kvällens outfit.

helt oplanerat.

Helt oplanerat så slutar såklart planerna hemma hos snoriga Linn. Med några tjejer. Vi ska strax åka och handla lite stuffs. Lite sådär oplanerat. Hela den här dagen är oplanerad.

så långt har jag kommit.

Det jag hunnit gjort nu är duschat, klätt på mej och ätit frukost. Nu är det säkert att vi ska bowla, klockan tre. Vill ut ikväll men jag mår ju inge braaaaa. Halsen dödar mej, näsan bara rinner. Gaaaaaah. Jag vill ha kul ju.
Haha erkänn att det där var jävligt kul?


dagens oplanerade planer.

Eftersom allt blir snäppet jobbigare när man är sjuk så kan vi börja
men att en dusch faktiskt i vissa fall kan vara en ganska oplanerad plan.
Sen har vi ju det här jobbiga att föna håret, fixa håret och smink.   
Sen ska familjen och jag troligtvis bowla.
Jag känner mej redan lite febrig, men om jag helt plötsligt skulle
kvickna till så är det lite party med vännerna som gäller.

absolut sista april.

Varför är det så viktigt att det just är sista april? Alltså det finns ju sista maj, juni osv. men det låter så dramatiskt när alla pratar om sista april hela tiden. Som att, ja nu är det den sista april någonsin, ta vara på den! Nej men är det någon som förstår vad jag menar? Jag menar det här när man kan se saker från olika perspektiv.
'

visste ni att...

... Det nu har gått över 1 år sen som jag klippte av ca 10 cm av mitt hår?


Före:
Efter:
Nu:

oh my.

NEJ fyfan. Har så fucking ont i halsen nu alltså. Undra om man kan få det om man är allergisk mot parfym? Vad tror ni? Har alltid varit lite känslig för parfymerade krämer och hårspray. Vanlig parfym också då såklart. Igår blev det kanske en gnutta för mycket av parfymen. Fast det kan ju vara en vanlig förkylning också såklart, men man vet ju aldrig.
Jag använde både duschkrämen och parfymen igår, så det kan ju vara därför.

igelkott.

I måndags när jag cyklade hem från träningen, så skulle jag testa cykla det absolut fortaste jag kunde. Jag började trampa på rätt så rejält och var uppe i hög fart när helt plötsligt en igelkott springer rakt framför cykeln över vägen?! Hur ofta testar man egentligen att cykla det fortaste man kan, och hur ofta springer en igelkott över vägen liksom? Jag ska erkänna att jag blev rädd. Nej. Väldigt rädd blev jag. För en igelkott. Yes. Det är jag det.

catch me if you can.

Efter endast fyra dagar i skolan efter lovet så är jag helt slut. Halsontet gör ju kanske en del också. Jag har i princip gjort någonting varje dag efter skolan i en månad nu, så nu när jag inte har någonting att göra så är jag så jäkla rastlös!

fridayyy.

If you want to know var dansen igår helt ok. Lite mindre ok är att jag vaknade flera gånger inatt av att jag hade ont i halsen. Kan knappt svälja. Tur att vi har film/städdag i skolan idag, annars hade jag nog inte pallat, om jag känner mej själv väl.

nusa.

Tror att jag har bestämt vad jag ska ha på mej nu efter sjuttioelva ombyten. Ska slänga i mej lite mat innan det bär iväg på skoldans. Imorgon är det fredag! +++

skoldans.

Har ingen aning om hur jag ska klä mej och fixa mej osv. Nästan alla ska vara tråkiga och ta något diskret men ändå fixat. Jag har absolut ingen aning om hur jag ska klä mej då. Antingen så är man fixad, då ordentligt eller så inte alls..? Det lutar ändå mot det håller där man klär upp sej.. Det är ju inte så ofta man kan göra det så varför inte köra all in på en gång? Vi får se hur det blir.. Ska börja med att hoppa in i duschen, torka håret... VÄNTA NU. Håret var det ja.. Åh nej ännu ett till i-landsproblem.

Kolla! Hittade en random bild när jag sökte på "skoldans" på underbara
google. Dom har klänningar. Riktiga klänningar. Så varför ska inte vi ha det?

dans hela dagen lång!

När jag kom till skolan imorse så övade vi på vals, foxtrott och bugg inför skoldansen. Gick ganska så okej faktiskt. Sen åkte jag och Camilla till "storstaden" och kollade runt lite. Helt plötsligt får vi för oss att vi ska öva på danserna vi lärt oss - mitt på torget. Många kollar på oss såklart. Vi slutar dansa för en stund sen tänker vi att vi ska öva på hiphop dansen också, så vi börjar dansa. Lite längre bort är det ca. 15 killar med en sån där longboard som också kollar på oss. Efter ett tag kommer vi av oss i dansen och började prata lite, då kommer dom 15 killarna fram och sätter sej på deras longboards precis framför oss och börjar klappa händerna och skrika "EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL!". Camilla och jag börjar asgarva och vi börjar såklart tycka det är lite pinsamt. Liksom hela torget ser på oss. Vi gör dom besvikna med att säga att vi måste gå. Haha, fysatan vad kul det var. Liksom vi, två helt nybörjar-dansare... Shit alltså. Dom tyckte vi dansade fint. Gulliga killar alltså. Dom existerar faktiskt. Insåg det idag. Jävlar vad lång text det blev! Hoppas ni läst ändå.





lite småstressig dag.

