som sagt.

Det är astråkigt att blogga nu. Återkommer typ när jag vill eller när sommarlovet har börjat!

mors dag.

Kom ihåg att uppvakta era mammor idag. Dom har trots allt burit dej i 9 månader för att du skulle få ett liv. En dag som är värd att uppmärksammas!

tredje gången gillt?

Jag blir så less, hur sjutton lyckas jag? Fast, egentligen har det ju inte med mej att göra men ändå så jäkla otur. Nu är det så att Danny kommer hit när jag är 60 mil bort igen! EMD har varit här när jag varit borta två gånger.. Nu äntligen när Danny kommer hit så är jag bort igen. Faaaast, ska försöka att inte deppa ihop för att jag har möjligheten att se honom många gånger i sommar! Kanske hela 6 gånger! I såna fall kanske det blir en supersommar.

falsk kärlek.

Jag känner att mina inlägg inte är ett dugg intressanta och jag vill helst inte bara skriva om vad jag gör på dagarna. Tyvärr får ni nog räkna med falska kärleks inlägg fram till sommarlovet! Hoppas även jag fått en ny design då.

klart man ska trotsa vädret.

Jag var så glass sugen så jag trotsade spöregns-vädret och tog cykeln till Ica.
Tror tamejfan det var värt det! Ska väl snart mysa ner mej lite i sängen.
Imorgon ska jag och laget tydligen inviga en utomhus basketplan, det ärväl okej, men fan inte om det regnar. Helt ärligt så pallar jag inte då. Så ni vet.

seg dag.

Var det någon som tänkte vara min slav?
Vad bra, en bra hyrfilm och ben & jerrys tack!

huvudstaden.

Igår var jag på skolresa till Stockholm. Vi gick på skansen och såklart Gröna Lund. Den nya karusellen Twister är min favorit! Hur härlig som helst.

i did it!

Jag klarade det förbannade matteprovet!!!! Känns grymt skönt måste jag säga. BAAAAAh. (Lära dela med mej av min glädje). Har ju somsagt inge mer plugg nu. Gud så skönt.

spanar runt.

Såhär precis före skolan sitter jag och spanar runt på lite kläder här på det såkallade internet. Känns bra att jag och mamma ska ta en liten shoppingsväng ikväll! Fast... Egentligen ska jag bara kolla på en avslutningsklänning men äh. Pengar är till för att göras av med! Nu ska jag skynda mej iväg to the school.
Haha gud! Såhär såg jag ut i höstas/vintras! Sjukt att det var så längesen egentligen.
Emma, du bjuder va??

pluggfri och utmattad!

Nu har jag inge mer plugg alls innan skolavslutningen, så fucking skönt! Fast det kommer nog ta ett tag för hjärnan att förstå detta, för varje gång jag bara sitter eller gör något jag inte brukar hinna annars så känns det som jag har glömt att jag t.ex. har prov imorgon. (Oj vilken lång mening!)
'
Sofie och jag var ännu en gång på våran gamla skola och uträttade lite ärenden. Sedan åkte vi hem till mej och bakade, gissa vad? Kladdkaka såklart. Och spelade piano, as always.

slarvig in(ut)bakad fläta.

hej jag har tråkig blogg.

Längtar till sommarlovet! Då kommer säkert mina funderingar att dyka upp igen, när all skit (matte osv..) har lämna mitt huvud. Längtar som fasen. Ska snart iväg till skolan... Idag ska jag även skriva det förbannade matteprovet. Tänk om jag inte klarar det, tänk om, TÄNK OM?!

så jäkla gott.

Den här parfymen luktade jag på för första gången för kanske 3 månader sen och sen dess är jag kär. Saken är den att jag känner att min ekonomi inte räcker till och därför så önskar jag mej denna när jag fyller år. Det är mindre än en månad kvar!!

när ett hjärta inte är mer än bara hjärta.

Ge upp känslan smyger sej sakta på. Måste stoppa den, men hur?
'

för en gångs skull....

.... Så har jag faktiskt inte jättebrottom. Fast jag börja få. Kanske dags att börja borsta tänderna, knyta converson och cykla iväg. Vardagsrutiner på högsta nivå.

kommer ni ihåg..?

