harkling

Uschusch. Jag har nu fått torrhosta. Inge kul :( Men inge ont i halsen i alla fall, det är jag glad för. Nu ska jag kolla klart på spårlöst, haha börjar fan gråt jämt till det!
Kort dag imöööra. Skoooent.

måndag igen då.

Ja så var veckan igång igen. Spanska prov imon. Fan vad kul. Har hostat och haltat idag. Ja, ni hörde rätt ;) haha. Min tå gör skitont. Ingenting roligt har jag att skriva. Är bara sur nu för att jag inte får köpa nya skor till dansen... Vuxna fattar ju ingenting. Skit också.
-

solsidan, time out och wallander gör seriöst hela min kväll!

Ja, som sagt så börjar solsidan snart. Toppen. Något som är väldigt mycket mindre toppen är att jag får någon timma sen slog i min lilltå något så fruktansvärt så att nästan hela nageln ramlade av.. Kan inte stödja mej på den nu. Undra hur jag tar mej till skolan imon (om jag mår okej) ? Kan inte bli lätt inte. I det här tillståndet kan jag inte sätta på mej något par skor jag äger. Verkligen roligt.
-

2 matcher

ar ju haft match halva dagen idag vettniii. Förlora en ganska stort och vann en stooort. Kropp och hals är väl inte sådär jätteglada nu efter två matcher.. Får se om jag orkar pallra mej upp imorgon. Nyss kom min bror in och frågade om jag tyckte att vi skulle beställa pizza ikväll, kan ni gissa vad jag svarade? JAAAAAAAAAA! Hihiii.
-

cherry coke

Absolut ingen hit för mej. Efter bara två klunkar så tyckte jag att den var äcklig. 0 poäng alltså.
-
TUMMEN NERbowling

Har varit och bowlat med kusinerna mina! Även med min faster och farmor! Efter det så kollade vi på Bröderna Karlsson. Tredje gången jag såg den, jag tycker den är kul :) Snart hoppas jag på lite mat för min mage skriker. Måste få i mej mitt mint te också, så min förkyling.... Ja ni vet, men jag har bestämt mej för att vara ombytt och försöka spela imorgon på matcherna! Sådeså.
-

fel sida

Vaknade på FEEEEEEEEEL sida! Åh jag pallar inte. Jag vill bo SJÄÄÄÄÄLV! Hela dagen förstörd typ. Plus så har jag typ börjat hosta och luftrören är pajjjj. F*tta också. GaaaaaaaaaaaaH. "#¤%&/()=)(/&%¤#%/
-

t som i trött

Har tittat på let´s dance och ätit godis. Blivit lite smått ledsen över att Bagge åkte ut. Han är ju för go! :D
Är väldigt trött och min kropp känns svag. Förkylningen är det väl som spökar. Hoppas fortfarande jag är frisk tills på söndag! Vill iiiinte missa matcherna.
-
Helt sjukt hur långt mitt hår var. Börjar faktiskt sakna det nu...

fredag

Inte för att hoppas för mycket men halsontet har släppt liiite grann! Mina öron har jag haft ont i sen tre månader tillbaka?! Snart måste jag städa klart mitt rum och baka tills matcherna på sööööndag. Senare ikväll blir det nog let´s dance. Idag på svenskan skulle vi skriva en krönika. Jag har faktiskt aldrig skrivit en sån förut, men det var askul och jag fick mycket beröm. Sånt är alltid kul. Nu ska jag snora vidare. HEJSÅLÄNGE.
-
Något jag köpt idag och aldrig smakat!
Kommer med betyg senare när jag smakat den.

åt helvete.

Jag vill bort härifrån. Bort från hemska skolan. Bort från den hemska staden. Bort från alla idioter. Jag lever i ett samhälle där det går ut på att vara först och främst smalast, snyggast, ha bäst betyg, vara rolig och att vara den bästa kompisen. Det snackas skit hit och snackas skit dit. Jag säger inte att jag inte själv snackar skit, för det gör jag, ofta. Det är inget jag är stolt över, men jag har blivit sån mot min vilja. För att kunna passa in, för att kunna vara så bra som möjligt. Ändå mitt i allt ska man vara sej själv. Man måste försköna allt det dåliga. Om jag har förbannat jäkla ont i foten och jag skulle säga det, så skulle ju ingen lyssna? Men om jag säger: "Haha, vet ni vad jag gjorde igår? Jo jag snubblade över en bänk och sedan fastnade med foten i soptunnan som stod bredvid, så nu känns foten som en stor uppsvälld halsmandel! " Varför är världen såhär? Nej, ingen vet. Jag orkar inte leva mitt liv som jag gör nu. Men vad för liv skulle jag vilja leva då? Jo, som alla andra: -ett drömliv. Jag tänker bara på allt jag vill göra när jag är vuxen. Jag vill inte vara tonåring. Sej en bra anledning till varför man skulle vilja? Jag kan faktiskt inte komma på någon. Jag vill spy upp allt dåligt. Jag har gråtit flera gånger den här veckan, och det beror på oändligt många saker. En jävla massa små saker som bildar ett jävla stort problem. Just nu känns allt-åt helvete.
-

