det här med alkohol.

På våran sista lektion idag så sitter vissa personer och snackar om att dom ska dricka ikväll och andra hoppas att deras föräldrar inte hittat och hällt ut sprit som dom så fint gömt. Sedan får jag ett sms om att jag ska köpa fruktsoda som mamma och hennes tjejkompisar (läs:tantkompisar) ska blanda till en drink. Sedan kommer pappa hem och skriker på skämt "nu är det helg oh gud vad gott det ska bli med grogg grogg grogg!" Ja, man kan tro att jag lever på ett fyllehem (finns det ett sådant?) Men så är dock inte fallet. Själv har jag valt att dissa den så kallade trenden med alkohol. Dvs. att jag inte valt att gå den vägen för att verka "cool". Man kan gå många vägar för att verka cool. Jag har dock inget behov av detta. Jag är som jag är nu när jag inte inte blev som jag skulle.



Kommentarer
Postat av: elin

jag vet att det kan nvara oerhört svårt att inte ge efter ibland. Kanske inte just mot alkohol men mot mycket annat. Det är grymt starkt av dej att låta bli. Jag vet att med styrkan och visheten som ligger i ditt beslut så kommer du gå långt !<3

2011-03-11 @ 21:50:30
URL: http://elinwestrin.blogg.se/
Postat av: lydia

jag skiter också i alkohol. Man kan ha minst lika roligt utan det ute på krogen efter att ha fyllt 18 också, även innan ?

Många jag känner dricker nu och de är 15, för mig är det bara löjligt.



sv: Ofta, när börjar ni då? :o

2011-03-11 @ 22:46:42
URL: http://absolutlydia.blogg.se/
Postat av: Linnea

så otroligt söt bild på dig gumman!

och jag håller med dig, alkoholdrickande 15åringar är bara töntigt. usch

2011-03-12 @ 23:02:46
URL: http://lsundling.blogg.se/
Postat av: MOA

bra skrivet! starkt gjort :)

2011-03-13 @ 18:16:47
URL: http://moawikstrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0