När ens största problem var att spaden till sandlådan var trasig?
När man struntade i att klockan var 6 på morgonen en lördag, varför ska man vila upp sej för?
När man verkligen levde livet.
'
Shit vad skönt det var då alltså. Kom bara att tänka på det liksom.
-

ny vecka.

Ny vecka imorgon. Känns inte så bra med tanke på matteprovet på tisdag. Men annars så går jag bara tre skoldagar den här veckan. Så det är ju bra. Så DET är ju bra. Så DeT är ju bra. Så DEEET är ju..... Nej förfan vad håller jag på med.?

mums!

'
Håller ni med mej om jag säger att denna smak ser sjukt god ut?
Dessutom så går pengarna till en välgörenhet "Rädda Östersjön".
Blir såååå sugen alltså!

god morgon världen.

när all glädje sakta blir till tårar.

Misslyckad var ordet..

fluffigt & rosa.

Har haft en kul kväll med Sofie! Bland annat så kollade vi på Kvällen är din och lekte (!) att vi hade ett radioprogram som hette "fluffigt & rosa". Så kan det gå när man heter SofieochLinn. Bara så att ni vet.
--
Så normala så.

promenad.

Efter en massa mattepluggande tog jag helg och gick på promenad med Sofie. Hon drog sej hemåt för lite mat, sedan kanske hon kommer hit igen :)
'
Bjuder på två bilder.

'
-
Vi kan ju lådsas som att det var hur soligt som helst ute idag.

fotboll.

Yes, som rubriken lyder så ska jag alldeles strax på min brors fotbollsmatch. Längesen jag kollade så kanske kan bli kul. Sen blir det bara en massa eländigt mattepluggande. Suger ju som fan men måste verkligen försöka.

roligare fredag har man väl haft.

Försöker och försöker att plugga matte. Ett tal tar ungefär en halvtimme för mej att lösa.. Sen ska jag komma ihåg allt också. Jag + matte x fredagkväll = ?! -.-

skönt väder.

Så jäkla skönt väder idag, så måste nog ut och sätta mej i solen en stund! Ikväll måste jag åter igen ta upp matteböckerna och plugga.. Och imon. Och på söndag. Och på måndag. Sen gäller det. Shit alltså. Jaja ska ut i finvädret nu!!!!

lite lugnare nu.

Efter lite träning och en välbehövlig dusch så kan jag tänka lite klarare. Måste skriva en dokumentation nu som är till IMORGON! Ska göra mitt bästa så får vi se hur det går.
Är ju tur att man kan blicka tillbaka till lite bättre saker i alla fall.

jävla matteskitjäveläckel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG FATTAR INTE DEN DÄR JÄVLA MATTEN!!!!!!! DET GÅR INTTTTTEEEEEEEEEEEE. BÖRJAR FAN GRÅTA VARENDA GÅNG JAG SKA SÄTTA MEJ OCH FÖRSÖKA JAG ORKAR INTE MER!!!!!! GE MEJ IG OCH FÖRSTÖR MIN FRAMTID DÅ, GÖR  DET, GÖR DET BARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA "#¤%&/()=)(/&%¤# ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. BORDE HA DYSLEXI MED SIFFROR ELLER NÅT. JÄVLA BAJS.

till camilla

felsms.

Ganska så roande att sitta och läsa, men vissa saker är faktiskt hemska.
Det är hur många sms som helst som handlar om otrohet. Det är sjukt hur många det är. bläää.
FELSMS.COM

nothing to say.

Har egentligen ingenting att säga. Eller jo, att Johanna och jag hittade en kontroll på orienteringen. Och den var fel. Stackars barn. Vi har det inte lätt inte.

vart jag tog vägen igår?

Lite spontant drog jag med Camilla ut på promenad. Lite ännu spontanare så köpte vi slingfärg och slingade mitt hår med sån där mössa. Snacka om att det gjorde ont. Resultatet blev ju lite som det blev.. Brukar inte alls vara kräsen när det gäller håret men jag kan säga att jag inte blev sådär jättenöjd. Fast det är ju inte så konstigt när man köper slingfärg för 41:- och gör det hemma. Får se när jag färgar tillbaka.
'
Nu bär det av till skolan igen till en musiklektion, ORIENTERING (grrrrr!!!) och SO. See ya.
'

dansa i neon.

