very good.

Skitgoda tabletter (?) som jag köpte för 20 minuter sen och nu är dom slut. Haha. Inte så konstigt, dom va ju faktiskt riktiiiigt goda. Sådeså.

oh myy.

Har suttit och skrivit i flera timmar nu. Lagomt trött.
Ska äta, packa och duscha snaaart. För imon drar jag på en liten tripp.
Hoppas jag inte bara ser utan verkligen också träffar E, M och D:et för det
skulle sitta fint!

hjälp mej välja.

Imorgon ska jag på konsert med EMD och funderar vilka kläder jag ska ha på mej. Jag tänkte ha dom där marinblå chinos-liknande byxorna och en tröja instoppad. Vilken?


god morgon.

Tydligen skulle vi haft musik nu på morgonen fast ja... Då har jag bara idrott och so kvar, men idrotten kan jag inte vara med på eftersom vi har vollyboll. Sån här väldigt bra fakta att veta. HEJHEJ.

jahapp.

Nu har jag fått klart för mej att jag har en sträckning i armbågen och en inflamerad arm. Visst lät det mysigt? Ska röra på den lite men inte belasta.
känns inte sådär jättebra nu måste jag säga.

jag har så jäkla ont.

Ville bara säga att det aldrig ger sej med min arm. Har kämpat och skrivit en bilduppgift så så fort jag rör armen nu så skakar den. Har sån otroligt värk från nacken som strålar ner i fingrarna. Har ingen blodcirkelation i handen heller, den blir kall hela tiden. Vad är det här? Det är ju högerarmen så det går ju inte att låta bli att anstränga den. Har egentligen en till uppgift jag måste skriva, men jag kan fan inte. Så är läget just nu. Hoppas dansen ikväll gör mej gladare om jag inte får ondare då. Jag hoppas det går över snart annars vet jag inte vad jag gör.

5 timmars sömn.

Med endast fem timmars sömn så ska jag snart bege mej till skolan. Den jobbigaste dagen och allt. Hoppas jag överlever..

rosor är röda violer är blå jag vill känna mej bra, hur gör jag då?

rosor är röda violer är blå jag vill känna mej bra, hur gör jag då?

försökte se normal ut.

Men slutadet såhär. Nu bär det av på en liten shoppingsväng men min ännu en gång onda arm.

världens härligaste dröm.

Tåget rullar in på perrongen mitt i Stockholm. Jag slår ett extra öga vid stolen jag satt på om jag glömt någonting. Nix, allt var med. Nu kör vi! Tänkte jag. Jag tar dom tre kliven ner för tågets smala trappor. Sätter ner foten på huvudstadens vackra asfalt. Ja, till och med asfalt kan vara vackert i just den här stunden. Med full av förväntan och nervositet sätter jag fart i riktning mot Drottninggatan. Så svårt kan det ju inte vara att hitta till sveriges populäraste salong? Där är den. Bobbys Salong. Där ska jag vara en hel dag. Jag kan bara inte förstå.

Jag samlar på mej det lilla modet jag har och öppnar försiktigt dörren till den ruggigt fräscha salongen. Mitt hjärta bankar som aldrig förr när jag känner den ljuvliga doften av hårfärg, shampoo, brända plattänger och hårspray. Jag smyger mej försiktigt in och efter ett tag möter jag Bobby - sveriges främsta kändisfrisör. Han hälsar mej varmt välkommen och vi fortsätter med att småsnacka. Jag känner mej förvånadsvärt bekväm och frågar honom om han inte kan styla mitt hår, nu när jag äntligen är här. Visst kan han det. Vi fortsätter prata om att jag snart ska börja på frisörprogrammet och att jag så småningom precis som han, vill öppna en salong mitt i centrum i Stockholm. vi kommer bra överens och pratar om allt och inget när vi plötsligt märker att dagen börjar lida mot sitt slut. Min sista fråga blir:
-Hur ska man vara för att bli anställd av dej?
-Ja, man ska vara trevlig och väldigt öppen. Det är bättre att man är lite bögig än att sitta i ett hörn och deppa. Säger han ganska så seriöst. Jag kan knappt hålla mej för skratt för det bisarra svaret.
- Haha, men om du ska beskriva mer då? Frågar jag blygt.
-Då ska man vara precis som dej. Säger han och ler medans han börjar plocka i massa stylingsprodukter och en tidningsbok om hur man öppnar en egen frisörsalong till mej i en papperskasse. Han skriver även en lapp till skolan om hur jag skött mej och som ett "CV" tills jag ska söka jobb. Med tårfyllda ögon utav lycka ger jag honom en kram. Jag går med upprymda steg mot salongdörren. Jag öppnar sakta dörren och stannar. Jag vänder mej om och klämmer fram ett "hejdå" innan jag stänger dörren, hör väckarklockan ringa och inser att detta bara var världens härligaste dröm. Men ingen har ju någonsin sagt att inte drömmar kan bli sanna.