Ska snart sätta mej på bussen för att sen uträtta några ärenden före dansen. Kom nyss hem från skolan så känns inte sådär superkul men det får väl funka.

jag tror det finns något som heter trött.

Fyfan vad jag är det nu. Trött alltså. Med en ångestklump i magen måste jag snart ge mej av till skolan. Känns inget vidare om jag ska vara ärlig. Och ärlig ska man ju alltid vara. Det är ju så.

på promenad, genom stan.

Gick på en promenad hem tll Sofie och spelade piano och snackade lite med henne! Sedan blev det en promenad hem igen. Nu är jag så sjukt irriterad på våran "skoldansträning" vi ska ha imorgon. Kan berätta mer om det imorgon. Men helt sjukt är det. Att det kan finnas sådant fittigt folk. Ursäkta ordvalet men vafan.

Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga

1. Hår.
2. Fan.
3. Nej.





back to hell.

Nä. Så hemskt känns det faktiskt inte. Helt otroligt. Kan ju bero på att jag slutar klockan 1 :)

when you with the one you love..

Kom hem från träningen för drygt en timme sen. Känner mej... Ledsen. Det som är fel är att jag själv gör mej så ledsen. Jag tar åt mej all skit. Det är så svårt att stå för den jag är. Seriöst, är jag inte värd att älskas då? What to do? I don't know.

when im down, i keep myself up.

Skola imorgon. Skit. Allmänt pissed på vissa. Orkar inte vara i den här staden. Vill bort någonstans där jag blir uppskattad. För den jag verkligen är. Inte för någon jag borde vara. Här sitter jag och känner mej misslyckad. Med några kilon för mycket och en deg till mage som bara hänger. Svälta mej och ändå känna mej otillräcklig? Nej tack. Man lever ju bara en gång. Jag ska fan visa att man kan lyckas ändå. En dag kommer jag att lyckas. Det är jag säker på.

jahapp.

Har solat i stort sett hela dagen. Det är ju så skönt! Nu på kvällen kom Sofie förbi en sväng och snackade. Imorgon måste jag upp i tid för det vankas liten släktträff från pappas sida. Får väl se om jag tar med kameran. Men det skulle jag tro.

sen morgon.

Vaknade för drygt en timme sedan. Kanske helt ok eftersom jag la mej ganska sent. Solen skiner även idag, så tänkte faktiskt försöka sola lite!

blev inte ensam hela kvällen trots allt.

Johannaoch Amanda dök upp en stund. Trevligt trevligt. Ska snart nypa igen mina blå. Jag känner mej så tom när jag sitter ensam, en kväll och stirrar ut i ingenstans. Samtidigt känner jag en konstig känsla i magen. Aja, svårt att förklara. Som sagt. Gonatt!

en dag i solen.

Har haft en skön dag i solen. Trevligt. Nu är jag hemma och firar påsk alldelens själv. Så nu kan ni passa på att tycka synd om mej. Eller nej. Det är faktiskt skönt också. Det här mumsar jag på ikväll:

vilken härlig dag shalala.

Solen skiner som aldrig förr. Nej men nästan. Vet inte om det är allergierna som klias i mina ögon och i min hals. Eller så börjar jag bli förkyld. Fick skitont i magen nu också... Kan ju bero på en grej kanske.. Nu ska jag snora vidare in i duschen.

mmmarabou.

Fick den här av farmor min idag. Den var jättegod ska jag meddela er!

fyra dåliga vanor.

1. Jag trycker ofta ner mej själv.
2. Jag har alltid litat på "så som du behandlar andra, så behandlar dom dej".
3. Jag äter ofta för mycket godis så att jag får ont i magen. (haha)
4. Jag kan ibland ha mycket fördomar.

har inget mer att tillägga heller.

Kom nyss hem från kusin-födelsedagsbarnet Alva och nyslingade kusinen Linnea. Nu blev jag hur trött som helst. Har ingenting mer att tillägga heller.

påskpresent - nya brillor.

SnYgG jA

yeeees.

Kommer nog får se Danny 3 gånger den här sommaren! Shit vad kul det kommer bli.
Haha söta.

hos dej är jag underbar.

Min mage strejkar lite idag. Funderar på att ta en promenad. En liten en. För att komma igång. Tror det blir så också. Sen bär det av på kalas!

en så god middag så den är värd att ta kort på.

________________________________________________________________________________
Kom nyss hem från en promenad med Sofie! Väldigt trevligt. Nu sitter jag vid den berömda dataskärmen och äter nutella. MUMS. Mycket sötsaker idag, men det gör livet värt att leva!

jackan - grön och skön.

fyfan vad jag längtar.

Längtar så fruktansvärt tills det är min tur att stå där. På studentdagen. Jag hoppas det är okej för min fina kusin att jag lägger upp den här bilden! För min andra kusin också för den delen.

en väldigt happy linn drar iväg på student.