Idag har jag på mej en tröja som har färgen neon gul/grön. Lite rolig info som kommer sätta sej på näthinnan närmare bestämt. Vad nu en näthinna är vet jag inte, det bara ploppade upp från mitt huvud (eller min näthinna kanske?).
'
'
Om ett tag ska jag ta ett seriöst snack med matteboken om att man inte får vara så dum och låta någon annan lösa ens problem. "Det är ditt problem, kommer jag väl få till svars.".

sen som vanligt.

Om en kvart ska jag vara i skolan. Innan dess ska jag borsta tänderna, knyta conversen, sätta på mej jackan och cykla iväg. Herregud. Kommer jag hinna?

rolig mamma.

Jag: -Mamma, vad ska jag blogga om?
Mamma: -Om att matte är tråkigt..
Matte är det absolut tråkigaste som finns.

tre timmars matteplugg.

Efter tre timmars matteplugg är det knappt så att jag lever. Skrev nyss på facebook att jag tyckte att jag var värd lite glass efter allt detta plugg men, verkar inte som så många håller med ;) Deras förlust. (Ingen fatta jagvet.)

mattias.

Svaret var såklart:
På min lilla rebus.

regnet det bara öser ner.

Blev alldeles genomblöt när jag cyklade hem från skolan. Inte så kul om jag ska vara ärlig. Nu väntar en sväng till min gamla skola med Sofie och sedan hem till en massa matteplugg (om jag ska få behålla mitt G). Så ser min dag ut. Tror jag. Jorden kanske går under redan idag, så man vet ju aldrig egentligen.

tråkmånsar.

Det var alltså ingen som ville klura ut rebusen. Eller så var det ingen som kunde den. Världens enklaste ju. Gissa vart jag ska om sådär tio minuter? Kan det vara skolan, kan det?

träning.

Träningen gick OK. Nu väntar en lång dusch med inpackning av håret, raka benen och fila fötter! Så skönt. klockan börja bli mycket också. Tut.

linns rebus!

efter två veckor.

Efter två (om inte tre?) veckors förkylning och såklart utan träning så ska jag idag just det -träna. Får se hur det går. Känner mej faktiskt sämre än aldrig förr, men åter igen så kan jag ju inte göra mer än mitt bästa.

så depp så att jag blir pepp.

Jag är så himla nere och så omotiverad till att plugga så att jag blir glad. Det där lät krångligt men jag mena, allt är bara skit nu, men jag har bestämt att det ska bli den bästa sommaren någonsin. Brukar bli så arg på andra som skriver så, som om dom kan förutspå hur sommaren kommer att bli innan den ens har börjat, men jag litar på min magkänsla och den säger faktiskt så. Att det blir en bra sommar alltså. Det är bara vänta och se!

besöksrekord.

Ville bara meddela att jag har haft besöksrekord idag! Sånt är ju alltid kul liksom. Nu ska jag kolla på tv och sedan försöka sova för att sedan vakna till ett irriterande alarm som sorgligt nog betyder skola.
ps. nu har jag hämtat mina converse! Happyface.

skolångest.

Har en jävligt jobbig ångest över att det är skola imorgon igen. Med alla falska människor (?) som snackar skit om allt och alla. Fyfan. Förstår inte ens hur jag överlevt dom här tre åren. Säkert dom värsta i mitt liv. Inte nog med det så har jag ig-varning i matte. Känns ju skitkul för jag försöker verkligen, det gör jag. Utan att ljuga. Fast jag hatar det. Hatar det så mycket. Vill nästan bara gråta när jag ännu en gång får komma till skolan på morgonen och gå i den långa korridoren och känna allas blickar i ryggen. Så jäkla obehgaligt. Usch. Varför inte bara acceptera människor så som dom är? im on the right track baby i was born this way.



what to do?

trött? ähhhhh.

en lördag som börjar bli söndag.

Vet ni hur det blev? Jo Sofie kom hit och vi åt,sjöng, kollade på Saade som kom trea och åt lite till. Blev inte så pjåkig lördag alltså. Den här lördagen håller på att bli söndag, så bäst man nyper igen ögona och i bästa fall får sej en liten blund.
'
'
Snygga är vi i alla fall. Den saken är klar.


rosa converse.

