det är bara danny, typ?

I lördags så avbröt dom signeringen även fast det knappt var hälften av alla fans som hade fått auotograf (haha) osv. Vi hade lite tur och fick ett litet snack med gullisen ändå men nu till saken. En vakt halvt skriker "-BÖRJA BILDA RINGEN" och då börjar dom alltså bilda en ring kring Danny. Åtta personer. ÅTTA PERSONER ska gå som något jävla stängsel kring honom. Mikaela hann säga "jag hatar det här" till D och han svarade "jag med". Jag förstår till en viss del att dom gör så för att han snabbt ska komma där ifrån men herregud, inte ens hälften av alla fans fick träffa honom? Det jag undrar är om han själv bestämmer hur mycket han ska hinna med eller om det är folket runt omkring? Det jag heller inte fattar är varför det aldrig kan vara en KÖ till en signering. Nej alla ska stå i en klunga och trängas och det skiter vakterna i, bara Danny har det bra..  Nej men blir bara så jäkla trött, för att åka långt för att träffa honom, så får man inte det.

stockholm.

Palla skriva så mycket liksom. Bilderna får tala. Väldigt mycket.
Fick faktiskt surläpp, kram & puss av Danny fast vakterna knuffade bort oss så vi inte fick gå på signeringen <3333333333333333 haha.




Finaste.



Eddie tha man står och glor på min och gummzans snygga dans till Dannys låtar, skrattar och vinkar. Träffar han sen och han älskar våran dans haha. "Vad snygga ni är tjejeeer!" säger liksom snyggingen själv man ba hallåååå.






Kolla vad jag hitta. Mr Segerstedts bil liksom daaaah.





Sötnosarna.
Gullgummor.






Faaast snyggingen av alla är ju ändå jag....



Såg massa fler kändisar också. Myslördag.





Bilder från Annas kamera, alltså hon som har knäppt bilderna och i vissa fall Mikaela och kanske jag?

något som jag verkligen ogillar.

Jag kan bara inte låta bli. Jag kan bara inte låta bli att gå och störa mej på människor med rött hår och världens fulaste utväxt. Jag tycker inte om utväxter i huvudtaget, men nu när det är så inne att ha rött hår så ska det fasen vara rött. Inte med någon grå utväxt på halva skallen. NEJ det bara går inte i min värld. Skitsnyggt när det är nyfärgat, men efter några veckor uääähhh. Så om du ska ha rött hår, färga ofta!!!

'
Och så sitter jag här själv med världens fetaste utväxt. Känns bra.

Gina Dirawi

Gina Dirawi mer känd som Ana Gina må vara den skönaste personen som finns. Hon har exakt mina tankar och funderingar som jag inte kan sätta ord och känslor på. Men det kan hon. Skulle verkligen vilja träffa henne någon gång! Kollar just nu på "The fabulous life of Ana Gina" och blir på lite bättre humör. U go girl!!!!!!!!!!




pricken över i:t liksom.

Tog en lång promenad med lite depp musik i öronen, tröstgodis, det småregnade lite, jag smsade med gummzan om hur mycket jag ångrade mej och ser en svart katt springa över vägen. Mums på livet i den stunden. Eller inte.

något gick snett. väldigt snett.

Im home. Home alldels för tidigt. Jag kunde varit kvar i älskade Stockholm nu om jag bara inte hade varit så... jag jag vet inte? Feg? Dum? Rädd? För bra för att vara sant? Nej jag åkte hem igår. Igår kväll. Som planerat. Här sitter jag nu. Världens tråkigaste söndag som kunde ha varit sååååå mycket bättre om jag varit kvar. Varför varför varfööööör? Jag dissade mina ordspråk "Man måste våga för att vinna" och "Jag ångrar hellre något jag gjort än något jag inte gjort" EN gång och det lär aldrig hända igen. För nu ångrar jag något jag inte gjort och det svider så in åt helvete. Ingen förstår nog men för mej känns det rejält. Tur att det var lite mysigt igår men det bloggar jag om senare.