ana gina show!

Det blir träning ändå med lite skottövningar tror jag. Lite spanska har det pluggats i alla fall! När jag kommer hem igen ska jag se Ana Gina Show med Hugo och Paow! Very nice. Te eller något liknade blir det säkert också...

torsdag

Seriöst, min hals dödar mej! Har börjat hosta nu också -.- Vet faktiskt inte hur det blir med träningen ikväll. Om vi bara ska skjuta kan jag ju försöka vara med... Jag måste ju iaf dra dit eftersom vi har matcher på söndag. Jag ber typ till gud att jag är frisk tills då. Fast det känns som om det bara blir värre. Skit också. Absolut ingen ork att sätta mej och plugga till spanska provet nu, men måste väl försöka...
Ganska gammal bil dåra.

dans

Dansen var rolig. Men jag är ju ganska trög i hjärnan så det tar lite tid för mej att få ihop alla stegen ;)
Men absolut något jag vill fortsätta med. Halsontet har inte gett sej. Funderar på att skita i att åka skidor på idrotten imorgon. Liksom, kallt (typ 15-) och kondition samtidigt. Inte så bra när man har ont i halsen. Ska försöka spara krafterna till basketträningen på kvällen då vi förhoppninsvis får skjuta mycket straffar. Nu är jag nästan inte ett dugg trött, och halsontet håller mej vaken. Men någon timmes sömn skulle ju inte skada.

onsdag

Angående det ilskna inlägget igår så kan jag meddela att jag nu ännu en gång måste tampas med mitt halsont. Väldigt irriterande då jag ska börja på dans idag, skidor och träning imon och matcher på söndag.

-
Långdag i skolan idag + mitt halsont då. Men dans blir det ändå då. Och träning. Och match. Det har jag bestämt. Orkar inte hoppa över allting för att jag jämt blir sjuk. Möjligtvis om jag får feber, men inte annars.
-
Mitt knark idag. Har redan ätit för många, det känner jag i magen...

helvetes jävla k***************k

-

cuz i had a bad dayyyy

tisdag

Som jag trodde så fick vi reda på att vi ska ha spanska prov nästa tisdag. Ett lätt prov sa läraren. Det kan jag inte hålla med om. Måste väl ta tag i pluggandet.. typ... snart? haha. Har inget annat inbokat idag i alla fall. Så nu vet ni det också.
sommaren, när man mår som bäst!

ibland kan det vara farligt att vilja bli frisör

monday

En ny vecka. Nya möjligheter, skulle jag vilja säga. Men jag vet inte om jag håller med. Tröttast i världen HEJHEJ.
-

nej.

Gaaaah. Får nästan panik när jag tänker på att helgen nu är slut och att en ny vecka börjar igen. Jag har knappt lärt mej min läxa, även fast jag pluggat mycket. Nu börjar allt om igen. Skit också. NEJNEJNEJNEJ. Har typ bara slappat och pluggat hela dagen idag, fram tills jag baka både kladdkaka och chokladbollar. Nyss kollade jag på solsidan och timeout! (yyy) Söndag natt= väldigt lite sömn. Inte kul. Men jag ska ligga och tänka på underbara Jay och hans fantsktiska röst, så det blir nog lite bättre =)
-
I miss the Erik Grönwall times.

jag har ig, ska vi hångla?... men kul hade vi.