Inte helt fel att vakna upp, kolla facebook och ser att världens bästa Erik Segerstedt har svarat mej från sin privata facebook! Nu blev jag lycklig igen! Btw, yes nu ska jag på student. Kommer säkert några bilder sen! Nu måste jag kila. Hörs!
PUSS!

fem saker jag inte kan leva utan.

1. Godis
2. Datorn
3. Bekräftelser
4. Musik
5. Lypsyl



mattias underbart fina nya låt. lyssna.

sex sånger jag tycker extra mycket om.

1. Kärleksvisan - Sarah Dawn Finer
2. Stay - Erik Grönwall
3. Utan dina andetag - Kent
4. Gubben i lådan - Daniel Adams Ray
5. Wherever you are - Erik Segerstedt
6. Alone - EMD



grattis erik på födelsedagen!

onsdag förmiddag - full fart!

Har hunnit varit och köpt en lovely jacka och käkat lunch med bror och mamma. Ska nog färga håret på bror min sen också. Jag konstaterade just att jag måste ha gått upp tidigt idag. Det gjorde jag också.

cykelsväng.

Var nyss på en cykelsväng med bror min. Vi var in på Hemmakväll och då såg jag att det var halva priset på några utvalda glassar, så varför inte köpa två på en gång? Två glassar för 15 spänn blev det. Lycka. Det är vad det är :)
Dom där två sorterna tog jag. Skriv upp det. Tack.

kan inte sluta blicka tillbaka.

Där ligger den. Dagen med stort D. Som ett fint, alldelens underbart minne. Hur Erik berättade om sin första kärlek, hur Danny berättar att han och hans bror blev lämnade ensamma hemma i ett halvår, hur Mattias berättar hur han gick från att vara "tönt" till att bli "cool" och varför han blev kallad för tönt. Hur Danny under intervjun lägger sej ner i soffan, flinar och flörtar mot mej, hur Erik ser på oss unga tjejer och hur alla tre minns sin barndom. Hur alla tre kollar och flinar mot mej och Camilla under konserten, hur Mattias försöker lära oss "movesen" till One call away, hur Danny kommer fram, ser mej i ögonen och sjunger till mej, hur Danny och jag sjunger till varandra textraden "i give you my love, but you don't care" från låten What is love samtidigt som vi ruskar på våra huvuden. Hur Erik fastnar i min jacka efter han kramat mej efter konserten, hur Mattias säger "jag också" när jag säger att jag blir rädd för dom skrikande fansen. Hur jag känner att Mattias ljuvliga parfymdoft fortfarande sitter kvar i mitt hår när vi sakta rullar hemåt.


Jag var så lycklig. Så fucking lycklig.

sju rädslor.

1. Fulla människor.
2. Flyga flygplan.
3. Åka stor båt.
4. Paddla kanot.
5. Att min dröm inte kommer bli verklighet.
6. Att jag aldrig kommer hitta kärleken.
7. Döden.



Hjääääääälp. Precis där när planet ska lämna marken så mår jag så dåligt så att jag inte vet vart jag ska ta vägen någonstans.

linn tipsar.

Måste bara tipsa om den här sjukt bra hårsprayen. För det första luktar den helt underbart gott och för det andra är det en jättebra stylinghårspray! Jag stylar mer håret med hårspray än att "få håret på plats". För om man vill få håret att hålla så tycker jag man ska köra på Proffs hårspray. Jag dissar numera Bobbys hårspray som jag alltid använde förut.



nu är den avklarad.

Årets första springtur, ute. Fysatan vad segt det gick. Nyss attakerade jag min stackas choklad. Jag hade glömt bort den, så jag blev så glad förstår ni. What next? I don't know. Äta lunch. Ja så får det bli.

11:25

Vaknade nu. Sent alltså, med andra ord. Tänkte om jag skulle gå ut och sprringa nu... Eller vänta tills ikväll? Ähhhhhh får se hur det blir. Är fortfarande skittrött. Har sovit hur länge som helst ju! Konstigt.

det rullar på.

Blev en middagsväng med vännerna Camilla, Amanda och Johanna. Trevligt trevligt. Ska snart nypa igen mina ögon och ladda in för min första joggingsväng ute imorgon. Som jag alltså tänkt göra. Det sägs ju att det är tanken som räknas.

tjuven linn.

Var och handlade för ett tag sen. Kunde bara inte låta bli att ta några lappar med emd på. Dom hängde ju där så fint.
'
Mamma och bror min hade bokat bowlingbana idag, så det blir bowling ännu en gång för mej!
'
Kan ni gissa vem som gömmer sej bakom dom söta killarna? Näe. Tänkte väl det.

åtta saker som irriterar mej.

1. Folk som måste försöka övertyga att dom är rätt, när det är fel.
2. Coca cola korkarna.
3. När man är sen och hunnit cykla iväg en bit och kommer på att man glömt en viktig sak hemma.
4. Mina finnar.
5. Bussarna i stan.
6. Att mcflurry på donken är 8/9 kronor dyrare än vad den var från början.
7. Att jag i princip är pank.
8. Allmänt idiotiska människor.

nio saker jag gör varje dag.