50 cent!

Göd dög lovers.
Jag har nyss varit ute på en uppfriskande promenad Till Göransson arena där det ikväll kommer att bli f1. 50 Cent kommer nämnligen till våran lilla håla utav alla ställen i hela Sverige. Om jag ska vara helt ärlig (det ska man ju vara) så kan jag inte en endaste låt med honom but, i think it does'nt matter cuz im only där för festligheterna och möjligtvis dom svenska kändisarna. Kommer nog bli kult.
Imorgon bitti, som en zombie drar jag till Stockholm för att se Danny. Eller, inte att se kanske men för att träffa. Det är ju faktiskt det som är grejen om jag nu ännu en gång ska vara ärlig. Kommer säkert bli lite småmysigt sådär. Nu ska jag laga lite lunch och hoppa in i duschen och sedan ska här börjas taggas och fixas!
puss puss.




jag älskar det så mycket att jag hatar det.

höstlov.

Om ungefär en timme och en kvart har jag höstlov. Så jäkla underbart. Ska bara klara det som är kvar av frisörteorin. Hoppppas det går foooooooort. Mmmm jättekult bloggen jag har. Vad ska jag skriva om? Vilka bilder ska jag visa? Jag vill inte skriva så mycket om min vardag, för det tycker jag bara låter töntigt. Snälla ni, dom få läsarna jag ändå har HJÄLP MEJ.

new week.

Måndag. Gick halvdag idag eftersom jag var to the hospital och kollade upp min rygg osv. Nu sitter jag och småpluggar lite och senare blir det troligtvis promenad med Sofie. Går bara fyra dagar den här veckan, sedan är det höstlov! Då ska det minsann bli skojigheter. Bland annat 50-cent konsert, D-boii och Stockholm x2. Härligt, ja visst!
'

svensson svensson.

Idag ska Svensson familjen själv (haha) gå och se "Svensson Svensson the movie" och sedan äta finmiddag. Hoppas bara min rygg pallar att sitta still så länge. Nu ska jag plugga matte. Utöver det så, musig lördag! Ha en fin dag"

Haha Gustav <3

h som i helg.

Gud så skönt med helg. Den här veckan har faktiskt varit lite små seg vilket veckorna aldrig annars brukar vara. Kan ju bero på mitt ständiga ryggont och snuva. Ikväll ska jag bara kura ned mej i soffan och se på idol och höra Moas vackra stämma igen. Hon är verkligen sjukt bra.

längtar efter något som kan rädda mej...

Jag har så ont. Så jävla ont. Ingen tar det på allvar, ingen märker något. Men här sitter jag med mina armar som skakar så jag knappt kan skriva. Med en rygg som helt och hållet anstränger sej in i det sista för att kunna hålla upp överkroppen. Min nacke låter som om den lever och mina axlar kan jag inte röra. Det är en jäkla kamp att sitta här, men jag känner mej tvungen. Hur ska det här sluta? Kommer det bara bli värre och mina drömmar krossas?  Ingen ser, hur fan kan jag dölja? Jag har så ont. Så jävla ont. Ni förstår inte. Det gör så fucking ont.

min första kund.

Idag hade jag min allra första kund i salongen. Det jag gjorde var att tvätta kundens hår, lägga inpackning med den tekniken man färgar, huvudmassage och sedan ursköljning. Det gick bra och var väldigt roligt. Längtar till nästa gång! Nu ska jag och min onda rygg göra något annat. Så att ni vet liksom.

Bilden är inte från idag.

://///////

idol och världens barn.

En hel skoldag, lite babbel med Sofie och en promenad senare så är jag hemma och ska först kika idol och sedan världens barn galan på svtplay eftersom Danny är med. Såg att dom
skulle sjunga svenska låtar i idol idag, lööööve it. Heja Moa!!!!!!!!
-

tårar.