Camillas föräldrar är just hemkomna från USA och har köpt med sej ett par rosa converse till mej! Det tackar jag för. Ska väl springa och hämta dom hos Camilla så snart som möjligt.

en lördag som denna.

Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Städat rummet har jag redan gjort också. Typ. Känner mej shoppingsugen men ska försöka vara duktig och spara pengar till sommaren nu. Fast en fika på något mysigt ställe skulle ju inte skada!

hej jag heter linn och såhär ser jag ut idag.

satan vad cool jag e.

Ville bara kika in och säga att jag är cool, för jag skriver med Rabih. Coolast i stan liksom.  Tjarååå.

kommentera.

Nu får ni som faktiskt är här inne på bloggen och häckar skriva en liten kommentar vad jag ska skriva om och frågor osv. Det är ju hur många som helst som kollar, även fast jag inte bloggar. Jag kommer tillbaka om ni gett förslag på vad jag ska skriva om somsagt!
snäll som jag är så bjuder jag i alla fall på en bild.



du kan du.

Jag vet att jag ser ut som en gris.

inte funkat som det ska.

Som ni säkert sätt har inte blogg.se viljat samarbeta riktigt, därav uppdateringen.
_____________________________________________________________________________


Igår: Var jag hemma och hostade, snorade, hostade, snorade och ja. tror ni förstår.
Idag: Var jag tvungen att gå till skolan, även fast jag hade/har feber.
Imorgon: Måste jag också till skolan för att spela upp en musikal.... Fast jag knappt har någon röst och hostar som jag vettefan. Fatta man ju. Det ger sej aldrig.
Lite lägesrapportering sådär.


sol.

Solen skiner jättemycket idag, så har faktiskt solat litegrann. Sen har jag bara gått omkring och hostat upp revbenen. Blir hemma från skolan imorgon i alla fall. Det värsta är att jag ska sjunga tisdag/onsdag.. Kommer ju gå typ asbra.

suck.

Var ensam hemma så åkte och handlade lite mat och sådär, även fast jag är sjuuuk. Det värsta var att pappa kommer hem precis när jag slagit igen dörren och då har han också handlat.. Hade inte behövt gått ut. Aja. Nu ska jag bädda ner mej i soffan eller något. Lägesrapport på hög nivå.

kom tillbaka!

Jag kan inte vara ensam om att sakna denna goda choklad! Den godaste chokladen som fanns för två somrar sen? Det kommer säkert inte hända men jag hoppas den kommer tillbaka i sommar.

gjorde nyss en intressant upptäckt.

Fram med papper och penna...

Jag upptäckte nyss en finne. En finne, på handen?! Uähh. Upptäckte också nyss att halsen är uppsvälld och röd. Har även en hemsk hosta (som jag kanske skrev igår) som river ända ner till lungorna. Jaja, ni vill inte höra min förkylningsbok, men jag skriver för att jag själv ska komma ihåg hur länge jag varit sjuk.
'
Annars så kommer Camilla hit på eftermiddagen och tillsammans med mej skriver ner intervjun med EMD till våran skoltidning.



blev idag faktiskt.

Tog en sväng till farmor och färgade redan idag! Nu ska jag äta massa onyttiga saker, (som jag absolut inte gjort hela veckan) en vanlig fredag alltså. Ska nog slå ett öga på Talang också. Ja så får det bli.

if you wanted to know how I look today

helg.

Skoldagen har faktiskt varit ok förutom att jag typ har hostat upp hela halsen. Vill bli frisk någon gång! Var nyss på Camillas provmiddag, very nice! Vet inte riktigt vad som händer i helgen men hårfärgning på farmor blir det i alla fall!

skit också.

Har fått skitont i halsen igen över natten. Även hosta också. Sån där hosta som river ända ner till bröstet.. Fuck säger jag bara. Fuck. Får se om jag är levande när jag kommer hem.
En lockig Linn som försöker vara glad ändå...

var jag så otydlig?