1. Vaknar och kollar vad klockan är.
2. Kissar.
3. Äter.
4. Säger något som bara jag själv garvar åt.
5. Kollar mej i spegeln.
6. Säger eller skriver hej.
7. Tänker på min framtid.
8. Surar.
9. Skrattar.





in the club!!

Igår träffade jag somsagt lite nytt folk. Nytt EMD folk rättare sagt. Väldigt trevligt! Vi åt först på en liten gullig kinarestaurang sedan gick vi och discobowlade. Som dom EMD "fans" vi är så frågade vi om dom inte kunde sätta på In the club och visst kunde dom det! Väldigt roligt. Sedan åkte alla hem förutom Camilla och jag för vi var tvugna att vänta på bussen. Vi gick då och fikade och kikade (haha) runt lite. Våra cyklar stod kvar när vi kom tillbaka wohooo. Sedan följde jag med henne hem en liten stund innan det var dags att åka hem och krypa ner i sängen vid 24.00 tiden. Tänkte att ni ville ha lite koll på vad jag gör en lördagskväll sådär.

Fysatan vad söta.

home again.

Yeees. Äntligen hemma från cupen. Gick sådär. Åt nyss grillade hamburgare. mumme. Känns så härligt med sol och varma plusgrader. Ännu härligare är det med lov! Ska nog bara ta det lugnt ikväll. Kanske en cykeltur någonstans? Dock inte på min cykel... Den lär vi aldrig få hitta igen. Men på mammas. Nu svamlar jag igen. HEJHEJ.
Grymt säxxiee bild på mej får avsluta detta inlägg.

äcklig havregrynsgröt.

Försöker klämma i mej lite havregrynsgröt. Men det är så äckligt! Vet inte egentligen varför jag äter.
Ska på cup hela dagen så är inte hemma förens ikväll.
Helt ärligt så orkar jag inte.

kvällens outfit.

haha ja, ni hörde rätt.

fräknar.

Så fort jag lägger mej en stund i solen får jag fräknar. Vissa tycker det är jättefint medans andra hatar dom. Jag stör mej faktiskt ingenting på dom. En snabbdusch står på tur innan hår/smink ska fixas lite granna. Vad jag älskar sol!
Öregrund. Så fint!

solig dag igen.

Toppen. Jag själv mår inte toppen, men helt okej. Ska strax ut på en promenad innan jag dricker min smoothie.
Ikväll ska jag träffa lite nytt folk, ska bli spännande. Precis vad jag behöver.
Hörs när vi hörs!
haha. första gången jag träffade honom. 3 år sen. TRE FUCKING ÅR SEN?

bra dag.

Städade faktiskt hela rummet! Saknas bara nytt täcke osv. men det tar vi imon.
Var somsagt och shoppade med Sofie, hittade lite smått och gott sedan bar det av hem till henne.
Kom hem för ett tag sen och fick nå ryck och proppade i mej två bullar. Varför? Jag vet inte. Är det kanske det som kallas fyllekäk utan att man är full? Haha nä. Nu börjar jag bli trött. Gonatt!
hahahah gud.

it's friday friday.

Jag bestämde nyss att jag måste städa mitt äckligt stökiga och dammiga rum. Bara en liten hake. JAG BARA ORKAR INTE. Senare blir det en liten shoppingsväng med Sofie. Måste väl ta tag i städandet så jag slipper tänka på det. Annars skiner solen idag. Tummen upp!

lite sliten är jag ju. bara lite.

Jaaaaaaaaaa. Nu sitter jag här efter 2 timmars träning. Känner mej duktig samtidigt som jag rynkar på näsan när jag känner hur stanken från mina armhålar sprider sej. To much info kanske. Ska ta en låååång dusch snart. Tror jag till och med skiter i att kolla på BB. Eller ja. Vi får ju såklart se.
Ägnar en minut eller två för fina matte för det som hänt.

1-Tio fakta om mig själv

1. Jag verkligen hatar personer som granskar en uppifrån och ner.
2. Jag har ofta svårt att somna.
3. Jag hatar att jag bor just här.
4. Jag vill vara glad och posetiv men oftast så kan jag inte.
5. När någon säger ordet "skruk" så får jag någon konstig smak på tungan.
6. Jag tar för mycket för givet.
7. Jag brukar ligga och prata med mej själv innan jag somnar på massa roliga dialekter.
8. Jag har aldrig druckit.
9. Jag kan tycka att jag är fin när jag är ensam, men så fort någon annan är i närheten är jag alltid fulast.
10. En vuxen person sa när jag var mindre en mening som klassas som mobbning till mej som fortfarande skär i hjärtat när jag tänker på det.

nu gör vi en sån här grej.


1-Tio fakta om mig själv
2-nio saker jag gör varje dag
3-åtta saker som irriterar mig
4-sju rädslor
5-sex sånger jag tycker om
6-fem saker jag inte kan leva utan
7-fyra dåliga vanor
8-Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
9-två saker jag önskar jag kunde göra
10-En person jag litar på


nej nu tar jag påsklov.