Förut grät jag i princip varje dag. Fram tills idag var det längesen. Idag grät jag. Under avslappningen i ett mörkt rum med musik. Med människor. Jag känner mej sämst. Sämst sämst sämst. På allt. Det är så mycket jag skulle behöva göra. Egentligen skulle jag ha duschat nu. Pluggat. Ta hand om dom som bryr sej om mej. Sova. Kolla upp min onda arm och rygg. Bryta ihop men även komma igen. Mycket som behövs och lite som görs. Jag klara inte av mer. Ta mej här ifrån..

nu är det klippt.

Vi frisör ettor blev klippt eller färgad av treorna idag. Jag flikade ur mina toppar eftersom det annars är en alldeles rak linje. Fick även lite lockar i håret men måste ändå tvätta håret ikväll eftersom jag ska iväg på dansträning. Så är läget. Tror jag.

stockholm och true talent.

På dagen när vi kom dit lekte vi turister (eller vadå lekte?) och åt på vårat numera stammis ställe på söder som har goda sallader som man får mixa ihop själv. Vi såg även Greger i från Andra avenyn som hade en radda fjortisar efter sej som skrek "Greeeeger, det är ju greeeeeger!". Gick till donken och jag gick såklart in i glaset i snurrdörren sen gick vi skrattandes på toa och fjortisarna stod tydligen utanför och dampade loss på handtaget, bitchade när vi kom ut osv.

Sen tog vi bussen till Gustavsberg och True talent studion. Stod utanför och frös läääänge. Fuck vad kallt det var. Gick in och tog bullar <3 och ställde oss i kö. Kom in i studion och får plats på läktaren... fml typ. så fixade så att vi fick sitta längst fram ist. :) Har aldrig tyckt att Danny varit så överdrivet snygg som han var igår alltså, galeeeet. Vi satt även bredvid Dannys bror, pappa och co. och fasen vad Leandro är stilig. Slår nästan Danny.
'
Dansade i pauserna och hjälpte småungar att få tag i Danny, gölligt. Efter programmet hjälpte vi även oss själva att prata lite med D-boii. Trevlig som vanligt... Fick känna på hans faktiskt, underbara hår med aaaalledens för mycket spray och vax but i like it. Han kände även på mitt hår "fin bulleee" haha. Klämmer in någonstans att jag ska bli frisör också, för det ville han med stor sannolikhet veta. Eller så inte. "Klippa håååår". Tog världens fulaste bilder och sen var dagen slut. Eller nej det var den inte men endå. Typ.

 

 

 

Avlutar med en bild på mitt rufs på bussen hem. Ni ska bara veta hur lortigt, äckligt och knutigt mitt hår var. Uäääääk. Kram på dagen.

vart jag mej i världen vänder, så står alla där med tomma händer.

"Vart jag mej i världen vänder, står jag där med tomma händer" är en mening i en låt som är väldigt populär. I princip är det alltid någon som har postat denna mening som status på facebook. Min tanke är då, om alla känner så här så borde ju alla veta vad man ska göra åt det? För om alla står med tomma händer så kan man ju fylla varandras?

Jag tycker låten och texten är bra men som vanligt så har jag ju alltid mina funderingar. Jag känner även också ibland just "vart jag mej i världen vänder, står jag där med tomma händer" men det roliga är ju att dom flesta gör det. Sverige måste bli ett mer kärleksfullt land och ta hand om varandra bättre. Fast med för mycket kärlek så skulle det ju bli mindre med bra låtar. Hmmm.

estocolmo!

Nu ska jag snart iväg till bussen som tar Mikaela och mej till vår huvudstad! Hope it will be nice.

det är då tur.