Vår klass är ju liksom liiite speciell. På några ställen så beställer dom som ska sluta nian så kallade "niatröjor" där man får komma överens om ett tryck att ha på tröjan, t.ex. som "varje dag föds en ny lärare, använd kondom". Vår klass valde att göra ett eget tryck. Ja, vad tycker ni? Sen kan jag avslöja att på baksidan av tröjan står det alla namn i klassen + "...men kul hade vi". Liksom ser ni hur det hänger ihop? Nä inte jag heller. Jag tror ingen förstår. Just därför kändes denna tröja rätt för 9C. För vi är ju som vi är när vi nu inte blev som vi skulle.
-

snäll bror har jag

Jag hade önskat mej i julklapp att gå på idol live-turné i Gävle. Jag fick tyvärr inte det.Jag ville köpa ändå men tänkte att det inte var nå kul att gå ensam. Då kommer min bror hem en dag och säger att hans kompis frågade om han ville följa med på just det, med en meet&greet biljett! Jag kämpar ännu en gång att få med mej någon, men misslyckas. Sen finns det inte såna biljetter kvar. Men jag var ju såklart glad ändå att jag fick träffa Jay två gånger och Daniel och dom andra idolvännerna. Jag gick ju och va lite smått avis igår eftersom han var på konserten och det visste han om. Då kommer min bror hem med den här från Danieloch jag blir glaaaad :)
-

god morgon världen

Tröttis är jag men kan inte somna om. Så är det väl alltid när man bestämmer sej för att man får sova hur länge helst! Nu måste jag kolla upp vad strontium har för kemisk beteckling. Tjing tjong!
-

en till dag med idoler och johanna!

Bilder säger mer än tusen ord. 
-

Tidningscupen-jay, minnah, daniel och geir

I skrivande stund fick jag reda på att jag har chansen att träffa dom en gång till idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kan nästan inte skriva nu. Men träffade några idoler igår. Danieeel! Så jäkla söt.
Bilderna säger nog lite mer så nu ska jag va tyst.
-
"Vakten" blev ägd av mej. Man fick egentligen inte knäppa kort med
dom bakom bordet, men så går han iväg. Vem blir ägd av vem liksom?!
-
Söta Daniel!Tack till Mickis och Sofie för den roliga kvällen!

dålig uppdatering

Är och träffar jay, daniel osv... bilder kommer imon!

treeenat

Gick/sprang en halvtimme sen tränade jag magen lite. Nu låter jag som ett träningsfreak men det är jag verkligen inte. Ni som läste mina nyårslöften kommer ihåg att jag ville att jag skulle börja träna regelbundet hemma. Ingen big deal liksom. Jag äter nästan som vanligt. Så, nu vet ni lite ;) Nu har jag såklart duschat och så. Funderar på att måla naglarna nueeee. Och typ reda ut massa saker. Eftersom Johanna tjatar om bild på det jag shoppat så kommer det antingen imorgon eller övermorgon!
-
bild från nyår.

sometime you feel sad and everything goes wrong, shit happens and life goes on.

Bordeinte ha tagit upp kontakten igen. Allt blir som förut. Allt är bra när vi ses. Men allt där i mellan? Bara skit. Tankar snurrar runt i mitt huvud. Jag inbillar mej att allt är mitt fel. Men så är det då fan inte. Det är bådas fel, lika mycket. Med dej kan jag vara mej själv. Med dej kan jag ha roligt. För dej kan jag berätta näst intill allt. Men som sagt, allt där i mellan, är bara skit. Så jäkla sorglit, men så jäkla sant.
'

jag vill vara lika stark som pippi, fast psysiskt.

Hemma igen då. Borde plugga dom där no sakerna. Men jag orkar typ inte bry mej. Jag vill inte vara såhär nere! Ensam hemma, äter saker jag inte borde, jag har gjort så det fuckat sej med JayochMinnah grejen imon tydligen. Uäääh. Pallar inte. Nu ska jag dra täcket över mej och typ sova. Kul.

skridskor och so

Så ser min skoldag ut. Sen har jag ingen aning om vad som händer. Har ingen träningen ikväll heller! Får väl göra några magövningar och sånt kanske. ja. så blir det nog.
puss puss lovar jag ringer deej....

solsidan

mmm sa jag och började slicka av vaniljen

-
Ibland är man pervers utan att tänka på det.

hur gick det att toasta en macka i våffeljärn?