Det här var helt ärligt den härligaste drömmen jag drömt i hela mitt liv. Säg vad ni vill. Punkt slut.


jag har fasnat i fällan....

.... jag har nämligen börjat kolla på bigbrother... Haha trodde aldrig jag skulle göra det.
-

gissa 7 gånger vad jag pluggar?

Svårt att lista ut va? Nej nu har jag pluggat 2:a vk sen jag kom hem typ. Förstår det mesta nu, fast det svåra är ju att komma ihåg och få in allt i hjärnan.
'
Är lite yr i bollen idag men ska träna ändå hade jag tänkt. Får även se hur det går för min arm hehehhe...
-
summeeeeer!

i skolan.

Sitter i den underbara skolan och häckar. Ska snart iväg på slöjd. Mer hade jag inte och säga. så hejdå.

ps. Kajsa hälsar.



tacoooos.

Camilla kom hit tillslut i alla fall. Vi pluggade lite SO och sen cykla vi och handlade och sedan lagade tacos. Nu är jag inte ett dugg trött, det kan ju bero på att klockan "egentligen" är en timme mindre. Orkar bara inte sova, ni vet när man inte vill gå och lägga sej, så som när man var liten?

im in love.

Skor - Sixtyseven: Selha | Yttersidan av skon
Skor - Sixtyseven: Ursa | Yttersidan av skon

som jag skrev igår så vann jag på spelet "lusen"!

I'm the best helt enkelt.

hemma igen.

Nu är jag hemma igen! Smsade Camilla för ett tag sen och ask her if she ville plugga till SO-provet med mej, men som vanligt så svarar hon inte förens många timmar efter. Så får väl försöka plugga själv. Först ska jag sätta på mej mjukisbyxor och någon myströja. Blev jäkligt sugen på tacos också.. Får övertala mamii och papi att vi ska laga det.
-
Man saknar ju sommaren bara lite då...

hos farmor.

Sitter och kikar runt lite på farmors dator, laptop. Visst är hon modern! Nu ska kusinen, bror, farmor och jag spela "lusen" JAG KOMMER VINNA!



farmor, bror och kusin.

Idag ska jag och bror min hem till farmor där våran kusin Alva ska befinna sej. Blir även övernattning där för hela slanten eftersom pappa ska ha fest för han kompisar idag typ. HEJHEJ
-
Alva, Linnea, jag och bror.
Linnea är på danstävling så henne får jag inte träffa idag!
Vill tillägga att det är en 1 år gammal bild.

god morgon världen.

Som ni vet har jag ju haft problem med min arm den här veckan. Det började på träningen i måndags när jag gjorde massa armhävningar. Det har alltid blivit ett litet "knäpp-ljud" när jag är påväg upp från armhävningen men det är inget som gör ont. Men i måndags så knakade det till riktigt ordentligt och jag fick ont. I torsdags körde vi boxersize på idrotten -kanskse det dummaste jag gjort i det här läget. Efter passet så kan jag inte styra armen som jag vill, den liksom inte hänger med. Därmed blev det ingen träning senare på kvällen.
-
När jag vaknade igår morse och skulle sminka mej så skakade hela armen av överansträngdhet. För utöver armbågen så har jag ju såklart fått träningsvärk i båda armarna.
-
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det går ju inte och vila armen, eftersom det är den högra. Jag gör ju något med den hela tiden. (därför är det en enorm kamp att skriva detta.) Dessutom har jag sovit på högra armen hela natten. Smart. Väldigt smart.
-

myskväll.

