slutar nog blogga.

- vi får se.

halsont.

Efter dansen igår kände jag halsontet stegras i halsen. Det är lite bättre idag men jag vet inte om jag tänker träna. Vad skulle ni ha gjort? Man hör ju så mycket.

-25

Idag är det -25 grader. VÄNTA?! tjugofem jävla minusgrader! Helt sjukt. Borde inte svenska skolor få ledigt när det är så jäkla kallt? Hur jobbigt som helst att ta sej till skolan. Ansiktet förstörs ju. Som tur är får jag iaf skjuts till skolan idag. Hur jag kommer hem är en annan femma ;)

seg dag.

Väldigt seg dag idag. Det var en ren kamp att gå hem från skolan i det kalla vädret. Dessutom känns det som om min kropp är överkokat spagetthi. (spaghetti?) måste få upp blodsockret lite med en kaka och sedan lite vila innan dansen! Hoppas det inte är lika svårt den här gången bara.

oj vad skönt det var att sova.

Tänkte göra något kreativt men det slutade med sömn i 40 minuter på soffan. Lika bra det. Nu ska jag kika på familjen annorlunda!

stay with me.

Som vanligt på tisdagar så slutar jag tidigt! Eftersom jag inte har så supermycket att plugga till så tänkte jag vara duktig med att tjuvstarta med att plugga till dom nästa proven. Men så klart så glömde jag böckerna i skolan. Det är ju ändå tanken som räknas! Bara tre dagar kvar till lov. Gud så skönt.
Snygga glasögon, erkänn.

one day or another.

En lättnad en måndag som denna är att det snart är sportlov för min del! Ska bli så skönt. Nu måste jag sätta fart med allt pluggandet. Efter det så misstänker jag att jag är jättetrött så det blir nog lite vila. Sen basketträning........

vad jag har hunnit med denna förmiddag:

  • SPRUNGIT
  • GJORT SITUPS & LITE ANDRA MAGÖVNINGAR
  • DUSCHAT
  • SMÅPLOCKAT LITE I RUMMET

Snart ska jag till farmor min och färga hennes hår. Sen kommer nästa kund (haha) hem till mej och får lite färg i håret. Senare ikväll måste jag skriva en hälsa/idrott uppsats och fotografera pappa till hans företag. Ganska så fullt upp med andra ord!





movies

Två efterlängtade filmer som äntligen kommit till Hemmakväll!
Ska bli jättekul att se dom. Jag bokstavligt älskar svenska filmer!

kunde inte låta bli den här helgen heller.

förlamad arm?

Vaknade av att jag inte kände min arm. Jag har alltså sovit på den hela natten så den var alldelens röd. Försökte röra på den osv. sen blev det bra ett tag. Men nu känner jag den inte på vissa ställen igen, så det är ganska svårt att skriva detta! Kanske stoppade blodet väldigt mycket. Får hoppas det går över!
Något för mej?

kolla på bilden & lägg märke till vilket håll den snurrar.

Tydligen så ska man ha en "mattehjärna" om man tycker att den snurrar åt höger medans om den snurrar åt vänster ska man vara mer för kreativt tänkande. För mej snurrade den helt klart åt vänster och jag kunde inte förstå att den också kan se ut att snurra till höger. Men efter ett tag så snurrade den åt höger. Skitläskigt!

en dag med johanna.

Jusdet. Idag har jag varit och shoppat, ätit, spelat in sköna videos med tjejen vid namn Johanna! En helt ok fredag med andra ord. Så jääääkla skönt med helg! Blir några hårfärningar i helgen också. Inte på mej själv dock, fast det skulle behövas. Fick btw. ett par skor med mej hem idag. Väldigt behövligt då mina converse är trasiga- jag får skavsår av dom. jävligt kallt är det också, så fick bli något varmare skor än converse denna gång. Nyss reagerade jag när dom nämnde ordet frisör på tv:n. Helt wierd alltså. Jag vill detta så sjukt mycket. Klippa hår, fyfan vad kul!

Ja, det var lite som jag hade på hjärtat nu. Ska väl snart slå av datorn och försöka få mej en liten blund.









sluta eller inte sluta. den stora frågan.