Det gick finfint. Som sagt var det en lång dag idag, men det gick ganska snabbt ändå. Imorgon ska vi åka skridskor på idrotten. +att det är skitkul att åka - att man måste kånka med all utrustning en bit. Men det ska nog gå bra. Ska försöka ta tag i lite NO-läxa snart. Syre-O Väte H Silver Ag osvosv.
-
Väldigt snyggt.

lång dag idag

Lång dag idag. Fast jag slipper någon lektion för jag ska till tandläkaren och hämta ut min tandskena. Helt ok. Ska promenixa till skolan snart för att ha matte -.- Hate it. Har för en gångs skull sovit ganska bra inatt också! Applåder vafan!

shiiiiiiiiiiiiiiiiiiit vilken dag!

Slutade tidigt, gick hem och insåg att Jay och Minnah var i min stad. I MIN STAD! Sen insåg jag att det var 30 minuter tills dom skulle uppträda. Bad Kajsa att skynda sej till mej och sen vidare till stan. Satan i gatan vad fort vi gick!
Hann se en skymt av grymmaste Jay och även Minnah, fett coolt. Efter många om och men så gick jag också hem till farmor min och färgade hennes hår. Nu är jag precis hemkommen därifrån och försöker landa. Kan liksom inte förstå mej på min spontanitet. Det bästa av allt är att jag på fredag ska träffa Jay och Minnah. Så jäkla kul! Dom har ju konsert på lördag, men jag har tyvärr ingen att gå med. Men om jag nu träffar dom på fredag så är jag jäkligt nöjd ändå! Nu ska jag försöka smälta det som hänt (haha) och senare ringa och prata med vännen min vid namn Camilla
om hur det blir på fredag. Långt inlägg blev det. Men det skiter jag faktiskt i!
-
Man ser inte så mycket men ändå!

just the way you are

Har nyss ducheliduscha. Imon är det kort dag efter skolan ska jag färga min farmors hår igen :) Gjorde det för några veckor sedan och det vart faktiskt bra! Kanske ska ta och visa vad jag shoppade igår också!
Vifårse. Med detta säger jag Gonatt.
Lite sådär cool bild tycker jag!

dryg dag

Ja så är det. Dryg dag. sovit ungefär 4 timmar. Äcklig skolmat. Ont i halsen. Träning i värsta fall på en korg pga. vattnet som droppar in. Det positiva är i alla fall morgondagen där jag både har en liten sovmorgon och slutar tidigt!
-

vilken dag!

Drog och shoppade med min vän Camilla i ungefär 4 timmar sen åkte
vi hem till henne och grejsa lite med håret och spela piano/gitarr.
Bör tilläggas att bussen var hela 30 minuter sen men som tur var fick vi åka gratis!
Jag har haft jätteroligt idag. Behövdes verkligen.
Imorgon väntar en heeel skolvecka. Hoppas bara vi inte får veta av något prov eller
liknande bara. Jag har fortfarande ont i halsen, därmed får jag se om jag tränar imon.
-
Nu ska jag kika igenom det jag har "missat" på datorn eftersom jag varit
"upptagen" hela dagen. Sen hoppas jag att jag kan somna. Har nästan alltid svårt
med det söndag till måndag. Med det säger jag Gonatt!
-

seg som en ärta?

Så. jäkla. trött. Vaknar av att bror min hamrar ner hela hans rum. Sen
slås dammsugan igång. Wiihooo. Fortfarande ont i halsen och har börjat,
mot min vilja använda nässpray igen. ENDAST för att jag ska kunna sova.
?=)(/&%%¤#""!!½!"#¤%%&/(())==??```?=))(/&%¤#"¤& fint va?

ana gina show!

Har legat och kollat på det i typ 2 timmar nu! Känner att jag har ont i halsen igen nu...
Kanske inte var så bra att träna trots allt. Nu ska jag försöka få lite sömn. Gonatt.
-

bara sanningen

Killar är som rosor, taggiga och förjävliga, vissnar snart men fina att titta på.
-

comments please

Kommentera mera! Inte en enda kommentar på jag vet inte hur många dagar!
Skittråkigt. Snart blir det "så som i himmelen" på tv. Har faktiskt aldrig sett den.
-

Snygga brudar.