Vi hyrde film och köpte godis på hemmakväll, en mysig fredag sådär. Vi åt även våffler hemma hos Camilla, det är ju ändå våffeldagen! Vi kollade på en film sen "varning för barn" och bigbrother. Såg på termometern att det var närmare -6. Säg nu inte att det ska bli kallt igen! Okej, det är natt men ändå.
Haha, vi är ju för söta! Två hela år sen!

med camilla.

fredag.

Hoppas dagen går snabbt....

snart rinner tårarna ner för mina kinder.


Jag försöker. Jag kämpar och kämpar för varje dag som går men för vad kämpar jag egentligen? Imorse kände jag mej svag. Jag kände mej yr. Kände hur panikångestkänslan spred sej över hela min kropp och ströp mej. Jag stretade emot i hopp om att det snart skulle gå över. Den vet när jag mår dåligt. Då kommer den. När jag redan mår som sämst. Har inte nämt den på senaste tiden, för jag klarar mej själv. Jag bara inte orkar mina vardagsrutiner längre. Jag orkar inte gå till skolan, för varje dag är en kamp. Jag orkar inte träna basket, jag känner ingen glädje av det. Även fast jag egentligen vet vad som är rätt och fel så blundar jag för det. Jag vet att det är många som har det sämre än jag men vi kanske tycker att våra problem är lika stora.

Alla krav på hur man ska vara, ännu en gång hur man ska se ut, hur man ska prestera, hur man ska vara för att vara värd en vän, hur man ska våga leva. Allt tynger ner mej. Jag bär en ryggsäck med sten i. Varje dag känns det som jag klättrar med ryggsäcken upp för ett stort berg. Jag vill känna glädje i vardagen, men jag hittar den inte.

Jag sitter här med mina svaga armar.. Känner hur tårarna snart börjar rinna ner för mina kinder. Varför? Jag kan inte känna frihet, jag kan inte andas ordentligt. Jag bara hoppas och hoppas att det någon gång ska bli bra.


Även om det bara är "det kommer gå bra linn" så är det inte bara för mej.
Ni vet vilka ni är.



Det här är den riktiga linn, som jag vill vara.

punkt.

Min armbåge är mycket värre efter boxersizen. PUNKT. gonatt.

jag orkar inte bry mej - dag.

Ska till skolan snart och ha idrott. Efter det har vi SO ganska lång stund, men sen slutar vi för dagen! Tur det för just nu är jag alldelens yr och känner mej svag. Känns inte sådär jättebra. NAturliga jag idag:
-
-
Ett försök till att se normal ut. Gick ju inte sådär jättebra om jag ska vara ärlig.

yesssss.

Vi körde ingen styrka denna gång! Dessverre har vi boxersize på idrotten imon, men äh. Börjar tidigt och slutar tidigt, så jag klagar inte!
Såhär kort var mitt hår när jag hade klippt av det.
Ser nu att det faktiskt har växt!

dans.

Trots min onda kropp och huvud så bär det snart av till dansen. Kommer nog inte kunna göra armhävningar idag, vi får se.

ont i arm, armont eller armvärk= armträningsvärk.

Har så sjukt ont i armbågen och armen. Alltid när jag gör armhävningar så knäpper det till i armbågen och i måndags tror jag senan gick ur led eller något. I överarmen har jag även en grym träningsvärk. Inte nog med det så är det ju dans ikväll, och där brukar vi köra ganska mycket styrka... Haha åhhh... Kan knappt lyfta den. Måste väl ändå fortsätta med det andra the worldskrig förstår jag. Bajs.
-

sticker to the skola.

en bild säger mer än 1000 ord.

andra väldskriget.