Äntligen! 11 dagars lov står på schmat. Inte illa.

Känner att det liksom strålar av smärta från nacken ända ner till fingerspetsarna. Gör sjukt ont.
Känner även lite halsont smyga sej fram i min hals. Men basketträning ikväll hade jag väl tänkt att fixa.

har turen börjat vända?

Verkar som att turen och lyckan börjat vända nu. Det var kul så länge det vara. Grymt kul. Nu ska vi se så att inte Camilla sminkar bort sej själv och vi kommer försent till skolan! (Cykleln blev ju snodd igår, så måste ju gå........)

mitt och ditt.

Det är MIN cykel, inte DIN. Till dej din jävel som snodde min cykel idag. Usch på dej. Eller, det var väl lite för snällt sagt så jag säger dra åt helvete! :)

nej, gud vad svårt.

Om ett tag kommer Camilla hit, sen drar vi på dans. Jag oroar mej bara hur det kommer gå med min arm nu när vi ska testa göra en "freeze" vilket jag känner att jag inte skulle kunnat annars heller. Läraren sa att det var den första man lärde sej. JAHAAAAA. Därför den är så svår alltså. Eller så är det bara klumpiga Linn som är i farten.
En sorts freeze:


min dröm är på väg att bli sann.

Fick just reda på att jag kommit in på alla mina frisörval! Jag som så länge gått och oroat mej över att mina betyg inte ska räcka till. Trodde aldrig jag skulle säga det här, men min dröm är på väg att bli sann. Känns hur bra som helst.

nationella prov i engelska.

MÅSTE RUUUUUUUUUUUUSA! HÖRS.

gonatt.

Med en stel arm, sedan 3 veckor tillbaka så går jag och kollar lite smått på bigbrother och hoppar i säng. Lång dag imorgon, men jag ska kämpa!

hårfärgningx2

Sofie smsade mej och frågade om jag inte kunde färga hennes hår, nu på en gång! Fast för två och en halv timme sen och visst kunde jag det. Kom precis hem och har ätit några jordgubbar, fysatan vad gott säger jag bara!


Notera att den jordgubben längst till höger är i normal storlek.

köttfärssås.

Spaghetti och köttfärssås är en standardrätt här hemma. Jag tror det är det i många andra hem också men varje köttfärssås har sin egen speciella knorr. Mamma och pappa gör helt olika köttfärsåser t.ex. Liksom samma maträtt men olika smaker? På tal om köttfärsås så står det på vårat matschema idag. Fast egentligen har vi inget matschema. Det lät bara fint.

hårfärgning!

Fick äran att färga Emmas hår idag. Eftersom hon ville ha ljusare så förväntade jag mej inte ett skitbra resultat, eftersom der är svårt att bleka hemma men det blev faktiskt bättre än förväntat! Är så sugen att färga mitt hår igen också mörkare, fast i typ juni så vill jag göra ljusa slingor igen! Haha. Får se hur det blir.
Btw. så gjorde jag so-provet idag, så nu slipper jag tjata om det!

sminksminksmink.

Tänkte slänga iväg ett inlägg innan jag slänger på mej lite yta. Jag vill kunna gå utan smink, men blir på något sätt osocial då. Jag kan inte se en annan person i ögonen. I alla fall inte se en annan person i ögonen och känna mej trygg.                                                  Wierdoo. I know.




Som ni ser så har jag sovit med flätor också, en påminnesle bara.

asså, hur snygg?

Me denna under bara bild med underbara Mattias, så säger jag gonatt!

ohaaa.

Besöksrekord idaaaaag!

jag känner inte igen mej själv.

Nu är jag så som jag vill vara. Den jag annars försöker att vara. Men nu bara är jag så som jag vill vara. Glad, lycklig och posetiv. För några veckor sedan... Så ville jag bara försvinna. Inte nu. Nu är jag så jäkla taggad på livet. Så jäkla skön känsla som jag inte trodde fanns. Det är jag, men jag känner inte igen mej själv!

jag kan ju faktiskt inte göra mer än mitt bästa.

Ska snart iväg på basketträning, vilket jag inte alls har lust med längre. Känns som jag inte duger. Men jag kan förihelvete inte göra mer än mitt bästa. Så det får vara så. Bra tack hej! Nej, sådär kan vi inte sluta, haha. Så. Nu kan jag sluta. Eller?. Då gör jag det ändå.
Bilden från min gamla header!

vad ska jag skriva?

Eftersom jag har fått den så kallade EMD-sjukan så skriver jag ju nästan bara om dom hela tiden. Om vad ska jag skriva annars? Om vad jag gör på dagarna är ju bara sjukt tråkigt, egentligen för jag gör ju ingenting vettigt. Kom med förslag!

in tha school.

Just nu sitter jag på en underbart skön stol i den rena datasalen i underbara skolan. Ja, jag tror ni förstod att det var ironi.


EMMA OCH KAJSA HÄLSAR!

statisktik.

Jag är så arg på statistiken så att jag inte ens kan stava till det. Men jag är fortfarande lycklig. ♥

hoppas lyckan varar länge!