10 things i want

Rut m.fl. Price Aut Lotus Tunic Black på Bubbleroom.se
Bubbleroom / H Väska Multi Colored på Bubbleroom.se
Bubbleroom / H Väst Mullvad på Bubbleroom.seB.young E-Berthals Columbia (Blå) på Bubbleroom.seSisters Point Gito Black på Bubbleroom.se
Bubbleroom / H Tunika Mullvad på Bubbleroom.seICHI I-Pala-Ls Grey Mel-51 på Bubbleroom.se
Brooker Kjol Svartgrå på Bubbleroom.seBubbleroom / H Topp Svart på Bubbleroom.se
Sisters Point Ella Snow Wash på Bubbleroom.se

vad jag har hunnit med idag

  • TRÄNAT
  • PLOCKAT UNDAN OCH DAMMSUGIT RUMMET
  • DUSCHAT
  • DANSAT
  • SJUNGIT
  • SUTTIT VID DATORN
  • FIKAT
Händelserik dag... Nja, inte direkt. Trökdag vill säga. Ikväll får jag väl titta på
fångarna på fortet eller nåt sånt. Inte direkt en favorit lördag.

gullig choklad

god morgon

Inatt har jag sovit väldigt gott, väldigt gott. Idag väntar förhoppningsvis liiite träning, städning av mitt rum och
toaletten. VÄNTA? Toaletten? Ja förfan här ska tjänas money!

på tal om let´s dance...

... Så skulle min mamma nyss lära mej att dansa foxtrot. Det olyckliga är att mitt i dansen så råkar
mamma slå mej med knytnäven på mitt öga! Blåtira nästa eller?
-

helg

Känns som det varit en hel vecka, men det har ju varit endast tre dagar i skolan för mej.
Har ätit rätt så nyttigt den här veckan!!!!! Fram tills för 10 minuter sen då... Hehe.
Men äre helg så ärdet! Ikväll är det Let´s Dance igen! GO BAGGE!


rinnande vatten

DUSH.

-


det som inte dödar det härdar.

Hemma igen från frissan. Som jag trodde så blev det bara toppning av det slitna och en liten snedbena.
Värsta jobbigt, asdryg idrott med "hoppdans" och styrketräning, gå hem, gå till stan och om någon timme basketträning.
På det så har jag sovit väldigt dåligt tre nätter i rad. Som man brukar säga:
Det som inte dödar det härdar.
Bjuss på't.

tid hos frisören

Slutade tidigt idag. Väldigt kallt när jag gick hem. Om någon timme måste jag ut igen och gå till stan för att klippa mej. Jag vet dock inte riktigt hur jag vill ha det. Förut hade jag ju långt och väldigt uppklippt hår som man tyckte var jätte snyggt för några år sedan. Jag tröttnade helt enkelt på det uppklippta och bestämde mej för att klippa kort.
Alltså ville jag klippa så kort så att det inte blev några ökade längder kvar, så att det kunde växa ut igen, utan att vara uppklippt. Jag klippte för någon månad sen lugg som nu också växt ut. Det är ingenting jag vet att jag vill klippa nu. Det blir säkert lite toppning och snedbena igen, har ju mittbena nu.

hinner egentligen inte!

Men nu har ni ändå fått en rad att läsa!
-
Mitt låååånga hår :(

sitt upp

Nu ska jag snart göra några situps troja. Sen ska jag försöka få någon timmes sömn! Så ni vet.
Mattias-kasse. Heter den från och med nu.

sk8

Nu har jag och bror skottat is. Med det kan ni ju tänka hur det gick. Med andra ord, Inget vidare.

kiwi

Skönt att sluta lite tidigare såhär förstå dagen. Nu sitter jag ju här och glor på dataskärmen OCH äter kiwi.
Det som stör mej då är att jag alltid får blåsor i munnen när jag äter det! Sjuuuukt tråkigt, eftersom det är så gott.

back to school

Gääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääsp.
Måste jag säga nå mer? ;)
-

imon börjar helvetet igen...

Dvs. Att skolan börjar igen för mej.
Så nu får ni stå ut med deppiga inlägg!
Haha näe men lite posetiv får jag försöka att vara.
Undra hur många som kommer somna i tid inatt? Om man ens somnar.
-

vem gömmer sej bakom handen tro?

hänging

Har mått illa och haft ont i magen hela morgonen.
Känner mej hänging och lite febrig också.
Faaaan.
-

no sleep

Inte sovit mycket inatt inte.
Det har ramlat ner snö från taker hela tiden
och varje gång håller man på och får hjärtinfarkt.
Vakna ju även av att 3/4 av familjen skulle upp halv 7..
Mysigt. Så nu kan jag inte somna om, fast jag är sjukt trött.
Aja. Bajs.
-
Snygg bild som är tagen för någon vecka sen.

familjen annorlunda

Eftersom att jag var på träning när det var så kollar jag reprisen nu!
Såååå kul!
-

säkrast att sova i vardagsrummet när man till och med har satt en stor träplanka för att snöraset inte ska leta sej in i mitt rum!

knark fan. men ganska nyttigt?

för att jag finns för att jag kan.

