fast jag har stökigt rum..) Jaja, slutjatat tycker jag.
Min 15-års dag tårta.

sångprogram.

Jo, såhär var det. Sofie, Micis och jag bestämde oss att gå på en audition för ett sångprogram som kommer att sändas på tv3 i höst. Jag tog det dock inte så seriöst. Men nervös var jag såklart ändå. Dom skulle höra av sej om man gått vidare annars -inte. Känns som att jag inte behöver vänta på ett telefonsamtal, men man vet ju aldrig. Det var i alla fall en liten kul grej sådär i vardagaen. Nu ska jag faktiskt mysa ned mej i soffan!



tisdagsäventyr.

I'll be the smile on the face you will see in the morning and that's all.

älskar denna sköna jumpsuit!

kolla vad jag har, en riktigt duktig bror.

Han lagar mat till mej. (Till sej själv också såklart men det behöver jag inte nämna.)

lite fail.

Ok, lite fail men nu när jag skulle gå ut och ta min promenad så började det spöregna. Gud <3 mej.

matångest.

Ännu en gång vaknar jag med en ond mage som kommit till över natten för dom där popcorna jag åt igår kväll. Jag känner mej som en stor fet kossa för att jag vet att det är det jag åt igår kväll som orsakat magsmärtorna. Någon som känner som jag? Då ska ni inte tänka "fan jag måste ta mej igenom ett hårt jäkla träningspass nu så att jag bränner alla dom här kalorierna" utan tänk istället "vad det skulle sitta fint med en promenad nu för att få igång magen lite". Vi är så besatta över att allt vi äter ska vara bra och nyttigt för kroppen. Det vi glömmer är själen. För vad är nyttigast i längden egentligen? Att vi äter grönsaker och fettsnålt och är beroende av speciella produkter eller att vi sparar tid och energi och kanske äta den där bullen och den där chokladen etc. och bara njuter av vad livet har att erbjuda? Jag tror att, om själen mår bra så mår människan bra. Sen märker man ju om det blir FÖR mycket av det goda -det blir inte längre gott. Men det är en annan femma. Blir bara så trött på alla som tror att det bara går och leva om man är "nyttig" och vill visa att det inte alls är så.
'
Nej, nu ska jag snart ta mej ut på en liten promenad, för det mår min själ och mage bra av!






Hej jag heter Linn och jag är en mupp. Men jag mår bra av det.

en danny - fredag.

En Danny-fredag som beskrivs med bilder kan se ut, just såhär:
Tre grymma brudar med en lång väntan.
Den långa väntan ger resultatet - plats längst fram.
Vilket också resulterade en bra syn på våran ögon(svett?)sten.
Vill ni veta en sak? Det sa SMACK mellan våra kinder, så svettig var han.
Inte nog med det så stannade svetten kvar när han hade gått ifrån. Men lite Danny-svett har väl ingen dött av.

mamma & jag inne på affären.

Jag: - Men mamma rappa på nu...
Mamma: - Yeah yeah come on, come on!!! (Med rap röst såklart.)
'
Jag älskar min mamma.

"jag kommer sakna klassen, så mycket!"

Så har det låtit dom närmaste dagarna, veckorna, månaderna ja till och med året. Från många håll i våran klass. Jag förstår nästan inte vad det är dom menar. Har jag missat något? Har jag blundat för det som faktiskt varit roligt? Har jag vimlat med ögonen och tänkt att det snart är över och att jag slipper hela skiten? Ja, det kanske är så. Utan att ljuga så tror jag att det här har varit och förblir dom värsta tre åren i mitt liv. Varför? För att göra den långa historian kort:
Alla kommentarer i den ruttna korridåren, alla granskningar uppifrån och ned, den dryga och till viss del omogna klassen, känslan av att inte få sticka ut, inte bli tagen för den man är, all den energi jag spenderat till att försöka vara positiv för någon annans skull, alla "tjejmöten", alla fucking människor som man trodde var ens vänner som hela tiden svikit men som man ändå varit tvungen till att drass med varje dag, ensamhetskänslorna, att inte ha någon nära och alla orättvisa lärare med orättvisa betyg.

Det är konstigt egentligen att jag lever och sitter och skriver detta men om jag ska vara ärlig (det ska man ju alltid vara men det låter lite fint sådär) så har jag väntat på den här stunden väldigt länge. Att få skriva av mej alltså. Dom här tre åren har varit ett helvete för mej. Utan att överdriva. Det ända positiva är att all denna skit gjort mej så oändligt mycket starkare. Jag kan inte sätta varje sak i detalj men det har inte varit lätt, det är en sak som är säker. Jag förstår dom som faktiskt har haft bra kontakt med många i klassen, att dom kommer sakna den. Jag själv är i alla fall säker på att jag inte kommer att göra det.
'
Mitt i all denna skit så var kraven och pressen så extremt höga. Inte bara i skolan, överallt. Kan inte direkt sätta ord på vad det varit, men fråga mej gärna om ni undrar något eller om ni har några andra åsikter. Jag kan beskriva dom här åren med två ord egentligen. Ett helvete.

nytt och fräscht!

Snälla Sofie hjälpte mej med en uppfräschning av bloggen idag. Som vanligt, om det inte syns så tryck F5. Nu kommer det säkert dyka upp flera inlägg och funderingar från mej! Vänta er lite dissar hit och dit.. Och såklart en massa sommarkärlek, för att väga upp det hela. Hoppas ni kommer läsa.
Jag på avslutningsdagen. Då jag gick ut grundskolan. Hur skönt som helst.

ut på danny-äventyr.

pigg och fräsch tjej. helt klart.

Guess what?! Nu är det SOMMARLOV! Vill ha en ny design nu nu nu NUUU, så det blir roligare att blogga.
Right now after 9:a partaj. Mycket fin, mycket fin.




Jag måste erkänna att jag ibland blir rädd för mej själv.


sneak peek på morgondagens frisyr.

Då det vankas skolavslutning, jag går ut nian!!!

läges/kändisrapport.

Har varit i Göteborg i fem dagar och hunnit med och sett/träffat 3 kändisar!
Heaven om man hetter Linn. Vill ni veta vilka, vill ni? Vad bra.
Andreas Wijk
Patrik Sjöberg
Ulrik Munther
Hur/vart/när berättar jag när jag börjat blogga ordentligt igen.
RSS 2.0