Skulle vilja yttra mej om detta men jag kan inte. Skulle bara bli fel då. Men detta är typ det enda jag tänker på nu.. Det får mej att må dåligt men sen kan det bli ett stort hål...
-

t som i trött

Idag har det varit en lång dag. En kall sådan. Så nu är jag skit trött och mår illa.. Bra, då vet ni det också!
-
-
Snygg, jag vet. Ser ut som jag bara har en tand dessutom.

helt död.

Efter en heeel skid-dag så är jag HELT DÖD! Men ännu är inte dagen slut. Ska snart iväg på dans också... Herregud, undra hur det kommer gå? Det kryper nå grymt i mina ben och jag är trött som satan. Får se  hur det går...
-

slalombacken here i come...

Snygga jag i min hjälm. Har bara åkt slalom några få
gånger i mitt liv så vi får se hur det går imorgon! Känns
som alla kan åka ju.. Kämpa på ett och två!

jag bara lära liksom.

18-

fysatan vad kallt det är idag! Får hoppas med allt mitt hopp att temperaturen stiger tills imorgon när vi ska åka skidor hela dagen.. Om jag inte frysit ihjäl då så är det ju dans igen! Hoppas det blir lika kul då som förra gången.
-

efter träning och en dusch senare...

Så sitter jag i min säng med tv:n påslagen och men datorn i knäet. Helt slut är jag också. Hoppas på lite mer sömn inatt. Kort dag imorgon i alla fall, så det är skönt!
-
Den här köpte jag för någon månad sen, men den är spårlöst försvunnen!

att jag alltid lyckas publicera två likadana inlägg när jag är trött.

Ja, haha det har hänt två-tre gånger nu. Blev väldigt lite sömn inatt. Så är ju såklart sjukt trött nu. Måndag igen liksom... Alla vet ju hur det är. Ska nog sova lite nu så jag orkar träna... Mår illa också. Skiiiit.
-
Min fina ring.

klockan är mycket.

Har kollat på solsidan, time out och wallander. Det sistnämda är anledningen till att klockan är närmare halv tolv. Ganska sent med andra ord. Så ska försöka nypa igen ögonlocken och möjligtvis få en liten blund. Gonatt.
-

klockan är mycket.

Har kollat på solsidan, time out och wallander. Det sistnämda är anledningen till att klockan är närmare halv tolv. Ganska sent med andra ord. Så ska försöka nypa igen ögonlocken och möjligtvis få en liten blund. Gonatt.
-

shopping.

chokladhjärtan.

Har tjuvöppnat min chokladask som jag fick av my grandmother idag även fast alla hjärtans dag är imorgon.
-

blev visst...

...inga bilder igår. Dom kommer förhoppningsvis idag. Nu ska jag försöka få först ner min kropp till källaren och sedan upp med tunga steg på löpbandet.. Längesen nu. Har bara börjat småplockat i mitt rum än så länge, så efter duschen MÅSTE det städas! Har ju trots allt lovat mej själv det.
.

gymnasieinfo och shopping!

Ja idag bar det av för lite gymnasieinfo och shopping. Eller lite och lite info, mitt första val sjönk ner som andra val och det tredje valet åkte direkt upp till första. Bilder på det jag shoppat tänkte jag lägga upp, kanske lite senare! Snart blir det mat här hemma - kycklinglasange. Har aldrig smakat det så det ska bli intressant!

äntligen helg.

Så var det äntligen fredag. Har ingenting inplanerat i helgen förutom att plugga lite engelska eftersom jag "missade" lektionen idag + skriva en dikt. På engelska alltså. Annars hade det varit lätt som en plätt! Städa rummet är ett måste. Det kryper dammråttor i alla hörn och vi ska inte tala om kläder. Dom kryper på hela golvet. Sjukt skönt att inte ha något annat inplanerat. Nu är det fredagsyyys.
Måste seriöst göra något med mitt hår igen. Min lugg sticker ut överallt
eftersom jag har haft hellugg och har klippt mej själv.. Varför
skulle jag klippa lugg för?

håll i hatten

Blev lite plugga in på sena kvällen... Kan liiiite iaf. Får se hur långt det räcker. Annars har jag legat vaken sen klockan 4 pga. att mina fönster nästan blåst in... Nu väntar skolan <3<3<3<3<3<3

plugga hela natten....