Det var ganska så skönt med en promenad trots min tränings&huvudvärk. Nu måste jag försöka plugga till SO-provet, Andra världskriget... Ni vet ju vid det här laget vad jag tycker om det. Fick ju inte precis bra resultat på Första världskriget så ja.. Får som vanligt göra mitt bästa. Bara det att jag inte orkar.
-

citronvatten?

Jag har märkt att många har pratat om citronvatten, att det ska öka förbränningen och matsmältning osv. men att man nu dricker det så är det inte bra för tänderna. Under hela mitt liv har vi druckit det, alltså vanligt vatten med citronbitar i. Jag har inte tänkt att det varit något speciellt. Nu har jag väl tydligen fått reda på att många dricker det dagligen för att ja, öka förbränningen. Jag har väl endast druckigt det för att det är gott. Kom nästan som en blixt från klar himmel när jag för någon månad sen fick veta det! Haha. Snart ska jag på promenad, så att ni har koll på mej liksom.
-

till skolan med täppt näsa och halsont.

Dagen börjar bra, yeees!!!! Nej fan vad jag mår dåligt. Tror i alla fall det inte ska vara något problem att klara sej igenom dagen, den är ju ganska kort för min del.
-
gammal bild.

det som inte dödar det härdar.

Vi fick inte springa så mycket den här gången, men däremot körde vi styrka nästan hela träningen. Mina armar och ben är helt döda! Knänan ska vi inte tala om... Vi fick åla oss på golvet hur länge som helst så jag började blöda på mina knän. Äter i alla fall kiwi nu. Hur många av er får blåsor på tungan efter att ni ätit det?

-

träning snart.

Ska på basketträning snart. Känner på mej att vi ska springa mycket idag, brukar känna sånt. Jag bara pallar inte med det. Jag kan inte springa! Vill inte vill inte VILL INTE!
-

nu är jag sur.

Jag hade tidigare sökt till EMD-streetteam där man fixar med plancher och typ jobbar åt dom när dom ska ha konsert. Skrev VÄRLDENS motivering också. Fyfan vad sur jag blir. Ska ju se EMD snart, men tror inte dom kommer ha någon slags signering. Så jäkla surt. Det här fick jag som svar:
'
Nu är jag ledsen..

oj, har suttit vid datorn för länge!

Nu är det brottom to the school. Hörshej. (hinner bjuda på en bild.)

orkar verkligen inte en ny skolvecka.

Mitt liv är kaos. Jag mår som bäst på helger och lov och när jag får göra det jag brinner för. Fuck skolan, där kan jag inte vara mej själv. Så jäkla obekvämt.
-

charlie gustavsson.

Sötare kille får man fan leta länge efter. Han har ju bland annat varit med i Tusen gånger starkare och I taket lyser stjärnorna.
-

sorligt men sant.

Idag går alltså sista avsnitter av Solsidan. För denna säsong i alla fall. Man vet ju aldrig om det kommer en till säsong nästa höst!

EMD

-
Hur snygga får man va egentligen? 17 städer. En är inbokad. Hoppas det blir en till!

nya kläder och smycken.

vad har jag satt mej i för jobbigt läge?

Jag skriver till Danny:
Han svarar:

shoppingdag

Snart ska jag och mamma bege oss ut på en liten shoppingtur. Jag har inga pengar, så får försöka muta mamma på något sätt ;) Det jag skulle behöva/vilja ha nu är nåigra slags chinos och vita converse. Mina rosa converse är vääääldigt slitna och jag får skavsår på hälen för att jag använt dom så mycket så att det kommit in till gummit. Om ni förstår vad jag menar.
På eftermiddagen blir det nog att kolla bandy på tv:n!

smartare än en femteklassare.

Kollade på "smartare än en femteklassare" nyss. Ganska så kul program! Man lär sej ju i alla fall något nytt. Nu halvkollar jag lite på körslaget med min onda mage av all chips och dip jag ätit. Imorgon får det bli en springtur på bandet eller en utomhuspromenad haha! Seeee yaaaa.

ska snart iväg...