Tur att man har pluggkompisar ibland. Idag har jag varit hos Camilla och inte gjort någon roligare aktivitet än att plugga. Båda två. Faktiskt ganska skönt. Sen fick jag också mina ögynbryn noppade av henne, ganska skönt det också. Eller alltså, själva prociduren känns ju ganska så lidande men jag tror ni fattar hehe. Nu ska jag lalla runt lite mer för att sedan lyfta på stjärten för att ta en dusch och fixa lite tills imorgon. Jag vill ha min fina "filt" men kommer säkert bli kallllt.


sann talang.

Längtar faktiskt redan lite till söndag då jag och MickAn beger oss till huvudstaden och kikar in True talent igen i hopp om att inte bli utkastade. En skymt av numer snygga D-boii kanske man också får se. Toppen.

sluta ljug.

Jag har aldrig bett dej dra åt helvete, du gjorde det själv.

svar.

Som jag har väntat på att få negativ kritik på det jag skriver, nu så!


Konstigt tycker jag inte att det är. Ja jag har svårt att acceptera vissa människor, såklart. Jag har svårt att acceptera människor som inte accepterar andra människor. För att jag har svårt med det så betyder det inte att jag inte försöker att acceptera dom människor som innerst inne är så osäkra. Om någon vet att det finns olika människor så är det nog jag. "Falsk, bitch, dum i huvudet och skitsnackare" har jag aldrig mitt framför ansiktet informerat någon människa om att dom är. Det här sista Emma, kunde vi ha pratat och diskuterat ansikte mot ansikte, öga mot öga. Dock så valde du bort det och istället blockerade mej på facebook osv. Det där sista vet du själv att det inte är sant. kram :)

du är varken bättre eller sämre än någon annan.

Hon kollar konstigt på mej. Han kollar konstigt på mej. Jag vet att jag inte ser ut som en modell. Jag vet att jag inte beter mej som gud själv. Jag vet att jag inte har dom senaste kläderna. Jag vet ju för i helvete vem jag är! Att människor aldrig lär sej acceptera andra människor.

Jag ser alltid alla mönster. Ibland är det jobbigt att se dom. Att se varför en person följer efter en annan person som i en svans. Att se hur en person försöker visa sej bättre genom att trycka ned andra.
Jag skriver i gåtor, jag vet. Men jag är så ledsen. Så ledsen för att man inte kan få vara den man är utan att få dom äckliga blickarna som säger att man inte duger. Jag blir så arg när någon säger någonting negativt om någon annans kläder, hår, smink eller rent ut av själva personen.
'
Jag trodde att man var mogen nog när man skulle börja ettan på gymnasiet. Jag hade visst fel.
'
Du är inte bättre än någon annan. Du är heller inte sämre än någon annan.
'

when nothing goes right, go left.

Även fast det mesta är mycket klarare och enklare nu så känns det motigt. Jag vill inte gnälla, för jag vet att många har det sämre. Jag vet också att många stör sej på min "surhet" som egentligen är ledsamhet.
Jag har världens fulaste finnar i hela ansiktet. Jag känner mej latast i världen. Jag har ont i hela kroppen. Jag är förkyld. Imorgon är det friluftsdag :DDDDDD. Känns just nu som att jag inte kommer bli godkänd i något ämne alls.. Mitt liv är på topp känner jag!
kfseögjmomdölgjmbhkdfbhcfldöflpdfl¨åflspdlfsl
Så. Nu var jag klar. Jag är bäst. Ska jag i alla fall försöka intala mej.
Passande bild. Nej men, snart möts vi igen.. haha.

två bokar.

Jag vet inte. Men hur ska man kunna läsa två böcker samtidigt, varav en är på engelska? På tre veckor? Personligen så läser jag väldigt sakta och läser ut en svensk bok på kanske tre månader. Nu ska jag alltså läsa en bok på svenska och en bok på engelska SAMTIDIGT under tre VECKOR. Fml säger jag bara. Kommer inte hinna läsa ut en bok ens. Engelska förstår jag mej inte heller på. Nu är jag förkyld också. Yey. Love my life. Så gjorde jag inte det ;pPpPPpPPp

RSS 2.0