Jag är fortfarande hur lycklig som helst. Har även fått svar från Mattias och Danny såhär efter allt.. Ville ju tacka ännu en gång! Blir så fucking lycklig av deras svar!

in your eyes.

Har hunnit klurat ut min egna version av In the club på piano, gått en långpromenad och pluggat i typ 3 timmar.. Inget verkar sätta sej ändå. Det får fan gå som det går. Orkar inte bry mej om skolan nu. Jag kommer klara mej senare i livet ändå. Kanske blir en liten promenad igen med Sofie sen.

nyfiken.

Statistiken funkar inte som den ska, så därför är jag så
nyfiken på hur många det egentligen är som varit inne
och checkat läget här at my place. God morgon förresten!
HAHAH gullig osminkad osv. bild sen i somras. En grej står ju klart
i alla fall, brun var jag!

om och om igen.

Läser det Danny skrivit till mej om och om igen. Kollar på bilden vi knäppte med killarna hela tiden. Det är fortfarande en dröm, för bra för att vara sann. Från ingen stans fick jag upp den här "fan-känslan" igen, men inte riktigt på samma nivå. Såklart är jag mognare, men ändå får jag det här pirret i magen så fort han skriver till mej eller när jag kollar på gamla bilder och minns en jäklans massa saker. Kommer ni ihåg det här? http://intevanlig.blogg.se/2010/september/mina-moten-med-emd.html#comment
Nu skulle jag kunna fylla på med några fler gånger. Jag vet att det finns många som har träffat dom typ 100 gånger men det här är i alla fall mina gånger:
Göteberg, landvetter & liseberg 7/7-08
Bollnäs, sävstaås  10/9-08
Sandviken, utanför livingroom  20/9-08 (Erik och Danny)
Valbo, valbo köpcentrum  4/4-09
Borlänge, kupolen 26/4-09
Stockholm, gröna lund  10/6-09
Bollnäs, grillnatta  27/7-09 (Erik)
Sala, salamässan 30/8-09
Uppsala, Konsert och kongress 1/4-11
Gävle, Konserthus 7/4-11 ♥

Sen har jag SETT, alltså inte träffat dom två gånger till :

Valbo, valbo köpcentrum 2006 (?) (Erik och Danny)
Stockholm, globen, idolfinalen 2008
________________________________________________________________________
Don't know what to do.

linn svarar

Svar: Den är köpt på gamla hederliga Gina Tricot!

visste jag ju.

Camilla bjöd över mej på kladdkaka (haha det där lätt gammalmodigt) så naturligtvis blev det inge plugg. Får se om jag kikar liiite på papperna nu.. haha, man vet ju aldrig. Sen börjar ju Smartare än en femteklassare! Ja, jag tycker det är kul. Så nu vet ni det också.

åhhhhhhh ♥

you take me higher.

Som jag skrev tidigare så vaknade jag till känslan av lycka. Tänkte då att det var lika bra att köra ett träningspass, så blir det lite kul samtidigt, om ni förstår vad jag menar. Måste såklart duscha nu och sen måste jag faktiskt ta tag ordentligt i so-plugget. Jag vet att det aldrig blir så när jag skriver det här men det är väl alltid värt ett försök.

lycka.

När jag vaknar upp och känner en enorm lycka
och undrar hur jag detta ska utrycka
så kommer jag underfull med att det räcker med ett leende
som beskriver känslans skeende
kanske är känslan outrycklig
av vad, hur och när man kan vara lycklig
men en sak är säker, jag känner känslan nu
jag vet inte vad som startade den, det kanske var du?

Om han blev varm av det jag skrev, så blev jag het av hans svar.

den bästa dagen, ever.

Nu tänker jag berätta den här (som många förstått) EMD-dagen som en berättelse och ett mycket, mycket värdefullt minne. Läses endast med glädje.

Vi slår nervöst upp protarna till det stora konserthuset. Vi, vi som aldrig har haft sådan tur ska nu få några värdefulla minuter med våra, sen några år tillbaka främsta idoler. Som vi har suttit framför våra dataskärmar och kollat på hur andra fans fått möta dom skönaste männiksorna på hela jorden och blivit så avundsjuka att vi inte vetat var vi skulle tagit vägen.

Tävling efter tävling har vi noga föjt instruktionerna på hur man ska göra för att få en minut eller två till att samtala med våra idoler. Aldrig har vi lyckats. Då tog vi saken i egna händer, och kolla nu hur det gick.

Med fjärilar i magen sätter vi oss ner på dom bruna skinnstolarna i receptionen. Vi ringer våran kontaktperson, precis som det var tänkt. Efter några väldigt nervösa minuter kommer kontaktpersonen och hämtar oss. Sedan kommer yttligare en person som är ansvarig för själva EMD produktionen. Våran kontaktperson berättar att det är vi som ska ställa några frågor till grabbarna. Den ansvariga säger att dom tyvärr är sena med soundchecken, men att vi kan få komma in i salongen och kolla på det. Vi hänger inte riktigt med. Vi? Ska vi få kolla när EMD har soundcheck? En enorm glädjebomb sprids inom mej. Vi sitter där i salongen och förstår fortfarande inte vad som händer. Men mitt i allt så förstår vi ändå att det här är sant. Det är på riktigt. Där står dom, livs levande ca. 20 meter ifrån oss.