...till friendeN cAmIlLa. Kan väl bjuss på en bild på os tu då!

en lördag som denna.

Blev ganska sent igår. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Riktigt segt.

kalas.

Kom hem från skolan för en stund sen. Grymt seg dag, slutar ju kvart över tre. Nu dunkar mitt huvud så jag ska försöka vila lite. Senare ska jag väl frecha upp mej lite sen ere feeeezzztt!!! haha. Somsagt så firar vi ju pappa idag för att han fyllde 40 igår.

världens finaste låt.

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig. 
Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. 
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna. 
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är 
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig. 

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker. 
Du betyder allt för mig. 
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.

nothing to say.

Har ingenting att säga om den här dagen. Den är tom och tråkig även fast pappa fyller år. Kan ju bero på att vi ska fira honom imorgon.
Om två timmar är det basketträning. Känns inte som jag kommer orka mycket kan jag ju säga. Får väl göra mitt bästa. Innan dess hoppas jag få i mej lite mat. Ja jusdet, jag hade inget att säga mer än det.

du säger du älskar mej.

Ska snart dra till skolan och ha hjärt-lung räddning och SO-andra världskriget, såååå kul!!!!!!! Nej, bara att göra det bästa av situationen. Byeee.

hektisk dag!

Har haft fullt upp hela dagen både med det ena och det andra. Kom hem från dansen för en stund sen, kul idag! Ska nog försöka sova snart. Imorgon fyller far min hela 40 år! Så blir väl tårta bland annat innan träningen imorgon, jättebra före träning ju värsta energin!!!!! Kanske ska man slå på bigbrother en stund och sedan sova? Ja, det får bli så! Därmed säger jag gonatt!

bara jag kunde le mot spegeln och säga att jag älskar mej.

Varenda dag går jag och tänker på hur jag ser ut. Jag har fått höra så mycket skit i hela mitt liv. Det sitter som ärr i mitt hjärta. När ska jag lägga allt bakom mej och inte ta åt mej? Allt kretsar runt man ser ut. Hur många som gillar ens profilbild på facebook och hur många vänner man har. Så jäkla dumt, men med ett knapptryck kan hela dagen vara förstörd. "Gilla detta så skriver jag hur snygg du är på en skala 1-10" "gilla detta så betygsätter jag ditt utséende med IG, G, VG eller MVG. Så jävla dumt, och så jävla fel. Ändå trycker jag på dom där "gilla-knapparna" varenda gång. För att ett litet hopp inom mej säger "-jag kanske duger den här gången". Självklart blir jag lika ledsen varje gång. Varför "gillar" jag det för då? Jo, för jag hoppas så in åt helvete att jag någon gång ska få någon slags bekräftelse.

Facebook är den absolut dummaste undebaraste uppfinningen som kommit på fråga. Vissa kan ju bara skriva "bajs" på ens status och så vips! Så har 50 pers gillat. En annan skriver om hur duktig den har varit med det och det, är det någon som gillar dens status? Nä. Visst, så här är det i verkliga livet också att det finns populära och så kallade töntar. Men allt blir tydligare på facebook. Den populära skriver vad den ska äta till middag och 50 pers är där och gillar medans "tönten" skriver "hoppas armen läker bra så att jag slipper operera den igen" och ingen bryr sej.

Den klokaste statusen som någonsin blivit publiserad såg jag idag.



Varför ser man inte mer sånt här i verkliga livet än statusuppdateringar på facebook i dagens samhälle?

Jag vet att andra inte tycker att jag är perfekt. Ingen är perfekt. Ändå så ska vi lådsas att vissa människor är perfektare än andra?

Här sitter jag och har ångest över allt jag ätit idag. Över hur jag ser ut och att jag behöver göra någonting åt det. Varför måste man vara smal och ha ett modellansikte för att bli accepterad?

