Saker som man mår bra av.


Kram på dig.


Hatar

Hejdå.

Dom sakerna som gör att jag är jag.

Jag frågar alltid vad som händer i filmen vi tittar för att jag inte hänger med. Jag måste vänta tills klockan på nattuksbordet slår över till 14 om den står på 13 innan jag kan släcka lampan. Jag har alltid sagt "klöpp" istället för klippte så när jag hamnade på frisörlinjen så fick jag snabbt lära om mig och säga klippte. Jag förstår mig inte på folk som lägger väskan på den tomma platsen bredvid i en full buss, även fast jag själv också gör det. Jag har skolkat medveten en gång i hela mitt liv. Jag håller viktiga saker inom mig för att jag inte vågar säga dom fast jag egentligen vill. Jag tänker och funderar omänskligt mycket på allt och tror att jag alltid ligger ett steg för alla andra.

Jag är inte smart för fem öre så fort det har med skolämnen att göra men på fritiden och i livet är jag jäkligt smart. Jag har en speciell relation till kladdkaka. Jag måste slå i t.ex den vänstra armbågen om jag just slagit i den högra för att liksom får det "jämt". Jag tror inte folk förstår vad jag menar med mina blogginlägg. Jag har i hela mitt liv haft svårt att sova. Jag känner mig jämt fulast när jag är med människor. Jag är klumpig och inbillar mig att jag är det på grund av att jag är världens största människa.
'
Jag hatar när jag sovit för lite och ska till skolan, även fast jag är piggare med sömnbrist. Jag tror att bara jag slutar skolan och börjar jobba så kommer mitt liv bli så mycket bättre, fast jag samtidigt är medveten om att det kan bli precis tvärt om. jag både hatar och älskar livet samtidigt. Jag undrar hur annorlunda mitt liv skulle blivit om jag var smal och liten i grunden. Jag hatar att jag gillar EMD.
'
'

Det handlar om pengar.

Pengar pengar pengar. Allt kretsar kring pengar. Utan pengar är man som handikappad. Jag vet. Jag är inte rik men visst kan man skrapa fram något öre fast man har "slut på pengar" ändå? Eller har jag helt fel? Varje gång jag eller någon annan frågar om vi ska hitta på något så är det alltid en hake. Pengar. Ska vi gå på bio? Äta någonstans, hyra film, ta en fika? "nej jag har inga pengar" okej. En eller kanske ett antal gånger. I princip alla i min ålder har en viss summa pengar i månaden. Jag vet många som får mer pengar än mig i månaden men som aldrig "har pengar". Vad spenderar ni pengar på? Vad får sedlarna att flyga iväg? Även fast jag inte alls har mycket pengar så bjuder eller lånar jag ut pengar ofta. Till och med ibland till folk jag inte känner. Idag ångrar jag mer än hälften av det eftersom jag inte så ofta får det tillbaka. jag vet att man kan ha dåligt med pengar, men om man tex. Vill gå ut och ha kul en kväll fast man "inte har några pengar" så tror jag att man faktiskt har pengar till det om man vill det tillräckligt mycket. Ursäkta min kanske spydighet men nu släpptes en sten från min ryggsäck. Jag ber INGEN att ta åt sig eller brusa upp för detta, för det här är så jag just i detta läge känner. Jag säger också ibland att jag inte he pengar, men då menar jag det verkligen. Tack för mig

ledig dag.

Igår kväll ringde min mentor och sa att vi var lediga idag. Ibland tror jag att livet har lite kärlek att ge, på fredag den trettonde och allt. Tog en sovmorgon i morse sen begav jag mig till staden och träffade Mikaela. Vi kikade runt lite och fikade.

Vi hittade ett par sjukt snygga skor också. Jag tror jag blev kär.

mitt lilla hjärta.

Du kom in i mitt liv och tog det med storm
den kärlek jag kände och fortfarande känner är enorm
I ditt hjärta innerst inne du om mig bryr
och fysatan vad vi svänger ut på äventyr
Med dig är jag mig själv och hoppas du känner detsamma
elden runt omkring oss tjuter och börjar flamma
Vi kan skratta, vi kan hoppas och vi kan tillsammans gråta
tro, hopp och kärlek vi kan varandra förlåta
Livet är inte så enkelt som man kan tro
därför gör vi något roligt av det, istället för att sitta inne och glo
Tillsammans vi varandra försöker stötta
även fast vi båda är på botten, nedstämda och trötta
Vi finner glädje, vi ser ett ljus
bara vi är tillsammans känner jag ett glädjerus
Med dig har jag varit med om blod, svett och en och annan tår
tänka sig att det snart gått ett år
Ett år, och vi har hunnit med vad andra hinner med på decennium
du ska veta att hos mig finns det alltid hjärterum
Med dig kan jag skratta, med dig kan jag le
när vi är i farten, så blir det succé!

Jag älskar dig.

lite bilder från veckan.

imorgon börjar det om.

Tomorrow börjar jag skolan igen. Känns väldigt tungt just nu när jag inte lyckats vända på dygnet än. Har ingen lust att gå upp den tiden jag nästan gått och lagt mig nu på lovet heller men nu jävlar! Nytt år, nya möjligheter. Hörs!

image description

lilla salongen. ♥

today i don't feel like doing anything.

Så som rubriken lyder känner säkert många individer idag samtidigt som dom sitter i sin mjuka soffa med en pizza i näven. Har varit en riktig seg och ätardag idag, även fast jag inte dricker. Statistiken stiger även fast bloggen ligger på latsidan. Nu ska jag fortsätta knappa på datorn även fast jag har hur ont som helst i armar och fingrar. Men man lever ju bara en gång, och det är nu.

Gott nytt år!

RSS 2.0