Herregud. Så otydlig var jag väl ändå inte? Är det ordet "hemmagjorda" som stör er? I sånna fall så förstår jag inte riktigt.. Och ja, det är en "löshårshästsvans" ? det skrev jag ju? Det jag mena var att det inte var sånt där "vanligt" löshår, att jag gjorde det på mitt egna sett. Haha. Blir lite orolig om det några som tolkade det som att jag klippt av håret och använt det xD

mitt hemmagjorda löshår.

Jag brukar annars ha lite hat mot löshår eftersom att i 98% av fallen så ser man så väl att det är fake. Sen jag klippte kort hår har jag såklart saknat mitt långa hår (dock inte det uppklippta) och när saknaden blir för stor så gör jag såhär!
'
Jag börjar att locka den nedersta delen av håret med min Icurl.
Jag gör även en liten böj i luggen för att det ska smälta in med resten av håret.
Sedan tar jag mitt "hästsvanslöshår" och fäster det tillsammans med mitt riktiga hår.
Lockig 30 cm Brun mix
Sedan slänger jag över håret så att det hamnat på en och samma sida och sen... Var det klart!

i don't know.

I'm tired of walking this street, everyday stuck on repeat...

Varför är jag så trött för?! Hate it. Är fortfarande jäkligt täppt i näsan och har liite ont i halsen när jag hostar och sväljer. Jag vet inte om jag ska träna eller inte! Vet aldrig. Snälla fölk, hjälp mej! Nej men tror jag ska försöka bli riktigt frisk först, så det inte blir som i höstas, Då jag aldrig blev helt frisk, utan var förkyld till och från i ungefär 3 månader. Tränade då också med halsont, vilket som kanske resulterade med detta.
har inga bilder!

saknar mening.

Vad är det för mening att gå och lägga sej när man snar ska upp? Okej, klockan är inte så mycket nu, men efter att jag har duschat, borstat tänderna osv. så blir den på tok för mycket. Jag antar ändå att livet är så. Börjar sakta men säkert glida ner i mörka hålet nu. Orkar inte bry mej någonting. Skiter i allting. Gör saker bara lite halvhjärtat.. Jag tror det var allt för mej.

allting snurrar.

Är skityr och allting snurrar. Känns inte bra. Fort med käk nu sen till dansen. Inte taggad. Hoppas Camilla tar hand om mej annars vet jag inte vad jag gör.

lång dag.

Idag var en sån där dag där allting var väldigt segt. Jag är väldig seg nu också ska jag säga. Hur trött som helst. Snart blir det bara att sadla om och bege sej till den sista dansträningen så sorgligt nog missar jag min brors kalas. Kommer hem sent också. Fuck.Känner inte för det idag. Vill bara sova och fira tonåringen.
'

shiiit!

Jag är seeeeeen. HEJDÅ!

"jag bara måste krama dej en gång till alltså."

Snart är det ett år sen. Ett fucking år sen som jag var så lycklig. När jag satt och väntade på dej i evigheter för att du skulle få läsa min dikt jag skrivit till dej en gång till. När du kom ut efter all väntan. Där stod jag. Alldeles ensam, med dej. Den verkligen finaste människan på hela jorden. Jag blev så... glad? när du frågade om jag väntat så länge, bara för att få träffa dej en gång till och när du sa att jag var så söt. Innan jag går säger du en sak som länge kommer sitta kvar i mitt hjärta. "Jag bara måste krama dej en gång till alltså." Där står vi. Vi av alla människor. Kramar hårt men ändå mjukt om varandra innan jag måste säga hejdå. Allt det här har en egen alldeles speciell plats i mitt hjärta. Det bara är så.


blåsig promenad.

Var nyss ute på en blåsig promenad. Fick lite smått panik av att jag inte tränat ordentligt sedan i onsdags. Har så svårt att acceptera förkylningar. Just nu är det "bara" bihålorna så det ska nog gå bra att avsluta denna danstermin imorgon! Imorgon blir även min bror tonåring så tidig uppstigning med sång garanteras!

fryset asset av mej.

konstigt väder.

Nu såhär några timmar senare är det sol. Så konstigt väder idag. Några läxböcker väntar innan jag ska göra något vågat. Våga håret hade jag tänkt mej. Om jag vågar såklart.

3 maj.