Jag och första världskriget = ? Känner på mej att det kommer bli en lång natt. Prov imorgon! .....
-
-
Man liksom ba, k-bryhh?? haha.

det här gjorde min dag!

uäääh.

Vilken vecka det här är alltså. Orkar inge mer. Första världskriget kan ju bara slänga sej i väggen. Får väl ha ett G som slutbetyg då.. Jag orkar faktiskt inte. bajs. hejdå.
-

lång dag, johanna och dans.

Ja, en lång dag i skolan, sen drog jag hem till Johanna och bakade och pluggade lite. Sen bar det av på dans, riktigt kul idag! Skönt att få glömma allt det dåliga en stund...Imorgon är ännu ett nationella i svenska, ska nog gå bra! Snart ska jag försöka sova.
-
-
HAHA. söta.

funny little world...

Har hittat ett par skor jag kan ha på dansen idag. Hittade också ett par rosa mjukisbyxor. Ja, det är väl allt jag har att säga i denna deppiga stund.
-
Jag vill va liten igen... eller bli äldre bara sådär.

var är mitt liv? (varning för depp inlägg.)

Nu är jag på botten. Jag vet det nu. Jag kan inte säga en enda positiv sak. Fattar ni, inte en enda! Inatt somna jag, och sen vaknade och trodde att klockan var närmare 6 en det visade sej att den var halv 2 och jag bara sovit en halvtimme. Somnade om som tur var och drömde att jag kom försent till nationella och att provet gick skit. Vaknade sedan av väckarklockan... Kunde knappt ställa mej upp, hade sån fruktansvärd träningsvärk i rygg och baksida lår. Efter massa tjafs här hemma kom jag till skolan. Gjorde provet och tyckte att det gick bra ändå tills jag pratar med dom andra efter provet och märkte att jag svarat fel på många frågor, varav en var viktig (för mej). En kamp var det att gå hem idag, med min onda kropp. Kommer hem och inser att jag hatar att vara hemma. Nästan lika mycket som att vara i skolan just nu. Ingenting funkar. Det är spärrar på varenda grej jag tänker göra. Välja gymnasium på datorn- tappat bort inloggningsuppgifterna, plugga SO- tappat bort mina läsglasögon, ta tabletter- som jag tagit i en vecka och som inte hjälpt ett skit, försöker berätta att allt är skit- då är jag bara gnällig, går upp på mitt rum- hur stökigt som helst, sätter mej i den lortiga sängen och skriver det här. Jag måste egentligen plugga, för det är avgörande om jag får behålla mitt VG i SO eller inte.... Fan fan fan. Jag klarar inte av det här på egen hand. Alla bara bråkar och tjafsar här hemma. Träningarna går skit (dags att lägga skorna på hyllan?) Jag sover dåligt... Vad ska det bli av mej? Jag har drömmar. Men hur ska man lyckas med dom när allt bara går åt helvete? Har även haft "den tiden i månaden" i hela en och en halv måndad, därav tabletterna, som ger en massa biverkningar, men som inte fungerar! Vat är mitt liv på väg? Eller rättare sagt, var är mitt liv?

usch vilken dag.

Ja, rubriken säger det mesta. Har/kommer få världens träningsvärk i låren imorgon. Roligt. Har även träningsvärk i armen från idrotten idag då vi hade badminton. Min arm är ju inte så värst tränad. Så får se hur det går att skriva ett Nationella prov i svenska i morgon.. Wish me luck. Gonatt.
-
cp bild men orkar inte ändrå hejdå

usch vilken dag.

Ja, rubriken säger det mesta. Har/kommer få världens träningsvärk i låren imorgon. Roligt. Har även träningsvärk i armen från idrotten idag då vi hade badminton. Min arm är ju inte så värst tränad. Så får se hur det går att skriva ett Nationella prov i svenska i morgon.. Wish me luck. Gonatt.
-
cp bild men orkar inte ändrå hejdå

min kväll i bilder.

my love

danny danny!