Här sitter jag med min mage hängandes över mina jeans, med mina lår som går ihop och med mitt dystra ansikte. Vem har kommit på att man inte kan se ut så? Jag vill vara stark men då måste jag kunna visa mej svag. Jag önskar att jag någon gång kunde le mot spegeln och säga jag älskar mej.

bara jag kunde le mot spegeln och säga jag älskar mej.

Varenda dag går jag och tänker på hur jag ser ut. Jag har fått höra så mycket skit i hela mitt liv. Det sitter som ärr i mitt hjärta. När ska jag lägga allt bakom mej och inte ta åt mej? Allt kretsar runt man ser ut. Hur många som gillar ens profilbild på facebook och hur många vänner man har. Så jäkla dumt, men med ett knapptryck kan hela dagen vara förstörd. "Gilla detta så skriver jag hur snygg du är på en skala 1-10" "gilla detta så betygsätter jag ditt utséende med IG, G, VG eller MVG. Så jävla dumt, och så jävla fel. Ändå trycker jag på dom där "gilla-knapparna" varenda gång. För att ett litet hopp inom mej säger "-jag kanske duger den här gången". Självklart blir jag lika ledsen varje gång. Varför "gillar" jag det för då? Jo, för jag hoppas så in åt helvete att jag någon gång ska få någon slags bekräftelse.

Facebook är den absolut dummaste undebaraste uppfinningen som kommit på fråga. Vissa kan ju bara skriva "bajs" på ens status och så vips! Så har 50 pers gillat. En annan skriver om hur duktig den har varit med det och det, är det någon som gillar dens status? Nä. Visst, så här är det i verkliga livet också att det finns populära och så kallade töntar. Men allt blir tydligare på facebook. Den populära skriver vad den ska äta till middag och 50 pers är där och gillar medans "tönten" skriver "hoppas armen läker bra så att jag slipper operera den igen" och ingen bryr sej.

Den klokaste statusen som någonsin blivit publiserad såg jag idag.



Varför ser man inte mer sånt här i verkliga livet än statusuppdateringar på facebook i dagens samhälle?

Jag vet att andra inte tycker att jag är perfekt. Ingen är perfekt. Ändå så ska vi lådsas att vissa människor är perfektare än andra?

Här sitter jag och har ångest över allt jag ätit idag. Över hur jag ser ut och att jag behöver göra någonting åt det. Varför måste man vara smal och ha ett modellansikte för att bli accepterad?

Här sitter jag med min mage hängandes över mina jeans, med mina lår som går ihop och med mitt dystra ansikte. Vem har kommit på att man inte kan se ut så? Jag vill vara stark men då måste jag kunna visa mej svag. Jag önskar att jag någon gång kunde le mot spegeln och säga jag älskar mej.

112-på liv och död!

promenad.

Somnade av en bra stund på soffan när jag kom hem från skolan. Känner mej hängig osv. Var i alla fall ut på en promenad nyss, eftersom det är soligt ute men inte var det nå sol där jag gick inte! Haha.


rädd för att bli sjuk.

Jag går ofta runt och oroar mej för att jag börjar bli förkyld. Som nu, har jag lite ont i halsen. Då blir jag direkt rädd för att det ska bli ännu mer. Jag tänker på allt som förstörs då. Missar massa träningar och det tar lång tid att återhämta sej. Alla säger ju olika när det gäller träning och förkylning. Man vet ju inte. Hoppas som tusan det inte blir mer. Då blir jag sur. Fast egentligen, what to do?




you take me higheeeeer!

Har ni tänkt på tv4 Körslaget-reklam? Dom sjunger "you take me higher" fast dom flyger nedåt? En BIG BIG FAIL!!!!!! haha. Nu ska till den underbara skolan! Seeeyaa.


http://www.youtube.com/watch?v=XCUwMO61Oe0

min efterlängtade baby har landat hos mej!

matematik.