Idag blev det ett besök hos tandläkaren eftersom jag,
slarvigt nog tappat bort min tandskena (som man måste ha efter att man haft räls).
Sen kollade jag och mamma i några affärer.
Nu har jag precis duschat efter att ha tränat. Det gick faktiskt
ganska bra trots min onda hals. Toppen!
cypern...

glasögon och lockar

-
Nice.

tårta

När jag var hos mina kusiner så skulle vi dela en tårta på tre.
Alltså inte en hel tårta, utan det som var kvar.
-
Kusin:- Då delar vi på tre.
Jag:- eeett tvåå treee!
Blev både ett och annat skratt och vissa "men åhhh".
Hahah, jag är lite klyftig ibland jag.
-

te

Behöver jag ens skriva varför jag dricker de?
Näe. Tror inte det.
I feeling hängig. Heter det ens så?
Aja. Första träningen ikväll. Wiiiihoo...
-

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Oftast blir saker aldrig som man tänkt sej. När det bara går fel.
Bara för att jag mår dåligt, så går det ut över några andra.
Ibland helt okej ibland inte.
Sms blir så jäkla fel. Varför kan det inte finnas en pop-up grej
på mobilen som frågar om du verkligen är säker på att
du vill skicka det där smset.
Jag är mänsklig, jag gör misstag. Misstag som jag skiter i och misstag
som får mej att må så jäkla dåligt.
-
Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
i ett ensamt rum en sekund blir tusen år
för ljus att nå så djupa sår
sjunker lite lägre varenda gång jag vänder om
men jag vänder om än en gång
orden fastnar halvägs, jag vet inte hur jag bär mej åt
samma gamla visa men jag vet inte vad det är för låt.tillät mej själv..

att ta en lång sovmorgon.
-
Jag är väldigt ledsen nu. Jag har börjar fått ont i halsen igen.
I höstas när jag kom igång med att träna mycket så blev jag förkyld.
Sen var jag det i ungefär 3 månader. Jag har nästan aldrig feber.
Utan är "bara" småförkyld hela tiden, och det kan jag lova nästan är värre.
För jag vet aldrig om jag kan träna eller inte. På hela hösten och början av vintern
har jag varit på kanske 5 träningar där jag har känt mej helt frisk.
Och nu känns det som allt börjar om igen. Väldigt roligt. Eller tvärt om.

mmmmacdonalds

Cheaseburgare, pommes och läsk satt väldigt fint nu.
Ville bara säga det liksom.
-

let´s dance

Tjejerna och jag tittade lite på let´s dance igår.
Jag hejar på Bagge!

Andreas Weises kommentar alltså.. Hahahah. Här uttalar sej han om det:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article8381284.ab

fyfan vad jag älskar sån här frisyr på killar!

en liten sväng uppåt i landet

Står på listan idag. Dagen är då tänkt ska tillbringar med
kusiner med familj.
Sjuuukt trött är. Nästan inte fått någon blund inatt.
Men det är ju lov, right?

hej och hå sur som en citron

Har hunnit med att träna, varit till rusta och handlat.
-
Nu surar jag på mitt rum och vägrar att gå härifrån.
Fast magen är grymt hungrig...
Såg jag inte en halväten banan i soptunnan nyss?
Aja jag överlever förhoppningsvis.
-
Ikväll kommer några girls till mej och lagar hemmagjord pizza.
Alla har vi nog något form av nyårslöfte så, jag tror ingen vill
äta godis?
Jag har iaf köpt lite grann för att frestas typ?
Nerå. Så dum är jag inte.
Men godis har jag köpt.

mosad

Känner mej mosad. Som en.. banan.
Sååå trött och ont i magen.
Känner att en känsla av halsont letar sej upp i halsen också.
Skit. Med detta inlägg ville jag säga gonatt.
Så.
GONATT!

dagens

Dagens humör: både upp och ner.
Dagens mående: illamående. 
Dagens borde: borde ju faktiskt ha städat rummet. men palla.
Dagens frisyr: mittbena med luggen uppsatt med hårnålar.
Dagens smink: mascara, concealer, kajal och puder.
Dagens klädsel: linne, skjorta, jeans.
Dagens planer: dagen är typ slut nu.
Dagens materiella vill ha: en "ny" mobil som tydligen var för gammal.
Dagens fundering: varför man måste vara smal.
Dagens beroende: datorn, mat.
Dagens tråkigaste: ont-i-magen.
Dagens längtan: lär vara efter en pojkvän
Dagens superlängtan: tills jag går ut högstadiet.
Dagens tidning: hmm. bara bok troja. blondinbellas.
Dagens låt: stilla natt. haha.

jag är en mästare...