3 maj. 3 maj och det är fucking snöstorm! Humöret på botten. Fanfanfan. Alldeles blöt när jag kommer till skolan. NEJ. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Okej, jag kanske tar i lite, men vafan? Snö? Nu? Inte ok.
'
'
Den här bilden kändes jättehemsk men den passar ju till inlägget i alla fall.

japp.

Helt sjukt hur mycket godsaker jag ätit idag. Orkar inte ens rabbla upp alla saker för då skulle det ta en evighet. Kom nyss hem från träningen jag inte var med på. Såklart fick jag med mej något sött hem också. Japp. Alltså Japp. Japp. Japp, godiset japp.

duktig dotter.

Nu är det så att jag både har plockat ur diskmaskinen, skalat och kokat potatis åt mor & far min. Lite plugg har det även blivit. Duktig dotter dom har. Erkänn.

munnen grimaserar nedåt.

Idag är jag faktiskt sur. Eller arg. Eller ledsen. Något bra humör är jag i alla fall inte på. Fortfarande förkyld. Känner mej väldigt hängig. Kanske pluggar lite före innan jag drar till träningen en sväng och kollar läget typ. Känns ju inte sådär superbra att träna med feber. Det var lägesrapporten från nu.
'

jag blundar och faller tillbaka i drömmen.

Hur segt som helst att gå upp när klockan ringde. How im gonna klara detta? Har en hel hög med saker som är oklara. Bara att flyta med antar jag. Som vanligt så måste jag rusa nu!
Ser ni vem det är? ;)

kvällspromenad.

Gick ut på en jävligt kall promenad med Camilla. Jag är fortfarande hur snorig och förkyld som helst så får se hur jag pallar skolan imorgon. Nu ska jag... borsta tänderna tror ja. Jaaaaaaa nejmen visst skriv upp det vettja!

hur jag fixar mitt hur från grunden.

Oftast så använder jag dessa elvital produkter när jag tvättar håret.

Efter en dusch så låter jag håret självtorka i ca. 30 minuter. Därefter kommer hårfönen fram och då ser mitt hår ut såhär:
Sedan plattar jag hela håret och sen volymar i hårbotten på olika ställen.
Jag försöker alltid göra så att "kruset" inte syns igenom det översta håret
Nu till styligngrejerna.
1) Innan jag fönar håret så borstar jag håret lite försiktigt.
2) En till grej jag gör innan jag fönar håret är att ha i lite mousse.
3) Tillsammans med volymtången så toperar jag även delar av hårbotten.
4) Om jag vill ha det extra puffigt så har jag i volympulvret Osis.
5)För att få min flygiga lugg att ligga på plats så tar jag lite gele på en kam och drar igenom luggen.
6) Sprayar på de ställerna jag volymat och puffar upp hela håret med denna hårspray.
7) För att få allt detta att hålla så sprayar jag denna hårspray över hela håret.

Visst var det lite kul att veta i alla fall? :)



Resulatet? Okej då. Ett osminkat sådant.




något som jag hatar.

Något som jag hatar, hände mej idag inne i provhytten på Vero Moda. Jag hittade ett fint plagg och gick in och skulle prova det. Efter några sekunder rycker någon expedit i skynket och vrålar "går det bra här?!". Halvnaken där jag står och med plagget halvnedraget över kroppen så säger jag tillbaka "ja det går bra". Försöker fort krångla av mej plagget och känner att jag bara inte orkar prova det ordentligt. "är det rätt storlek och sådär, eller ska jag hämta en ny?". Jag skiter i och svarar och går ut i därfifrån. Efter mej hör jag ett svagt "jaha, du var redan klar". Kan dom inte bara låta en testa kläder i fred istället för att leka några jäkla vakter på andra sidan skynket? Visst kan det vara trevligt att dom frågar, och man säger att det går bra men det räcker där. Inte behöver dom rycka ner hela skynket för att få mej att köpa plagget.
'
Nej. Sånt där tycker jag inte om. Inte vet jag, andra kanske gör det?

ett litet fynd.

Linne för 149:- lätt värt.

yesterday night.

Mötte upp några brudar och handlade korv + lite smått & gott. Grillade både kolv och korv. Spelade spel gjorde vi också, pratade och hade trevligt.
'
Vi är så fina :)
RSS 2.0