Matte har alltid varit mitt sämsta ämne. Fick till och med IG i det i mitt första betyg. Nu jobbar jag med matte på lite lägre nivå (går igenom saker tydligare och bättre) och glarar G galant, om jag själv får säga. Har egentligen basketträning idag men måste nog skippa den och plugga matte eftersom vi har prov imorgon. Känner också att halsen börjar strejka så lika bra det. Imorgon ska jag skriva ett prov på spanska i 3 timmar, något som några utvalda i hela europa tydligen gör. Någon slags undersökning hur spanskaundervisningen är. Yes.
Bild från i somras.

bröllopsfotografen vs män som hatar kvinnor.

Bröllopsfotografen är lätt en av dom bästa filmerna enligt mej. Jag bokstavligt talat älskar svenska filmer! Den går samtidigt som män som hatar kvinnor... Svårt val men eftersom det bara var ett "avsnitt" av män som hatar kvinnor så blir det bröllopsfotografen denna gång. Vad skulle ni valt att titta på?


'

gymmat.

För första gången så har jag och Camilla gymmat idag. Mycket duktigt av oss. Före det hade jag ätit en vääääldigt nyttig frukost som bestod av havregrynsgröt, hårdmacka med ägg och färskpressad apelsinjuice. Faaaast.. Nu sprack ju allt det efter som mamma just tog ut pizza ur ugnen. Men duktig har jag varit i alla fall!
-

det var väl lite att ta i med det missnöjda inlägget igår.

ag måste fått tillbaka min "EMD-feber" igår. När dom sa att Eric Saade vann så vet jag inte hur många fula ord det hoppade ut ur min mun. Kändes som jag var nyss fyllda 13 igen och älskade EMD mer än annat.
'
Jag skulle kunna diskutera varför Danny skulle ha vunnit mot Eric hur länge som helst, eftersom många säger att det är samma sak. Visst, musiken till Erics låt var poppig osv. men texten?! Det är ju bara en fortsättning på förra årets manboy - han sjunger om något han redan är. För att vara ytterst kritisk så tycker jag hans röst inte var något vidare igår heller. Jag har varit och sett han åtminstånde en gång, och med det kan jag säga att han är en sån som vet så väl att han är snygg och flickfavorit, alldelens för väl. Genom den här vinsten så kommer han ju fortsätta i samma spår.
'
Jag kan lyssna på Eric annars, men när det stod mellan honom och Danny så var mitt val ett lätt val. Nu blev plötsligt detta en liten diskution med mej själv, men hoppas ni gillar't!
'

kära svenska folket....

..... SKÄRP ER FÖRFAN OCH RÖSTA RÄTT NÅGON JÄVLA GÅNG. Nejnej, så musikaliska så. puss&kram från en lagomt sur linn..... Danny, du är bäst!

melodifestivalen!

Hoppas svenska folket röstar fram rätt bidrag i år, men det skulle man ju knappast tro! Personligen så ser min plasering ut såhär:
ETTA




TVÅA




TREA






Btw. så har Camilla gjort om designen igen och det tackar vi för! Tryck F5 om det inte syns.

here we go - dagens outfit.

ska jag göra det? ska jag? ska jag?

Ska jag för första gången i mitt liv slänga upp en "dagens outfit" som det så tufft heter? Det återstår att se.

det här med alkohol.

På våran sista lektion idag så sitter vissa personer och snackar om att dom ska dricka ikväll och andra hoppas att deras föräldrar inte hittat och hällt ut sprit som dom så fint gömt. Sedan får jag ett sms om att jag ska köpa fruktsoda som mamma och hennes tjejkompisar (läs:tantkompisar) ska blanda till en drink. Sedan kommer pappa hem och skriker på skämt "nu är det helg oh gud vad gott det ska bli med grogg grogg grogg!" Ja, man kan tro att jag lever på ett fyllehem (finns det ett sådant?) Men så är dock inte fallet. Själv har jag valt att dissa den så kallade trenden med alkohol. Dvs. att jag inte valt att gå den vägen för att verka "cool". Man kan gå många vägar för att verka cool. Jag har dock inget behov av detta. Jag är som jag är nu när jag inte inte blev som jag skulle.



daniel adams-ray

RSS 2.0