...på att sätta i halsen.
Som idag tex. så satt jag och släkten och åt mat och jag helt plötsligt
får en hostattack. Jag satt då potatis i halsen liksom, potatis?
Det värsta är att nästa tugga jag ska ta så händer samma sak fast
tusen gånger värre. Jag börjar hosta och flyger upp och gör
av misstag världens "hej jag har magsjuka och spyr en gång i minuten ljud"
samtidigt som alla högt sjunger en snapsvisa.
Det värsta var nog ändå att jag lära springa iväg på toan, ( vägen till toan: snuddar
vid julgranen och den vinglar till snubblar nästan över dom
två hundar som busar med varandra) och hosta ännu mer. Ja,
inte det lättaste att vara mästare på att sätta i halsen inte.
-
Okej, det sistnämnda överdrev jag lite med, men ändå.

så man bara rullar fram

Nu har jag rullat hem från min kära gammelmormor.
Bokstavligt rullat hem.
Det gör man alltid när man varit där.
-
Hon är ungefär 83 år och vet vad en ipad är.
Shit the same om hon uttalar det som det stavar.
Hon är nog världens coolaste.
Lite andra släktingar var också där, dom är också coola!
HEJHEJ.

passa er för the catwoman

sent igen

Okej, det går inte att gå upp tidigt när man inte måste.
Set bara e så.
GOD MORGON!Jag nu. Har en lika dan pyamas på mej som Gustaf också! Status!

bio

Det blev bio iaf!
Kom hem för en halvtimme ungefär.
Vi såg Svinalängorna.
Den var lite konstig och hade liksom inte en flytande handling.
Den var ganska hemsk.

linn svarar

Svar: Hur kan ni ha det? då kanske ni har hittat det tillsammans någon gång.
Har aldrig haft med mej kameran till konfan iaf.

jag och mina ringar idag

Ett försök till att visa mina ringar samtidigt som jag ska få med mitt ansikte :)
Gick ju..  Sådär ;)


linn svarar x2


Svar: Nej den hade jag inte sett. tack för tipset! :)
(Man kunde vinna en träff med årets/förraårets idolvinnare Jay Smith!)

Svar: Okej bror, jag glömde väl lite då ;)

linn svarar

Svar: Nej, men skulle kunna tänka mej att
denna låten finns i alla biblar :)

god dag

Jag börjar bli trött på att vakna så sent nu.
Idag vaknade jag klockan 11 liksom.
Det är ganska så sent för mej.
Okej, en gång men nu har jag vakna sent
ungefär hela lovet.
-
Jag har i alla fall hunnit sprungit och tränat lite styrka.
Bra gjort!
Duschat också för den delen.
-
Har inte ätit någonting än heller, så
magen skriker efter något ätbart.
Sen ska jag ta och fixa mej lite och kaaanske boka biobiljetter
till mej och Camilla. Vi får se.
sötnos.

ibland blir man lite less...

... På alla problem och såna saker.
Vi föds, lever ett liv där du måste utbilda dej hur länge som helst för att få ett jobb.
Du jobbar och sliter och skaffar förhoppningsvis familj, jobbar ännu mer.
Sen blir man pensionär, gör det man vill.
Sen då?
Då dör man.
Varför ska man egentligen leva ett liv, när man ändå ska dö?
-
Såna här tankar har jag, varje dag skulle jag vilja säga.
Med det så kryper jag ner i min säng och läser
Isabella Löwensgrips Egoboost.lite läskigt är det ju

Idag stod jag på en affär och visste att
jag verkligen behövde strumpor.
Jag stod länge och funderade över
om jag skulle köpa 5-pack strumpor för 99:-
Jag tänkte att jag kunde göra mycket roligare saker för
dom pengarna, så jag struntade i det.
-
Men då säger spåkulan såhär :

visst ska kyrkan också få lyxa till det!