Såklart gick Dannyboiii vidare! Tror han även kan ha en god chans i finalen. Hoppas han "vinner" över Eric Saade iaf.. Då blir jag glad! Hehehe. Annars är det en boooring söndag.
-

melodifestivalen!

Idag är Danny med i melodifestivalen i Luleå. Ska såklart heja så mycket jag kan på honom. Hans låt heter "In the club" ring och rösta!
-

boring lördag

Har nästan inte gjort ett skit på hela dagen. Nu bär det iaf av till morföräldrarna mina för att övernatta där. HEJSSVEJS.
-

t som i trött

Camilluu och jag har gjort en massa saker hemma hos mej. Roliga också. Nu vet jag inte ens vad jag skriver. Är såååå trött. Vill kunna sova ut imorgon, men som vanligt ska det väl slamras och hållas på i köket vid 9-tiden av mamma och pappa -.- så dryyygt. Jag ville egentligen bara säga gonatt. GONATT!

-



Lite snygga rååå.

tjenare mannen!

Även fast det är fredag så kom jag hem för lite drygt en halvtimme sen. Jag slutar kvart över tre, men sista lektionen så har vi bild och det är ju ganska så chill. Snart kommer Camilla. Vi får väl se vad vi hittar på. Nu är det fredagsmyyys!
-

åsikter.

om vi inte hade olika åsikter så skulle inte programmet Debatt finnas. Det konstaterade jag nyss.
-

träning

Om en timma börjar basketträningen. Vad har jag för kommentar av det? Jag vet inte. Jobbigt kanske. Haha. Äh, vi får se.
-

DAGENS FUNDERING!

Längesen, längesen. Tar en gammal fundering but here it comes!



"- Tänk om någon skulle gå in i någon på t.ex. synsam och sedan säga :
SER DU DÅLIGT ELLER? hahahhaha.

1337.

HAHAHHA inlägget jag gjorde nyss publicerades 1337!

skridskor.

Skönt med en lång sovmorgon. Sov hela 9 timmar inatt! Herregud. Inte ofta sånt händer på vardagarna. Sen var det bara att bege sej till skridskohallen på  cyklel, i duggregn/hagel. Mysigt. Sen hade vi en SO lektionen som innehöll det otroligt intressanta Första världskriget. Jag tog nyss en chokladboll från burken i kylskåpet. Funderar faktiskt på att ta en till, shhhh! Hörs.
-

spraaaaaaaak!

Sa min rygg idag på dansen. Alltså så knakade den flera gånger på raken. Var faktiskt ganska jobbigt idag. Märker faktiskt att jag är en stel basketspelare och ingen dansare, tyvärr. Men det är kul ändå! Nu väntar tandborsten och sängen på mej. Sedan en feeeet sovmorgon. Puss på det. Adios.
-

barnmat.

Gissa vad som slank ner i vagnen igår när far, bror min och jag var och handlade? Jo, en barnmatsburk med pasta & köttfärsås. Varför? Bara för nostalgins skull. Jag åt sån där barnmat tills jag var kanske 7 år? MUMS.

-

dans

Ikväll ska det dansas igen. Hoppas bara min lilltå
håller för det och att jag kommer ihåg stegen..
-

kakor och kolor.

Lillebrors Bästa Kolablandning
Mammas Chokladbollar
-
KÖP AV MEJ. 40 BURKAR STÅR HÄR OCH VÄNTAR.

filippa bark

Min idol, helt klart.
-
"Dä bli så rolet som man gö se te."

dagens

dagens humör : någonstans mitt i mellan bra och dåligt. 
dagens saknad : mitt långa hår. 
dagens musik : 123... rom och cola 
dagens mat : pastagratäng
dagens dryck : varm choklad, vatten, saft och mjölk. 
dagens klädsel : typ, jeans, rosa linne, grön t-shirt och svart hjärt-örhänge. 
dagens roliga: gubben vid pizzerian HAHA
dagens plus : spanska provet gick helt ok
dagens minus : hosta och självkänslan på botten ännu en gång...
dagens frisyr : fyra småflätor och vågigt hår. 
dagens göra : plugga matte och kanske lite so..
och försöka tvinga någon att köpa kläder till mej.
dagens person : www.egoinas.se
-
RSS 2.0