Soundchecket böjar närma sej sitt slut. Dom som vunnit EMD-träff-tävlingen ska nu få en träff med EMD. Vi ställer oss upp och börjar med lätta steg att gå ut från salongen, med en Mattias framför och en Erik bakom oss. Jag upprepar tyst för mej själv "va normal, va normal, va normal" för att inte mista den lilla kontrollen jag ändå har. Vi blir hänvisade till ett ställer där dom ansvariga inom en halvtimme ska hämta oss och säga att det är dags.

Mina kinder hättar som bara den. Känner till och med hur värmen stiger upp mot öronen. Jag mår illa. Jag som aldrig är så nervös så att jag mår illa. Vi går sakta ner till källaren i konserthuset. Vi hör ett svagt ljud av Eriks röst. Hjärtat bankar. Benen skakar. Kinderna ska vi inte prata om hur varma dom är.

Vi tar våra kliv in till rummet där dom är. Vi "attackeras" av en Danny med en stor systemkamera i händerna. "Här är tjejerna som ska intervjua er" säger våran kontaktperson. Vi går och sätter oss där det finns soffor och bord. Erik och Mattias kommer strax därefter. Vi hälsar på alla tre. Skakar hand såklart. Vi måste ju hålla igen och värka i alla fall en gnutta proffsiga. Vi sätter oss ner. "Det här är en dröm" ekar inne i min hjärna men jag lyckas snart övertyga mej själv att det faktiskt är sant.

Vi ställer första frågan, sedan flyter allt bara på. Dom är så snälla, roliga, tillmötesgående, flörtiga och sist men inte minst - dom är sej själva.

Tiden tickar iväg men vi måste ju hinna att knäppa något kort, tänker jag medans jag inser att vi suttit och pratat med dom i hela 30 minuter. Innan jag hinner ta fram kameran så frågar Danny om vi ska in på konserten också. Jag skäms över att säga att vi faktiskt inte bokat några biljetter. Men nu i efterhand så är jag jävligt glad för det. För vilken underbaraste kille i världen frågar inte då om vi vill gå? Att han fixar in oss? Att vi får sitta på första parkett? Gratis? Jo. Det ska jag säga dej - världens bästa Danny. Jag står och gapar. Vad är det här för dag?

Vi knäpper några kort innan vi måste säga hejdå och bege oss upp igen. Vi är så lyckliga. Det fattas ord.

Vi går in och sätter oss, längst fram. Flera gånger under konserten så tittar Erik, Mattias och Danny mot oss och flinar. Danny till och med går fram till mej och sjunger. Hur lycklig jag var vid den stunden? Det finns det inte ord för.

Efter konserten så är vi så sjukt glada och vi vill på något sätta tacka dom för biljetterna. Vi går ut och väntar vid deras turnébil med massa skrikande fans runt om. Vi står där ett bra tag tills dom tillsut kommer ut, och attackeras av dom alla skrikande fansen. Dom håller för öronen och går i rikting mot oss. Förstår ni? Dom går mot oss, och ger oss kramar och vi passar såklart på att tacka för den underbara intervjun och konserten.

Fansen kommer närmare bilen och jag säger högt "ahh, jag blir rädd ju!". "Jag med" säger Mattias innan grabbarna sätter sej i bilen och sakta börjar rulla ut från parkeringen.

Kan inte säga med ord hur underbar den här dagen var. Här kommer i alla fall en bild.



Somsagt, världens underbaraste killar.

utan att ljuga, så var det här bästa dagen i mitt liv.

Berättar imorgon! Kan bara säga att jag är världens lyckligasteeeee! Somsagt, berättar imon!

lycklig tjej.

Mer säger jag inte. Bilden får säga lite.

skulle plugga hela dagen...

... men så blev det naturligtvis inte. Det började med att jag vaknade alldelens för sent, tog en promenad och kom på att jag inte ätit något så det gör jag nu. Farligt att vara ledig. När Camilla slutar ska jag ta bussen ganska långt bort för att fixa en hemlig sak (haha) sen äta något, sen dans! Herre min gud. Vart tog pluggandet vägen? måste läsa igenom allt en timme i alla fall.. Gud vad jag svamlar. Är bara så förväntansfull och nervöööös! Åhhhh. Hoppas hoppas hoppas.
Skulle ju inte sitta helt fel med sommar och det på bilden nu eller.

jag? jeans? det va som fan.