Bild från ett bröllop jag var på i somras.

lista

Bortskämd? prova här!
[ ] egen boxer
[x] egen dvd
[ ] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[] mp3
[x ] ipod
[x] eget rum
summa: 6
[x] säng större än vanligt
[x] studsmatta
[ ] pool

[ ] basktetkorg
[x] hockeyspel

[x] cykel
[ ] pokerbord
[x] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två bilar i familjen  
summa: 6
[x] Wii
[x] X-box 360
[ ] X-box
[ ] PlayStation 1
[x]PlayStation 2
[] PlayStation 3
[ Nitendo DS
[ ] Game Cube
[x] GuitarHero 
[x] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[x] Fyrhjuling
[ ] Band Hero
summa: 6
[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[] Syster
[x] Farmor
[ ] Farfar
[x] Mormor
(x) Morfar
summa: 6
[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x ] varit på solsemester i utlandet
[ x) varit i Grekland
[ ] varit i Turkiet
[] varit i Storbritanien
[ ]varit i Tyskland
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[x] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x ] varit i göteborg
[] varit i malmö
summa: 6[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x ]åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x]åkt tunnelbana
summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[ ] du har sovit under bar himmel
[] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[] du har tältat med dina kompisar
[x]du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02.00
summa: 5

[ ] har något husdjur
[/]ditt rum är stort
[/] du får alltid pengar när du ber om det
[] du har en hel del vänner
[/] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera   
[x] din mobil har Mp3  
summa: 3,5


[x] Ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] platttång
[x] laptop
[x]gitarr
[x] elgitarr
[x]  piano

[x] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
summa: 8


[x] du har mer än 100 på msn
[ ] du har mer än 200 på msn 
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på

[x] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig
summa: 4

Totalt:  59,5
0-10 Har du ingeting eller?
11-30 Ni har saker men ni kunde haft mer

31-50 Du är normal
51-70 Sluta tjata du har allt

en innehållsrik dag

Blev lite shoppat idag.
Sen lyfta min vän Camilla och jag på våra rumpor och
gick till wayne's och fikade.
Sen blev det en sväng på stan också.
Nu kollar vi på film!
HEJHEJHEJ.
Gamla bilder på oss!

shopping

Ska om ett tag iväg på en liten shoppingsväng.
Just so you know liksom.

duktig!

Nu har jag sprungit några kilometer, gjort en massa situps,
magövningar, utfall och några "fuskarmhävningar".
Stolt som bara den.
Haha, såååå jag. Hoppas man kan
springa väldigt lätt och smärtfritt om ett tag.

ingen träning

Fick nyss höra att det inte blev någon basketräning den
här veckan pga. lan. Tråkigt att höra.
Tänkte springa på vårat band lite grann istället.
-
Jag har varit duktig och sprungit och promenerat några gånger förra veckan!
-
Go Linn! Don't give up.

boring

När jag har tråkigt sitter jag bara vid datorn och
går med jämna mellanrum till köket, öppnar kylskåpet
och hoppas att någonting nytt och gott står där inne.
Även fast ingen har varit och handlat.
Så när jag har tråkigt så säger hjärnan hela tiden
"ät något".
För att man inte har något bättre för sej liksom.
Bara för det tänkte jag lyfta min röv ifrån datorn
och baka något!
Haha, smart linn, smart.

SMINKNING AV CAMILLA

NYÅRSLÖFTEN

bilder i samband med julafton

Bror min och jag.

Sleeptime

Nu ska jag lägga mej och läsa en Frida-tidning som mina favorit pojkar är med i!
Eller, nästan iaf.
Erik, Mattias och Danny.
Får se om jag kommer somna, det har blivit lite konstigt för mej nu,
jag kan inte somna för att jag vet att jag inte behöver! (för att det är lov såklart!)
Lite konstigt sådär då.

I'm back!

Nu tänkte jag sakta men säkert börja blogga lite igen!
Imorgon kan jag möjligtvis bjuda på någon jul och nyårsbild!
Annars så njuter jag så f*ucking mycket av lovet.
Imorgon börjar även basketträningen igen.
På tal om träning, så kommer inom dom närmaste dagarna mina nyårslöften!
Jag vill tacka min vän Camilla för designen!


En större kopia på bilden till vänster i bloggen!
Även Camilla som har knäppt bilderna.


RSS 2.0