Hörni. Idag bär jag jeans. Riktiga jeans. har inte haft det på över 1.5 år. Det närmsta jeansbyxorna jag har kommit är dessa:
Jag är väl antingen för tjock eller för kräsen för att andvända jeans. Aldrig är det några som passar. Jag vill ha tighta jeans ben (alltså nertill) men då om jag passar i såna så är dom alltid för små upptill.. Det är så drygt att ha jeanstights förman måste alltid ha ett långt gina-linne eller liknade under allting. Men idag har jag alltså på mej ett par vanliga jeans. Jag får också en väldig panikkänsla när jag drar på mej byxorna för jag tycker de är så stela.
Kan ju bero på att jag inte använt jeans på så pass länge så att jag har blivit ovan. Får se hur länge jag kan ha på mej dom innan det kryper i kroppen och hjärnan säger TA AV DEJ DOM!

shopping.

när regnet faller och tårarna lika så.

Jag är en isbit!!!! HEHEHEHEEHEH. Nej men vi har det skitkallt här hemma. Imorse var det sol och varmt, nu är det målnigt och blåser. Ska snart på gymnasieinfo. Frisöööööööööör! <3 jaja. HEJHEJ.

med en klump i magen.

Drar till pappa jobb snart på cykel. Hoppas det är varmnt. Hejdå.

måste klara allt på egen hand.

Jag måste börja lyssna på mej själv, endast. Jag litar inte på någon längre. Jag vill inte längre vara beroende av andra. En dag, så kommer jag att lyckas. En dag så kommer alla ni falska jävlar förstå att ni förlorat en jäkligt stark och omtänksam tjej. Jag orkar snart inte bry mej om alla, eftersom jag ofta inte får någonting tillbaka. Jag måste göra det jag gillar på egen hand, eftersom ingen har samma intressen som jag. Ensam är starkast. Det har jag lärt mej nu.


vi sköt på provet.

Det där so-provet jag skrivit om så mycket, det skjöt vi på. Vi sköt på provet. Pang. Så rolig var våran lärare. Ingen skrattade. Eller, okej  någon la av ett litet garv efter typ 3 minuter av tystnad.

stressig vecka - även fast det inte är skola.

måndag: plugg och basketträning.
tisdag: åka till mitt förstahands gymnasieval och göra någonting (?)
onsdag: försöka fixa saker till EMD konserten sen dans.
torsdag: Försöka på något sätt att träffa the E and the M and the D.
fredag: tror faktiskt det inte var någonting, men kommer väl säkert.

hela världen snurrar.

Har sovit skitlänge sen jag kom hem. Det där lät fel men orkar inte bry mej. Mår illa också men måste nog få i mej något att äta innan jag pallrar mej till träningen.
Snyggisar.

han vet hur man gör mej glad han, den där danny.

prao.

Sitter här på pappas jobb och håller på att somna typ. Inte bra med tanke på att jag varit här i 20 ynka minuter. Skulle få nå uppgifter snart, men jag kan väl inte göra något? Ppppaalllar inte.

ännu mörkare hår?

Belv så sugen att färga ännu mörkare när jag såg redigeringen
på bilderna med EMD. Would I ?

det blini't nå.

Det blev ingen hårfärgning men Sofie kom hit ändå och snacka lite. Har prao imon på pappas jobb. Skulle tydligen få massa uppgifter av någon anställd, som att jag kan något om kontorsjobb liksom? Nej men vi får se.
'
Ni kollade väl även in inlägget Sofie skrev? ;)
'

BESÖK!!!

Hej alla läsare (med fokiröst)! Jag sitter här med Linn och tar det lite lugnt. Hon har fixat mitt hår och sådär. Jag tycker att det är trevligt, ni bryr er säkert inte men jag kommer inte på något att skriva faktiskt! Önskar att jag hade något roligt minne att bjuda på men kommer inte på något trevligt just nu...
Såhär såg vi ut i somras. Superfina.
LÄS MIN BLOGG!!!! http://sdelltorp.blogg.se
/ Sofie

villa & hälsomässa.

Har spendarat i stort sett hela dagen med att ta massa gratis prylar och godis på villa & hälsomässan idag. Jag gjorde även någon nagelsmyckningsgrej lite enkelt sådär för 50 spänn
'
Nu har jag ätit så mycket godis så att jag mår illa!
'
Snart kommer Sofie till mej och jag ska färga hennes hår. Ljusare. Det är ju väldigt svårt att bleka det hemma och speciellt Sofies hår som är så tjock och långt (fint dock) och med lite olika färger i håret. Vi får sehur det går!
'
'
Om det är någonting jag har lärt mej så är det att gratis är gott.

ni undrar va?

Ni fick ju hjälpa mej välja tröja till i fredags. Eller hjälpa och hjälpa. Nästan alla skrev olika! haha. Men den här blev det: *truuuumviiirvel*

home.

Kom precis hem i från kära Uppsala. Kanske jag ska flytta dit i stället för Stockholm?

Det blev ännu en grym EMD konsert, tyvärr ingen signering. Fast tror ni verkligen att jag, Linn skulle strunta i att leta på sötnosarna och be om att få ta ett kort? Aldrig att ni trodde. ALDRIG. Jag lovad Mattias att jag skulle komma på konserten i Gävle nästa vecka. Lovat är ju ändå lovat.
'
Nu bjuder jag på mej själv rejält. Efter 2 timmars väntan får man faktiskt se ut såhär.
'
Observera att jag själv har tagit bilderna!
RSS 2.0